JEANS FOR OSS MED KORTE BEIN

Reklame for Bubbleroom


Når man ikke har lange, tynne bein, er det å kjøpe jeans en himla kjedelig greie. Det kan jeg skrive under på. Jeg finner sjeldent jeans som er fine på anklene. De er enten for lange eller for løse. Det blir liksom ikke det samme å klippe av og brette opp. De siste årene har jeg utelukkende brukt én jeansmodell fra Lee, men man er selvfølgelig alltid på jakt etter flere favoritter.

Den jeg har på meg på bildet var jeg så heldig å få klikke hjem fra Bubbleroom sine vårnyheter. Den er perfekt på leggene, og er superstretchy. Du finner den HER 

Bubbleroom har den i flere farger, og den er helt normal i størrelsen. Hvis du vipper mellom to størrelser: velg den største størrelsen, stretchen tilpasser seg.

Toppen jeg har på bildet finner du HER.

Den er favoritt nummer to av alt jeg klikket hjem. Typisk sånne basic-gensere jeg bruker i hverdagen. Det er ingen hemmelighet at jeg foretrekker basics og helst ikke skiller meg så veldig ut i klesveien 😀 Uansett: basic-plagg med en liten feminin vri, det liker jeg!

Kåpen på bildet får du tak i HER.

Den er ganske tynn i stoffet, så det er ikke vær til å bruke den helt enda. Men snart! Ellers viser de to nederste bildene den riktige fargen på jakken, den er ikke så lys som på det øverste bildet. 

Bubbleroom har en haug med merker og vårnyheter nå, så jeg anbefaler deg å ta turen innom hvis du skal freshe opp i garderoben. Og den jeansen… Bare prøv den ut, hvis du i likhet med meg sliter med å finne jeans som sitter fint på legger/ankler. Prisen var så lav at jeg ikke hadde noen forventninger, men jeg ble veldig positivt overrasket.

Hvis du vil shoppe vårnyheter hos Bubbleroom, så finner du dem HER 😀 

50 kommentarer

 1. Hei. Linken til jeansen var feil, du linket til kåpen i stedet. Kan du legge ut riktig link? Har samme problem som deg når det gjelder jeans, men denne så superfin ut 🙂

  1. Ida Wulff

   Hei 😀 Linken er til jeansen nå <3

 2. hurra, en bukse for oss med korte ben !! 🙂 hvordan er den i livet?

  1. Ida Wulff

   Den stopper noen cm under navelen, hvis det var det du tenkte på? 😀 Og ja, hurra for det!

 3. Janicke

  Hei! Kan jeg spørre hvilken størrelse du har i buksen? Jeg ser for meg at jeg må ha samme størrelse som deg.

  1. Ida Wulff

   Jeg har 38, er en M/38 til vanlig også 🙂

 4. Madelen

  Jeg har lett etter klær som de har inne på denne siden i såå lang tid, men ikke funnet noe på nelly som jeg har sverget til i flere år nå! Takk for tips:-D
  Blir aldri skuffet over innleggene dine, har lest bloggen din i noen mnd nå og det er godt å ha et friskt pust i bloggverden 😀

  1. Ida Wulff

   Hurraa, så gøy! 😀 Bubbleroom har veldig mye fint. Og takk for fine ord <3 <3 stor klem

 5. Mh-Ingrid

  Nice! Jeg liker sånn outfit-innlegg, liker basic stil selv 😊 håper du kan lage flere av disse fremover!

  1. Ida Wulff

   Det skal jeg prøve på 😀 <3

 6. Oo, hva heter den modellen fra Lee du har brukt/bruker? 🙂 Jeg har kort bein. Hater å kjøpe jeans. Trenger tips.

  1. Ida Wulff

   Scarlett 🙂 kjøper den i lengde 31.

 7. Og skoene?? 😀 😀

  1. Ida Wulff

   Vagabond 🙂

 8. Martine

  Åh, de buksene var superfine 🙂

  1. Ida Wulff

   Jaa, enig 😀 <3

 9. Om du liker high waits bukser, kan jeg gå godt for Molly buksene fra Gina Tricot. Disse sitter helt perfekt rundt anklene. 😀

  1. Ida Wulff

   Bruker den modellen i sorte bukser 😀 <3

 10. Hei, hvilken jeans-model fra lee er det du har brukt tidligere/fortsatt bruker. Hilsen ei som også har korte bein

  1. Ida Wulff

   Modellen heter Scarlett! 🙂

 11. Hvor er skoene fra?! Såå fine!

  1. Ida Wulff

   De er fra Vagabond 😀 kjøpt på skobutikken i Grensen.

 12. Hei, hvilken jeans-model fra lee er det du har brukt tidligere/fortsatt bruker? Hilsen ei som også har korte bein

  1. Ida Wulff

   Scarlett heter den 😀 glidelås nederst på bena.

