HIT MÅ JEG TILBAKE

Reklame: jeg er på reise i samarbeid med Royal Caribbean


Dagen på Capri var mer fantastisk enn jeg hadde forestilt meg, og jeg var oppriktig trist da vi måtte ta speedbåt tilbake til cruiseskipet. Det er lenge siden jeg har funnet en ny destinasjon som føles helt meg. Ender jo ofte opp med å dra tilbake til steder jeg vet at jeg liker. Men Capri var virkelig et paradis.

Speedbåten fra Napoli (der hvor cruiseskipet legger til) tar 40-50 minutter, og koster rundt 20 Euro per pers. Det var det mildt sagt verdt. Det turkise vannet, de små fargerike steinhusene som lener seg på fjellveggene, de frodige åssidene og alle de store sitronene. For ikke å snakke om de trange gatene, sjarmerende taxiene og luksusbutikkene som ligger på rekke og rad. Det mest deprimerende med hele dagen var skiltet på døra til Chanel: Opening soon. Jeg sendte snap til en lettet samboer, som jeg nå har et felles boliglån sammen med… 

Et minus med Capri er at alt er himla dyrt. Så når jeg skal tilbake, blir det i kombinasjon med flere destinasjoner. Lunsjen du ser på bildet kostet seriøst 940 kroner, og det var ikke noe mer fancy enn du får på Olivia i Oslo. Men men! Vi ble enig om at vi betalte for stemningen, og den var jammen god.

Etter lunsjen travet vi rundt i gatene, kjøpte oss noen fine ting, vasset litt i det krystallklare vannet og smakte på en sitrondrink som Capri er kjent for. To drinker = 300 kroner, bakoversveis nok en gang. Her kommer noen flere bilder fra denne fantastiske dagen:

Ser det ikke helt nydelig ut? Jeg er ikke i tvil, her trenger jeg mer tid til å strolle rundt. Men det får bli en annen gang!

I skrivende stund er Symphony Of The Seas på vei tilbake til Barcelona. Det betyr hele dagen på havet, noe som er veldig deilig etter en hel dag som turist. Vi har ligget på solseng i mange timer, og nå ligger jeg på senga i lugaren for å få orden på livet mitt før jeg kommer hjem. Rydder i mailboksen, betaler regninger, svarer på kommentarer. Og så skal jeg shave leggene. Noe som forandret seg etter at jeg fikk meg kjæreste: jeg går rundt som en kaktus på ferie, og er mer opptatt av å være smooth når jeg drar hjem. For man kan ikke få i pose og sekk, har jeg lært 😀

Jeg kjenner at jeg har litt skrivesperre på personlige ting om dagen, og vet ikke helt hvorfor. Kanskje det bare er den vanlige skrivesperren som kommer en gang i halvåret, hvor jeg blir lei av mitt eget tryne og mine egne ord, og tenker at: hvem pokker bryr seg uansett. Men kjenner jeg meg selv rett, så går det over veldig snart. Kanskje jeg bare trenger hverdagslivet.

Vi snakkes snart igjen ♥

46 kommentarer

 1. Får vi se hva du har kjøpt fra Hermès? 🙂

  1. Ida Wulff

   Ja helt sikkert, det var et armbånd 😀

 2. Michelle

  Gleder meg til masse oppdateringer på leiligheten når du er tilbake (men nyyyt ferien enn så lenge! Hverdagen kommer raskt nok den!). Hadde vært spennende når du viser møbler og løsninger i leiligheten å også høre litt om hvilke andre alternativer dere vurderte – feks sengegavler, sofaputer, skap, stuebord, stoler etc etc. Kjekt å få litt inspirasjon på hvilke alternativer som er der ute 😀

 3. Hei Ida, hva kjøpte du på Hermes?

  1. Ida Wulff

   Et beige armbånd med rosegull 🙂

 4. Hvor er den fine kjolen fra?

  1. Ida Wulff

   Nelly 🙂 <3

 5. Hvor er kjolen din fra? <3

  1. Ida Wulff

   Nelly 🙂 <3

 6. Hei! Jeg lurer på hvor den fine kjolen er fra? Og har du en rabattkode til Royal Caribbean? 🙂

  1. Ida Wulff

   Nelly 🙂 <3 Rabattkoden er Ida10.

 7. kristineso

  Det ser ut som at dere har det fantastisk!<3
  Hvor er kjolen din fra? Den var så fin 🙂

  1. Ida Wulff

   Kjolen er fra Nelly 🙂 <3

 8. Ingvild

  Hei! <3 Den kjolen er så fin, og ikke minst veldig fin på deg! Får jeg spørre hvilken str du har i den? 🙂

  1. Ida Wulff

   M 🙂

 9. Hvor er Kristina på bildene dine, Idamor? 🙈😅

  Cruiset ser fantastisk ut. Kos dere siste tiden.

  1. Ida Wulff

   Bak kamera, hehe 😀

 10. Hvor er kjolen din fra? Så fin 😍

  1. Ida Wulff

   Nelly 🙂

 11. Så nydelig det var der! Drømmer om ferie snart, må bare holde ut skoleåret. Hvor er den fine kjolen din fra?

  1. Ida Wulff

   Den er fra Nelly 🙂 hooold uuut <3

 12. Hvor er den hvite kjolen fra?:)

  1. Ida Wulff

   Den er fra Nelly! 🙂

 13. Birgitte

  hvilken modell er solbrillene dine? Så utrolig fine <3

  1. Ida Wulff

   Audrey 🙂 <3

 14. Hvor er den hvite kjolen fra?:) Dødsfin!

  1. Ida Wulff

   Nelly 😀

 15. FORTELL MEG MED EN GANG HVOR KJOLEN DIN ER FRA. HIMMEL!

  ps god tur hjem <3

  1. Ida Wulff

   Den er fra Nelly 😀 <3 <3

 16. Så fin kjole 🙂 Hvor er den kjøpt?

  1. Ida Wulff

   Den er kjøpt hos Nelly <3

 17. Capri er heilt magisk, men som du seier – DYRT!! Åt pasta på samme restaurant(to glas vin og to pasta) og betalte litt over 1500 kroner!! Litt vondt i hjerta for to studenta. Spesielt når me var der ei heil veke😂 Men utenom det – heilt fantastisk!! Berre det å glo på alle dei flotte menneska som dukka fram om kvelden er ein opplevelse i seg sjølv!

 18. Neste gang om du har bedre tid må du forresten reise til Anacapri og. Litt anna stemning, og masse god mat til ein litt greiare pris. Ta stolheisen opp på den vetle toppen. Fin utsikt utover øya og videre!

  1. Ida Wulff

   Tusen takk for tips <3

 19. Nydelig kjole! Hvor er den fra?

  1. Ida Wulff

   Den er fra Nelly 😀 <3

 20. Så nydelig! Hvor er den fine hvite omslagskjolen din fra?

  1. Ida Wulff

   Den er fra Nelly <3

 21. Jeanett

  Lekker hvit kjole👌🏻, er det lov og spørre hvor den er kjøpt?
  Jeanett

  1. Ida Wulff

   Den er fra Nelly 😀

 22. Hvor er den skjønne hatten din fra? 🙂 Du stråler!!

  1. Ida Wulff

   Den er fra Zara <3 <3

 23. Elsker hatten! Hvor er den fra?:)

  1. Ida Wulff

   Zara 🙂

 24. Har du link til kjolen?? Finner den ikke 😔😔

  1. Ida Wulff

   Nei, dessverre 🙁

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.