LA OSS SNAKKE OM UNDERLIVET

Reklame for DeoDoc


Husker du jeg fortalte at jeg hadde vært i et møte med et merke jeg elsker, men at jeg gikk ut fra møtet og følte at jeg hadde levd en løgn hele mitt voksne liv? For å være litt mer spesifikk: jeg følte at underlivet mitt har levd en løgn.

Jeg møtte Dr. Hedieh Asadi og Hasti Asadi, to helt  damer som jobber med å bryte tabuer og øke kunnskapen rundt kvinners underliv. Sammen har de skapt merket DeoDoc, som spesialiserer seg på produkter til underlivet. Eller tissen, som jeg liker å si. DeoDoc består av en hel rekke produkter, som er utviklet av leger og er trygge å bruke. Du får blant annet intimdeo, intimservietter, intimsåpe og shavingprodukter.

Tilbake til denne løgnen jeg har levd. Hedieh og Hasti lærte meg mer om kvinners underliv, enn jeg har lært i hele mitt 27 år lange liv. Noen av tingene jeg lærte, burde jeg kanskje visst. Andre feil jeg har gjort, gir jeg industrien skylden for. Selv om dette er et sponset innlegg, så håper jeg du vil ta deg tid til å lese hvert et ord. Det handler nemlig ikke bare om å vise frem de sykt søte produktene til DeoDoc, men også om å lære noe viktig.

Så, dette lærte jeg av DeoDoc:

Svettekjertlene i underlivet er nøyaktig de samme som svettekjertlene vi har under armene. Det ante jeg virkelig ikke. Da Caroline Berg Eriksen tipset leserne sine om DeoDoc, var det mange som kommenterte at det er helt unødvendig med deodorant til underlivet. Og da tenker jeg: det er helt unødvendig med deodorant under armene også, men vi bruker det for å forhindre at vi svetter og lukter svette. Det varierer fra menneske til menneske hvor mye man svetter under armene, og på samme måte varierer det i underlivene våre. Så, om man har lyst å bruke deo begge steder, bare for å føle seg ekstra fresh – hvorfor ikke? Om noe, så tenker jeg at det jo er fantastisk at det kommer et slikt produkt på markedet, slik at man har valgmuligheten.

Grunnen til at jeg får nupper og inngrodde hår når jeg barberer meg nedentil, er at jeg bruker feil høvel og barberer i feil retning. Man skal først og fremst barbere i hårets retning, altså nedover mot tærne. Dessuten bør man bruke en høvel som er ment for menn, og man bør bruke lotion både før og etter barbering – hvis man ikke er av den heldige rasen, som tåler absolutt alt.

Jeg har brukt underlivssåpe med feil pH-verdi hele mitt voksne liv. Det til tross for at jeg har kjøpt den som markedsfører seg som den eneste intimsåpen med riktig pH-verdi! Jeg føler meg så lurt. Men nå har jeg lært: vi skal ikke vaske oss inni tissen. Der inne er pH-verdien 3,5 – og er det folk flest tror at vi skal ha på intimsåpen vår. Men ettersom vi ikke skal vaske oss på innsiden (selve vaginaen er nemlig selvrensene), blir pH-verdi 3,5 helt feil. DeoDoc-jentene har ikke bare laget en intimsåpe med riktig pH-verdi, de har også fått andre produsenter til å endre deres pH-verdi.

Var det noe nytt for deg her? At jeg har gjort noe feil når jeg barberer meg nedentil var ikke en stor overraskelse, men de to andre punktene var jeg helt uviten om.

Det er heldigvis aldri for sent å lære! Nå er jeg rustet med riktige produkter – og jeg har store planer om å informere alle jeg møter på min vei, hehe. 

