KJÆRESTESAVN OG HJEMREISE

Nå sitter vi på flyplassen i Barcelona, etter en deilig og avslappende uke på cruise. Det kommer et oppsummeringsinnlegg og en rabattkode veldig snart – da skal jeg fortelle alt om skipet også, til de som syns det har vært litt lite av det 🙂

Jeg fikk et spørsmål her om dagen om ikke jeg savner Gravlyset helt ekstremt når jeg er på ferie. Spørsmålet kom rett etter at min kjære reisepartner hadde gitt meg skryt for at jeg ikke er noe annerledes å være på ferie sammen med nå, etter at jeg har fått meg kjæreste. Det tok jeg som et kompliment. Det er kanskje forventet at man skal sitte med nesa i mobilen og tekste, og gråte savnetårer på puta om kvelden. Kanskje til og med stresse litt over hva ens bedre halvdel driver på med der hjemme. Dessuten er det jo kanskje ikke så rart å savne sårt, når man er vant til å våkne, sovne og henge med samme menneske dag inn og dag ut. Dette var faktisk min første ferie borte fra en samboer!

Men det har gått overraskende fint, ikke bare utad, også inni meg. Jeg har ikke kjent på savn av den triste typen, bare et sånt åh, jeg gleder meg til å se deg igjen type savn. Så det var fint å oppdage. Et sunt tegn.

Skal dog sies at jeg våknet ganske stresset en morgen, til at Kristina hadde lagd en mur av puter mellom oss i sengen. Vi har delt dobbeltdyne hele turen, og det første jeg tenkte var: fyyy faen, nå har jeg sikkert prøvd å snike til meg litt nattakos. Men så hadde hun ikke noen forklaring på putemuren, det kunne like gjerne ha vært meg som lekte byggmester i søvne. Fjooh! Frykten kom ikke ut av det blå. For mange år siden klådde jeg nemlig på lillebroren min da vi var på familieferie. Våknet midt på natten av at han spurte hva i alle dager jeg holdt på med – heldigvis kunne vi le av det dagen etter…

Til å sitte på enflyplass er jeg relativt rolig akkurat nå. Samtidig vet jeg at jeg ikke kommer til å klare meg uten vin i dag heller (flymedisin har jeg sluttet med), for frykten kommer til å ta meg når det er tid for boarding. Jeg bare vet det. Det høres kanskje teit ut, men jeg føler meg dum som skal ut og fly et par dager før livet blir komplett. Leiligheten stod ferdig bygget i går, og nå skal jeg flytte inn der med kjæresten min. Jeg er helt nødt til å overleve denne turen, og hodet mitt kjefter på meg for at jeg i det hele tatt risikerer noe annet. Samtidig vet jeg at det er helt tullete, det skal jo gå bra.

Okei, la oss satse på at vi blogges fra Norge veldig snart ♥ God tur til meg!

29 kommentarer

 1. Kjempefint skjørt, hvor har du kjøpt det ? 🙂

 2. Så fine sko!:D Hvor fra?

  1. Ida Wulff

   De er fra Converse <3

 3. Hilde i Oslo

  Hei! Vi var på samme cruise! Og jeg så dere flere ganger på den meksikanske spiseplassen. Håper dere har kost dere like mye vi gjorde. Sitter også på flyplassen i Barcelona m flynerver nå. Og vi må i tillegg bytte fly for alt var utsolgt av direkte billetter hjem. Stor flyplass klem,

  1. Ida Wulff

   Vi har kost oss masse 😀 Synd med flybillettene da, håper turen gikk bra <3 klem

 4. Har vært moro å følge med på cruiseuka, gleder meg til en mere detaljert oppdatering! Masse lykke til med innflytting – gleder meg til bilder 😉
  ps Hvor er dongeriskjørtet ditt fra?

  1. Ida Wulff

   Yeees, det kommer 😀 Skjørtet er fra Samsøe <3

 5. Hvorfor har du sluttet med flymedisin? Jeg har en flyskrekk som har eskalert så til de grader og de siste turene har vært mareritt. Hadde egentlig bestemt meg for å be legen om noe til neste tur i juni. Men kjenner jeg er skeptisk til det også. Så hva tenker du? Og hva gjør du når flyet går tidlig om morgenen, drikker du vin da også? Hilsen en i samme båt (les:fly)

  1. Ida Wulff

   Hei <3 Mest fordi halvveringstiden er så lang, og jeg føler meg som en zombie i dagene etter. Det er jo kjipt når man er på feire og skal oppleve ting! Jeg drikker også vin når flyet går tidlig om morgenen. Alkoholserveringen på Gardermoen åpner dessverre ikke før 6…. Haha! Lykke til på neste tur <3

 6. Hvor er skjørtet fitt fra?

 7. Hei. Jeg bare lurer på hvorfor det er så viktig for bloggere og vise hvor mye penger dere har? På alle bilder skal liksom den dyreste logoen med., tilogmed bilde av kofferten passet du på at Ysl, acne, Chanel og gucci logoen lå godt leselig. Er det så viktig? Det er det samme som den der poseringen gutter gjør når dem ligger med hodet på puta og armen bak «mener ikkr og flekse, ikke se på bicepen min» bilde. Du skjønner hva jg mener 😂 vi VET du har penger.

  1. Ida Wulff

   Dette svaret får meg nok til å høres ut som verdens verste menneske, men: jeg kjøper kun dyre vesker. Skal jeg kjøpe noen billige bare for å ha noe annet å vise frem? Jeg prøver å holde meg unna masseprodusert, billig nips – og heller kjøpe noen få ting av kvalitet. Såå, har egentlig ikke tenkt å skamme meg over det 🙂

 8. Hei 🙂 Lure på kor skona di e ifrå? Kjempe fine! 🙂

  1. Ida Wulff

   Converse, de er i hvitt skinn! 🙂

 9. Gleder meg såå til å se bilder av leiligheten, uten skoposer på! Hvor er t-skjorten fra? Så ut som en perfekt basic. Klem

  1. Ida Wulff

   Hehe ja, gleder meg til å vise frem også 😀 Den er fra Zara! Klem <3

 10. Hei! Du skrev for ei stund siden at du ville ha gardinvegg på soverommet. Kan du komme med et inspoinnlegg om soverom snart? Hvordan skal du lage denne veggen? Elsker bloggen din!

  1. Ida Wulff

   Det kommer senere! 🙂 klem <3

 11. Hvor er skjørtet fra?

  1. Ida Wulff

   Samsøe 🙂

 12. Ser ut som dere har hatt en helt nydelig tur💓 ønsker dere lykke til med innflytting!

  1. Ida Wulff

   Tusen takk, Renate <3

 13. Christine

  Hahha, du er så morsom! Digger deg

  1. Ida Wulff

   <3 <3 <3

 14. Lillebror? Hehe, var ikke du enebarn eller har jeg misforstått? 🙈

 15. Lillebror? Hehe.. Var ikke du enebarn eller har jeg misforstått?🙈

  1. Ida Wulff

   Jeg har lillebror 🙂

 16. Hvor er solbrillene fra?

  1. Ida Wulff

   Céline! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.