VLOG: FRA BINGEN TIL VÅRT NYE HJEM

Jeg vet ikke om du husker, men da jeg var i Thailand var jeg skikkelig dårlig. Jeg satt på do samtidig som jeg spydde i vasken. Litt av en kjæresteferie! Og mens jeg satt der, måtte jeg svare på en ganske viktig SMS. Jeg måtte gi endelig svar på om jeg ville være med i neste sesong av en viss TV-serie. Du som har fulgt bloggen min lenge, vet at det er sånt jeg bare ikke gjør. Men etter et møte og litt research, ble jeg plutselig litt åpen for å bli med på akkurat dette. Vel. Da jeg satt der på thai-toalettet og måtte ta en avgjørelse, så ble den som følger: hell no.

Etter det slo jeg meg til ro med avgjørelsen, men fikk av en eller annen grunn litt lyst til å filme likevel. Helt lavterskel, med iPhone og selfiestang – du vet, bare hverdagsøyebikkene. Denne gangen: kjærlighet, flyttekaos og antydning til amper stemning i stressede situasjoner… Hehe.

Så, endelig på tide med en vlog igjen! Det er mange år siden sist. Hvis dette er noe du vil ha mer av, setter jeg STOR pris på feedback. Jeg kommer ikke til å gjøre noe big deal ut av dette, så da tenker jeg mer på om det er noe du vil se mer/mindre av. Disse klippene går jo over to måneder, men det hadde vært gøy å få til noe hyppigere.

Enn så lenge, nyt synet av vår vei fra bingen til overtakelse av ny leilighet 

PS. Please ikke mobb meg for trynet mitt i det første klippet!

216 kommentarer

 1. Vettuka eg har lest bloggen din siden 2009, og e så fint og rart på samme tid å se deg på video for føler eg kjenner deg litt <3 Liksom har sett deg utvikle deg gjennom alle de første årene i oslo og når det ble slutt med Benjamin og han ekle andre som du ble kvitt. OG du BLOMSTRET så sykt etter det!!! Altså du gir meg troen på å være singel og lykkelig helt ærlig. Og hvor trygg og god du virker mot Dennis er sykt skjønt å se. Er like gammel som deg og relaterer meg sykt til deg på mange ting. Som å vilel gå hjem og spise drittmat etter byn når alle bare bli med videre kom an! vært sammen med min kjæreste i snart 5 år nå, mye opp og ned, men endelig satt jeg foten ned og ja. HAr det sykt bra for tiden både psykisk og fysisk, fått online PT /siste uke nå, og trent masse styrke. Og kjent på følelssen av at jeg kan faen med klare meg uten han om jeg må eller vi. Jeg er nok liksom! haha håper dette ga mening. Er lykkelig og sterk nå, som du også er! Og merker man tiltrekker seg riktig venner og kjæreste når man virkelig har det bra og stråler den energien ut! Ønsker deg alt godt å blir spenneende å følge deg på veien videre <3 Klem fra meg 🙂

  1. Verdens fineste kommentar, og så så jeg den ikke før nå <3 <3 <3 Tusen takk Elise, virkelig! Stor klem

 2. Hahaha værsåsnill mer vlogger! Måtte tørke noen lattertårer her ja!

  1. 😀 😀 😀

 3. Jeg ELSKER at du har vlogget!! Trodde det nesten ikke da jeg så det, haha. Så dette må du fortsette med 😀

  1. Hipp hurra, det blir jeg glad for å høre 😀 <3

 4. Gøy! Dette vil vi ha mere av <3

  1. 😀 <3

 5. Så herlige dere er!
  Måtte le høyt da dere gikk under broen…reporter faktisk😂
  Kjæresten din må nok bare legge fra seg den «blygheten» på offentlige steder, om han skal være sammen med en profesjonell blogger! 😁

  1. Hahaha, SÅ sant!! Ler <3

 6. Yvonne skaugen

  JA TIL MER AV DETTE HER ❤️ Du aner ikke hvor glad jeg ble av å se dette her!!!

  1. Åååå 😀 <3

 7. Hahahaha! Dette var syyyyykt gøy å se! Mer av dette! Spesielt fan av: «Elsker deg også!» «… Sikker?» «Sikker!»
  Søte!

 8. Jaaaa elsker vloggingen din! Og digger at dere er så ekte <3 Mer vlogg! <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.