Dette er intimdeoen fra DeoDoc, altså en deodorant du kan bruke i underlivet. Denne har jeg allerede hatt i flere år, men jeg så på den som en dings jeg skulle ha i veska når jeg gikk på byen. I tilfelle jeg ikke skulle hjem til meg selv igjen. Nå har jeg lært at det faktisk er en deodorant – og at man ikke er helt på bærtur, om man faktisk vil ha en deodorant til tissen. Det finnes en til menn også – den kaller jeg bare ballespray. Da jeg flyttet inn i bingen, fant jeg en sånn under vasken på badet. Han ble flau, og fortalte meg at han hadde fått den av en venninne som selger produktet i nettbutikken sin. Jeg bare: slapp av, jeg har sånn jeg og. Deosprayen skal forresten bare sprayes på huden, for det er der svettekjertlene sitter. En grei huskeregel: svettekjertlene sitter der hvor du har hårsekker.

Intimsåpen fra DeoDoc ser slik ut, og den har jeg bare brukt i et par måneder. Men jeg kan love deg at jeg aldri skal bytte den ut. Den kommer i to dufter: Honolulu Breeze og Stockholm Summer. Jeg har brukt Honolulu Breeze frem til nå, men nå er jeg frelst, forelsket og fortapt i Stockholm Summer. Den lukter så nydelig og rent, og jeg bruker den både i underlivet og under armene. Det finnes en egen for menn også, men min mening er at begge kjønn fint kan bruke denne.

Her har du intimserviettene fra DeoDoc. Dem tok jeg i for første gang da jeg møtte Hedieh og Hasti, så jeg har ingen lengre erfaring med dem. Men jeg elsker intimservietter, og har det gjerne i vesken hvis jeg skal på byen, på festival eller ut og reise. På lengre flyturer er jeg helt avhengig av intimservietter. Intimservietter og tannbørste, hehe! Det som utmerket seg med disse intimserviettene, bortsett fra at de dufter fantastisk, er at de har mye fukt. De tørker ikke ut etter tjue sekunder ute av pakken, og det er viktig hvis man skal føle seg ren etter bruk.

Sist men ikke minst, et shaving kit som har gitt meg nytt håp. Håp om at jeg kanskje kan slutte å vokse meg, og heller gå tilbake til å barbere meg nedentil. For slik som det er i dag, ville jeg ikke barbert meg om jeg fikk betalt for det en gang. Det blir så vondt og nuppete! Men hvis disse tre produktene faktisk funker, og jeg kan barbere meg hjemme uten å få nupper og inngrodde hår… Da er jeg ikke i tvil om hva jeg vil gjøre. Det er nærmest gratis, fritt for smerte og mye mindre kleint. Krysser fingrene, venter på at håret mitt skal gro, og gleder meg som en unge til å teste disse tre. Serien består av en olje som mykgjør hårene før barbering, en barberingskrem og en aftershave balm som man bruker etter barbering. Åh, la dette funke! Kommer selvfølgelig med en oppdatering.

Ettersom jeg lærte så mye nytt, syns både DeoDoc-jentene og jeg at det kunne være morsomt om jeg inviterte mine venninner på en jentekveld. For å gi dem goodiebags, presentere og fortelle om produktene. Så da jeg bodde på hotell i helgen, inviterte jeg «hjem» til meg.

Vi spiste sushi, åpnet goodiebags fra DeoDoc og Lyko, hadde underlivsquiz og pratet faktisk om underliv hele kvelden. Tabuer, usikkerheter, produkter, barbering, sex, lukt – you name it. Det var veldig fint med åpenheten, og endte med å bli en hysterisk morsom kveld. Nå er vi en hel jentegjeng som kommer til å sprade rundt og dufte av Honolulu Breeze og Stockholm Summer 😉 

Vi skal snakke mer om DeoDoc og underliv senere – det håper jeg at du som leser også syns er gøy og lærerikt.

Du får kjøpt DeoDoc sine produkter hos Vita her, Lyko her og Apotek 1 her. Vita og Apotek 1 har dem også i fysiske butikker. Jeg var innom en Vita-butikk i går av helt andre grunner, og så at de hadde tilbud på DeoDoc-produktene. Så vet du det!

