I MITT GAMLE NABOLAG

Goood lørdag!

Jeg har som nevnt sjekket inn på hotell for helgen, og bor i nabolaget jeg først flyttet til da jeg kom til Oslo. Hyggelig å mimre og fortelle kjæresten om mine glansdager på Frogner. Som da jeg bodde over 7Eleven, og det beste vennene mine visste var å komme på besøk og kaste mat ned på fulle, bråkete nattmat-jegere. Ble brått stopp på den hobbyen, da en bil med vindusviskerne på fikk hamburgerdressing på ruta, og politiet kom på døra. Herregud, så unge og dumme vi var!

Var litt ung og dum i går også, men bare på den gode måten. Hehe. Jeg hadde fire venninner på besøk, og serverte sushi, prosecco og drinker. Vi hadde det så gøy at tiden bare fløy, og i dag har jeg hatt det grusomt. Hadde ikke overlevd denne dagen uten kjæresten min, tror jeg. Selv om han ikke viser medlidenhet for fyllesyke, så er han all in for kosedag. Vi har sovet lenge, gått litt i møbelbutikker, spist pizza og drukket mimosa, og sittet på kafé og snakket om alt det fine vi har i vente. For kvelden ser det ut som det blir takeaway i hotellsengen og en tur på kino. Verdens beste lørdag!

Ellers har jeg ikke mange kloke ord på lur i dag, ingen tvil om at alkohol dreper hjerneceller. Vi snakkes snart igjen, ønsker deg en faaabelaktig lørdag videre 

4 kommentarer

  1. Hei Ida!
    Jeg driver også med brasiliansk voksing, men sliter med nupper/inngrodde hår etterpå…Ikke særlig flatterende. Bruker du noen krem/spray i tiden etterpå for å unngå dette som du anbefaler?

    Ha en superfin lørdag!!

    1. Hei 🙂 samme her! Sist jeg var hos voksestudio kjøpte jeg en roll on med sprit, men det funket heller ikke. Så neste gang skal jeg teste ut en lotion jeg har fått av DeoDoc. De lanserer en 3 step shavingserie, og ett av produktene kan man fint bruke etter voksing også <3

  2. Synes det er ganske synd at du nevner kjæresten din i så å si alle innleggene dine. Sikkert en flott fyr, men savner da bloggen din handlet mer om bare deg!

    1. Hvorfor er det synd? Han er en stor del av livet mitt, og mange av mine opplevelser/tanker/refleksjoner dreier seg rundt parforhold. Jeg opplever at majoriteten av de som leser bloggen min syns det er gøy og relaterbart, så jeg kommer nok ikke til å slutte med det 🙂 klem

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.