GOD PÅSKE

Hei, og god påske! 

Jeg hadde egentlig ikke planlagt noen «påskeferie» fra bloggen, men så skjedde roadtrip, vin, parmiddag med nye bekjentskaper, kattekos, svigers og en himla spennende serie. Så da ble det sånn! Men nå kommer jeg Jesus én dag i forkjøpet, og står opp fra de døde. Jeg har i hvertfall hatt en super påske så langt, og kjenner at påsken, den liker jeg.

Akkurat nå er jeg i Fredrikstad hvor vi har vært siden onsdag, og i dag skal vi kjøre videre til Tønsberg for å besøke min familie. Er så glad for at det er blitt masse familietid i det siste, det har jeg virkelig savnet. Snakkes fra byen som snart blir hjembyen min igjen! Men først skal vi gjennom livets store glede: harryhandel 😀

Ha en fiin lørdag!

14 kommentarer

 1. hvilken serie? 🙂

  1. Ida Wulff

   Papirhuset! 🙂 <3

 2. Hva heter serien?❤️

  1. Ida Wulff

   Papirhuset! 🙂 <3

 3. Du må si hvilken serie 😀

  1. Ida Wulff

   Ops, det glemte jeg i farta 😀 Serien er Papirhuset/Money Heist.

 4. Hvem seie var så spennende ?

  1. Ida Wulff

   Papirhuset! 🙂 <3

 5. God påske flotteste Ida! :):) Ble litt nysgjerrig her – hvilken superspennende serie er det snakk om? 😀

  1. Ida Wulff

   Papirhuset!! Har unngått den i evigheter, men den er fantastisk <3

 6. Fy søren du er lat. Klarer du ikke oppdatere bloggen din noen ganger i uken engang? Det er jobben din… kan ikke bare drive dank vet du! Eller det kan du (og gjør du), men det blir ikke bra blogg i lengden av sånt!

  1. Ida Wulff

   Såå enig!

 7. hvilken serie? trenger tips

  1. Ida Wulff

   Papirhuset på Netflix 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.