VINN GAVEKORT TIL VALENTINES DAY

Reklame for TGI Fridays


I kveld har jeg vært hos TGI Fridays i Karl Johan, et sted jeg har mange minner fra studietiden min. Der skrev jeg min aller første eksamensoppgave, og det er blitt feiret en god del fullførte eksamener der. På et tidspunkt var vi en liten gjeng som hadde klippekort der, faktisk!

I dag testet jeg social eating, og bestilte såkalte sharing platters. Tok med meg kjæresten min som skal ha all æren for at jeg syns det er blitt akseptabelt å dele mat. Jeg var det mennesket som kunne få hetta på restaurant, når folk foreslo å «bestille litt småretter for å dele». Nå syns jeg det er innmari koselig, så noe har skjedd.


Vi bestilte aaalt for mye mat – to sharing platters og hver vår hovedrett. På grensen til pinlig, men vi spiste opp nesten alt sammen. Det var egentlig mat til en helt gjeng, men alt skulle jo testes!

Min absolutte favoritt var en sharing platter som inneholder Sesame Jack Strips, Chimichurri Wings, Louisiana Shrimps og Chips & Salsa. Rekene og stripsene minnet meg seriøst om noe jeg har spist på Hakkasan i London en gang.

Gjett om jeg skal få med jentene mine hit på enda en kveld med sharing platters og kos! Helt perfekt hvis du vil ha en sosial og hyggelig kveld med venninner, kjæresten eller hvem det måtte være.


Har du lagt planer for Valentines Day enda? Hvis ikke ønsker TGI Fridays deg hjertlig velkommen til restauranten deres i Karl Johan. Og lov meg å bestille Sharing Platter hvis du drar dit!! Du kan booke bord og snoke i menyen HER 


 KONKURRANSE 

I forbindelse med Valentines Day, har TGI Fridays vært så snille og gitt meg 3 gavekort jeg kan dele ut her på bloggen. Tre vinnere får altså et gavekort på 500 hver, slik at de kan dra til restauranten og spise gratis på Valentines Day. 

For å være med i konkurransen trenger du bare å legge igjen en kommentar i kommentarfeltet under dette innlegget. Lykke til 😀 

Vinnerne er trukket og kontaktet 🙂

279 kommentarer

 1. Jeg vil veldig gjerne dra å spise med min single venninne Louise <3

 2. Jeg vil gjerne vinne litt gratis mat og kos med venninne for studenten sjæl:P

  Håper du får en fin lille lørdag!

 3. Åhh, så ut som en herlig date. Vil gjerne vinne et gavekort <3

 4. Whoopwhoop

 5. Jeg vil gjerne vinne til meg og kjæresten!

 6. Jeg vil! 😀

 7. Nam! Det så godt ut 😀 Hadde vært stas å vinne 🙂

 8. Henriette

  Elsker TGI Fridays, det er min guilty pleasure når alle andre vil gå på litt «finere» steder, Hehe!
  Håper du har en fin dag 🙂

 9. Jaa♥️ Fantastisk, Med kjæresten min sin!

 10. Jeg vil gjerne ta med min venninne Ingrid som reiser på backpacking i flere mnd, så middagen idag blir siste på en lang stund<'3

 11. Alt for lenge siden jeg har vært på Fridays med min kjære. Det var vår favoritt da vi ble sammen for 20 år siden! Må komme oss dit igjen😉

 12. Margrethe Ramstad

  Ooooo jeg vil gjerne på TGI med de to vakre sønnene mine! Hæppy valentine!

 13. Digg <3

 14. Jeg vil gjerne dra med kjæresten!! 😀 Ha en fin dag!

 15. Jeg vil ta med kjæresten min på fridays 🙂

 16. Charlotte Louise

  Ja, takk! 😃 Vil gjerne være med i konkurransen!

 17. 😀

 18. Susanne Tjernes

  Ååå. Det hadde vært superhyggelig!

 19. Ingrid VH

  Hadde vært veldig koselig med en middag på Fridays med kjæresten <3

 20. Jade-Celine

  Ja takk😃 vil gjerne være med i konkurransen✨

 21. Ella Jakobsen

  Jeg vil veldig gjerne ta med meg kjæresten min for en superkos kveld

 22. mathilde

  elsker mozzarella sticksene og deg så håper jeg og lillebroren min kan dra dit:)

 23. Åå, så himla godt ut!

 24. Nora Bugge

  Ja, vil veldig gjerne vinne 🙂

 25. Skulle gjerne vunnet dette til meg og min bedre halvdel 😊 Vi ble foreldre i april, og har ikke spist ute siden da! Vi reiser til Oslo i neste mnd, så hadde vært supert å kunne overraske han med god mat ute!

  (Ser nå at det gjelder Valentines Day, menmen! Prøver uansett!!)

 26. Jeg vil gjerne <3

 27. victoria

  jeg vil gjerne med min venninne Ann-Magritt <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.