EN SNARVISITT I MARSEILLE

Reklame: jeg er på reise i samarbeid med Royal Caribbean


Nå har jeg vært irritert på meg selv i fire timer fordi veska mi er åpen på alle bildene fra denne dagen, men la gå da. I dag la skipet til i Marseille i Frankrike. Vi tok en tur inn til havnen, spiste en is, ble driti på av en måke (seriøst, den dreit midt på kafébordet vårt så det sprutet på både Kristina og meg) og tuslet litt rundt og så på livet. Ikke en veldig spennende destinasjon det heller – og nå tror du kanskje jeg er negativ til cruiset, men det er jeg ikke. At en destinasjon ikke er så spennende betyr bare mer tid på skipet, og dét er positivt.

Med andre ord så bar det fort tilbake til Symphony Of The Seas, hver sin solseng og mat fra taco-boden hvor vi er blitt stamgjester. Der kan man velge mellom tacolefser, burritos og nachos (man kan selvfølgelig få alle tre hvis man vil), og så heller de mengder med flytende cheddar over det hele. Jeg døøør. Og så ligger jeg der på solsenga, og tenker at hvem pokker har tid til å slanke seg. Mat er livet. 

Bildet av isen er tatt rett før måkefar klattet ned på bordet vårt. Hva er oddsen?! Jeg har hørt at det bringer lykke å bli bæsjet på av en fugl. Vet ikke helt om jeg tror på det. Eneste konsekvensen for oss, var at det ble bråstopp på is-spising og kaffedrikking, haha.

Nå skal vi få på oss fillene og gå ut og spise igjen! På Symphony Of The Seas er det mange restauranter å velge mellom, men som på alle skip har vi et fast bord til et fast tidspunkt, hvor vi kan velge tre-retters fritt fra menyen uten å betale noe ekstra. Det er  luksus. Og jeg som aldri spiser dessert ellers, slår meg helt løs her. I går hadde jeg gulrotkake med hvit sjokolade på toppen, håper den finnes på menyen i kveld også… 

29 kommentarer

 1. Monique

  Så fin du er Ida! Hvor er toppen din fra forresten? <3 Cruise er fantastisk! Gleder meg til å se bilder fra båten

  1. Ida Wulff

   Tusen takk, så hyggelig <3 Toppen er kjøpt på Nelly, mener merket heter Nor. Og ja, cruise er SÅ deilig 😀 <3 Skal vise frem skipet snart. Stor klem

 2. Hadde vært fint med litt bilder av dette skipet også! Som for eksempel den magiske nachosen med ost 😀

  1. Ida Wulff

   Tok bilder av nachosen i dag, bare for deg 😀 Hehe. Og masse bilder av skipet kommer! Klem

 3. Fina bilder! Vad använder du för kamera?

  1. Ida Wulff

   Takk 😀 Jeg bruker Canon 6 D.

 4. Dødsfine sko!! Hvor er de fra?😍

  1. Ida Wulff

   Vagabond 😀 <3

 5. Christina

  Litt misunnelig på dere nå kjenner jeg. Nyt ferien 😀
  Hvor er skjørtet ditt fra? Superfint!

  1. Ida Wulff

   Tusen takk 😀 Skjørtet er fra Samsøe! <3

 6. Henriette

  Vakrere enn de fleste du 😍

  1. Ida Wulff

   Nei, giii deg a! Hehe <3

 7. Så utrolig deilig med ferie. Selv om stedene dere er innom ikke er så spennende så tenker jeg at det gir dere enda bedre tid å slappe av med god samvittighet.
  Det med fuglebæsj, jeg er overbevist om at det er noe med det at det bringer lykke 🙂
  for mange år siden, da min venninne og jeg fløy rundt, festet, flørtet og var frie og single, vi skulle ihverfall ikke ha kjæreste på en god stund. Så møtte min vennine en gutt som hun skulle ut på date med. Akkurat det var jo ikke så spesielt vi datet masse, men det pleide å bli med det. Par minutter etter at de møttes så ble de bombadert med fuglebæsj. Hun syntes det var sååå flaut, de mått raskt inn åg tørke dette av seg, men de fikk en fin kveld. Da hun kom hjem og fortalte om dette så sa jeg, bare vent, du kommer til å gifte deg med ham. Og i dag 15 år senere har de vært gift i 12 år og har to barn sammen <3.
  Ha en fin ferie dere, nyt det, klem

  1. Ida Wulff

   Haha, åååå, for en fin historie 😀 Kanskje det er noe i det likevel da 😉 Man kan jo håpe! Og tusen takk, stor klem tilbake <3

 8. Caroline

  Hvor er skoene og skjørtet fra? fint!

  1. Ida Wulff

   Skoene er fra Vagabond og skjørtet er fra Samsøe 🙂 Klem

 9. Hei ida!
  Hvor er skoene dine fra? var sykt fine!

  1. Ida Wulff

   Skoene er fra Vagabond <3

 10. Kristina

  Disse skoene lignet veldig på mine svarte fra Vagabond, kan jeg spørre hvor du har kjøpt disse? Har aldri sett dem i denne fargen 😍

  1. Ida Wulff

   Det er dem! 🙂 Så goode å gå i! Jeg kjøpte dem i en skobutikk på Grensen (Oslo), men husker ikke hva den heter. Ligger over veien for Gina og Bik Bok. Klem <3

 11. Camilla

  Så digg med sol, håper du nyter ferien! Hvor er skoene fra? 🙂

  1. Ida Wulff

   Veldig deilig og etterlengtet 😀 Skoene er fra Vagabond <3

 12. Elisabeth L

  Vi planlegger nå samme tur så gleder meg til det kommer flere bilder og tips 🙂 men kanskje heller den ruta uten Palma, var det mye å gjøre der syns du? får så reisefeber av å lese dette, Hihi!

  1. Ida Wulff

   Så gøy! 🙂 jeg ville ikke nølt med å droppe Palma, skulle jeg gjort det om igjen hadde jeg heller blitt på skipet den dagen. Masse mer bilder og tips kommer etter endt ferie <3 det kommer også en rabattkode på cruise. Klem til deg 😀

   1. Elisabeth L

    Yeeey så gøy, da venter vi litt med å bestille 😃

 13. Her om dagen fikk måkebæsj I ANSIKTET da jeg satt og drakk øl i Istanbul der jeg bor, så krysser fingrene for at det bringer med seg litt hell og lykke, ikke bare irritasjon… Ha det fint videre på cruise, det ser deilig ut!

  1. Ida Wulff

   Hahaha Å NEI!!! Stakkars! Men jeg håper det bringer deg masse lykke <3

 14. Kristine

  Hei! Ser det er mange som har spurt om disse skoene, men jeg bare lurer på om de så grå som de ser ut som på bildet? Har lett etter de og finner bare fargene; sort, beige, toffee og rosa. Takk for svar! Kristine.

  1. Ida Wulff

   De er beige 🙂 Ikke grå i virkeligheten!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.