Og helt på tampen, hvis du skulle lure: produktene er allergivennlige selv om de lukter godt, 100% trygge å bruke – faktisk har en professor i gynekologi med 50 års erfaring hjulpet til med å utvikle produktene. Det gjør i hvertfall at jeg føler meg trygg. Og så er det så klart en bonus med det fine designet, som pynter opp på badehyllen 😀

Hvis du skulle ha flere spørsmål om produktene, så fyr løs i kommentarfeltet. Det jeg ikke kan svare på, svarer Hedieh og Hasti gjerne på 

106 kommentarer

 1. Haha, folk er så jævlig dumme!!
  Selv føler jeg at jeg veldig ofte blir klam i skrittet (det er vel en av ulempene med å ha bollemus, haha), og må si jeg blir glad av dette produktet! Venter pdd på at det skal komme i posten så jeg får prøvd. Kan ikke forstå at folk er så forbanna negative, men det er flott hvis de er fornøyde med underlivslukten sin. Blir helt matt av at man ikke ser forskjell på en svett og klam dåse enn en sykdom inne i skjeden. Skjønner bare ikke hvordan det kan være negativt å føle seg vel.

  Jeg digger deg, Ida. Stå på!

  1. Og nå digger jeg deg også! Takk Hanne <3 og jeg håper du blir fornøyd 😀

 2. Jeg tror mange i kommentarfeltet her er skeptisk fordi de ikke trenger det.. Noen trenger ikke deo under armene på trening heller, men f.eks jeg trenger det. Er svett og lukter svette etter 5 min om jeg ikke bruker deo, dette gjelder desverre underlivet mitt også. Jeg velger derfor også å bruke intimdeo, jeg har ikke noe i mot at det lukter litt, men det er så jævlig deilig å slippe å tenke på svettelukten, fukten og alt annet.

  Bare fordi DU ikke trenger det eller vil bruke det betyr det ikke at ANDRE skal la være når det hjelper dem eller får dem til å føle seg vel. Verden handler dessverre ikke om deg, alle produkter er ikke laget til deg, det finnes FAKTISK andre mennesker her i verden som har en annerledes kropp enn deg som reagerer annerledes på ting du kanskje ikke reagerer på. Virker jo som om enkelte tror de er det eneste mennesket som finnes. La folk gjør som de vil selv, slutt med denne unødvendige shamingen for alt mulig. Det er en uting, slutt.

  Stå på, Ida, heier på deg alltid! Takk for innlegget, veldig bra skrevet.

  1. Åh, så godt skrevet!!! Heia deg, Helene <3

 3. Hei, jeg vil bare med en konstruktiv kommentar, det er ingenting personlig mot deg.
  Så du debatten på NRK på kvinnedagen?
  Det som er dumt, er at du har veldig mange unge lesere – som du nå anbefaler: intimdeo, intimsåpe, intimservietter, intimbarberingsolje, intimbarberingskrem og aftershavebalm.
  Jeg syntes det er dumt du skal tjene penger på unges jenter usikkerhet – som nå kanskje tror de må ha 6 produkter til deres underliv for å være «normal» og ikke «lukte vondt» der nede.
  Det er ikke normalt å ha 6 produkter til underlivet jeg har ikke en eneste én og det fungerer altså helt fint.

 4. Kan ikke bare se som har et behov for å prøve dette gjøre det, og så kan de som ikke ser poenget med la være? De som mener det ikke er noe behov for dette er antakelig ikke plaget med denne problematikken, og det er jo fint for dem altså! Jeg takker for et supert tips og skal definitivt prøve! Du er favorittbloggeren min ass, digger måten du håndterer BÅDE ris og ros!

  1. <3 <3 <3

 5. Hvor er skjorta di fra? veldig lekker 🙂

  1. Kjole fra Nelly 🙂

 6. Hahahahahahah ler av alle kommentarene! Kan ikke folk velge selv om de vil kjøpe eller ikke? Hahah off. Ikke rart det er krig i verden gitt, når man kan has å sterke meninger om en deo

  1. Hehe 😀 <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.