 13. Skoene da?? <3

  1. Ida Wulff

   De er fra Vagabond 🙂 <3

 14. Blir alltid så inspirert av innleggene dine knyttet til mote og interiør! Du har virkelig en superfin stil på begge fronter! Gleder meg virkelig til å se hvordan det blir i den nye leiligheten!☺️☺️

  Må forresten bare legge til at det å kjøpe jeans når man har bikket 180cm, er heller ingen dans på roser. Ankelbukser blir som knebukser, og det som for andre er vanlig lengde blir leggbukser🙂🙂

  1. Ida Wulff

   SÅ hyggelig å høre 😀 og ja, det tror jeg på! Kanskje de rundt 174 cm som har det lettest i bukseavdelingen?! Hehe. Klem <3

 15. Kjempefine bukser! Likte toppen veldig godt også. Selv er jeg 173cm og sliter med at bukser alltid er for lange.. har kanskje to bukser som sitter fint, og ikke er for lange, ellers er det helt umulig å finne bukser som faktisk viser anklene. Skal ikke være lett!

  1. Ida Wulff

   Er det sant :O Jeg er 167 cm, ikke rart at jeg sliter da nei!

 16. Hm… korte bein… nådde da helt ned til bakken de 🙂

  1. Ida Wulff

   Dét skal de ha for 😀 haha!

 17. hei! hvor høy er du? jeg er 1.57 og er redd for at selv disse kortebuksene skal bli alt for lange, noe bukser alltid er..

  1. Ida Wulff

   Jeg er 167, men det sier jo ikke noe om lengden på beina mine. Tror jeg har korte bein til å være 167 :O

 18. Jeg har bestilt denne buksa. Kristina Andersen sa man skulle gå en størrelse ned og du sier noe annet… Hva stemmer?

  1. Ida Wulff

   Det jeg har skrevet står også på produktbeskrivelsen av buksen 🙂

 19. Karoline

  Hei!
  Skal til å bestille Kevin Murphy shampoo og balsam, også leste jeg på bloggen din at du har prøvd to typer. Hvilken er du mest fornøyd med?:-)
  Ser for meg at jeg ganske likt hår som deg:-)

  1. Ida Wulff

   Jeg liker begge, men har ikke testet den gule serien godt nok til å kunne si noe mer enda 🙂

 20. Ingvild

  Hei Ida. Jeg sliter med akkurat det samme og har funnet min favorittbukse på Topshop. Det er modellen Jamie og de er tykkere i stoffet enn Gina Tricot/BikBok osv, men fortsatt god stretch. Anbefales på det sterkeste om man er innom en Topshop butikk.

  1. Ida Wulff

   Takk for tips, det er notert 😀 <3

 21. Veronika

  Anbefaler jeans som er høye i livet for korte ben 🙂

 22. Super fin bukse, den kledde du! 😀 Men bare for å nevne det, jeg jobber med å selge jeans og anbefaler alltid kunden å gå for den strl som er akkurat passelig ettersom strecth utvider seg. Jeg ser at det som du har skrevet står i produktbeskrivelsen men jeg personlig mener det motsatte. Gå for MINST mulig strl så retter stretchen seg etter det 😉

 23. Bruker M i Molly-buksene fra Gina Tricot. Tror du denne vil passe i str 38? Kledde deg utrolig godt! 😊

  1. Ida Wulff

   Samme her 😀 Og ja!

 24. Kjempefint antrekk 🙂 Er det lov å spørre om hvilken str du har i genseren? Tenkte å bestille, men er usikker på om jeg bør bestille S eller M 🙂

  1. Ida Wulff

   Helt vanlig i str 😀 jeg har medium <3

 25. Martine

  Så fin du er! Jeg har jobbet med lee og levis og har alltid sverget til dette selv! Er 157cm så ikke så lett dette med bukser. Men så tok butikken jeg jobber i, inn Lois, og jeg er heeeelt trollbundet. Høye i livet, stramme og korte i modellen, en helt sinnsykt god stretch, klemmer ingen steder og holder fasongen til de graaaaader! Altså, virkelig. Det må du sjekke ut. I modellene cordoba eller melrose. Sinnsykt gode bukser!

  1. Ida Wulff

   Oi, takk for tips 😀 da skal jeg faktisk gå og prøve! Eeelsket Lois på ungdomsskolen husker jeg <3

 26. Haha, jeg bestilte denne buksen i str 38. Er vanligvis 36/38 på hm. Eneste der jeg har bukser hvor de bruker disse str. Fikk den i helgen men prøvde den først på nå. Det var jo rene barnebuksa!! haha. Fikk den nesten ikke på og hvert fall ikke igjen. Vet det er stretch altså, men skal det være så «ille»? :p Jeg er 165 cm og veier under 60 kg så anser meg selv som normal. Ellers satt den veldig fint i leggene.

  1. Ida Wulff

   Hei! 😀 Oi, det hørtes rart ut?? Min var helt vanlig i str! Da ville jeg hørt med kundeservice, eventuelt sendt den i retur :O

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.