100 TING SOM GJØR MEG GLAD

Tilbake i bingen og forsøker å overleve i minusgrader innendørs. Ahhhh. Jeg prøver hardt å ikke være negativ, men må ærlig innrømme at jeg jobber mye med hodet mitt om dagen. Disse 100 tingene som gjør meg glad, skrev jeg egentlig for min egen del. Men i mangel av ting å dele på bloggen, her er 100 ting, store og små, som gjør meg glad.


Vår. Nytt sengetøy. Regn. Gå lange turer med podcast på ørene. Følelsen etter å ha trent. Pizza. Massasje. Rense ansiktet før jeg legger meg. Våkne til at jeg får servert kaffe på sengen. Hunder. Varme mennesker. Spille spill. Følelsen av å ha skrevet en god tekst. Is med salt karamellsaus. Rydde på Mac’en. Cheddar. Å ha mange episoder av en bra serie foran meg. Dyne i sofaen. Scrolle etter interiør. Fremkalle bilder.

Å ha kaleneren min i en fysisk bok. En fulladet iPhone. Båtturer. Sitte rundt spisebordet og prate med familien. Når merker jeg elsker vil samarbeide med meg. Å finne et nytt sminkeprodukt som duger. Lete etter fine sanger på Spotify. Hjelpe fremmede med fag/eksamen som jeg har hatt tidligere. Snakke i telefonen med venninner. Ha med seg kjæresten hjem til familien. Å rydde i skuffer. Friske blomster på bordet. Et fullt kjøleskap. Smoothie bowls. Kruttsterk kaffe. Rødvin. Duftlys. Å være nyvokset.Interiørmagasiner. Besøke familie.

Kvitte meg med klær og ting jeg ikke bruker. Planlegge ferier. Venninnegrupper på Snapchat. Skrive tekster som aldri skal publiseres. Rive i stykker regninger når de er betalt. Frisk luft. Å se mamma og pappa være glade i hverandre. Latterkramper med bestevenninner. Selvbruning. Fine ringer. Sette penger på sparekonto. Planlegge interiør. Nettshoppe. Når noen spør meg om råd eller innspill. Gode hårkurer. Å ha god råd. Jeans som er korte i bena. Gå i blomstrete kjoler. Skrapelodd. Å tenke på hvor heldig jeg har vært i livet.

Reise. Komme hjem fra ferie. Sovne på en solseng som står i skyggen. Lister. Å gå på stand up. Mennesker som får meg til å le. Kile/skremme kjæresten min så han hyler som en apekatt. Å ha god tid om morgenen. Solnedgang. Høre på musikk på badet. Snus. Morgenkåpe. Dokumentarer. Helger uten noen planer. Fetaost. Lettbrus med isbiter i vinglass. Lage middagen klar til kjæresten kommer hjem fra jobb. En tom mailboks. Sjekke inn på hotell. Kjøttfrie middager.

Gjøre noe for noen som blir skikkelig glad for det. Møte nye mennesker som jeg klaffer med. Gå ut og spise på restaurant. Agurk. Når snøen forsvinner. Høye hæler som ikke gjør vondt på beina. Bildevennlige restauranter og kafeer. Direktefly. Tøymykner. Jentekvelder. Lese bøker. Fine kort. Ballonger. Å le. Lange, gode samtaler. Fine vesker. Dra på hyttetur. Sjokolademelk. Vannmelon. Iskaffe.Ble nesten litt glad av å skrive ned ting som gjør meg glad, så det anbefales hvis du også har et vintermørkt hode om dagen 🙂 Og så er det kanskje en fin påminnelse om ting man bør gjøre mer av – eventuelt hvilke ting man kan spise og kjøpe for å bli lykkeligere, hehe…

SÅ, hva skal jeg gjøre på denne listen i dag?! Jeg skal definitivt spise smoothie bowl – den må bare tine litt først. Regninger skal betales og rives i stykker. Og så skal jeg ut og spise! Kanskje skremme kjæresten også, men det kan jeg i såfall ikke avsløre på bloggen.

Snakkes senere 

17 kommentarer

 1. Charlotte

  Og du gjør det igjen! 🙂 Hahaha, satt bokstavelig talt å lo når du skriver «Kile/skremme kjæresten min så han hyler som en apekatt!» <3

  1. Ida Wulff

   Haha 😀 <3 Min favoritthobby!

 2. Herlig! Nå skal det skrives liste. Du gjør en super jobb med bloggen Ida <3

  1. Ida Wulff

   Tusen takk, så hyggelig å høre! Lykke til med listen din <3

 3. Bergliot

  Så herlig. Tok utfordringen og skriver for harde tåka. En ting jeg ser er gjennomgående hos meg, er hverdgsgleder, de små tingene. Gjorde godt for et vintertungt hode. Tusen takk. Ha en fin kveld. Hilsen fra Tønsberg

 4. Tror jeg kjente meg igjen i ca alle punktene over, og drømte meg nesten bort underveis :´D

  1. Ida Wulff

   Så gøy 😀 Håper du har en fin dag <3

 5. Mh-Ingrid

  Så koselig innlegg! Her går det bare bra forresten 😊leverer inn utkast til teorikapittel imorgen (masteroppg!) Heelt sykt. Jeg koser meg og skriver. Det gjør meg glad. Kommer vel til å hate det snart. Ellers kjente jeg sola i ansiktet idag. Våren er rett rundt hjørnet. Gleder meg til å slippe å gå og se ut som en pingvin på glattisen. Føle meg ufresh og frossen. Men så er det jo ålreit å stå på ski…søren. Husk å si ifra hvis du tenker på master. Det er et av de bra valgene jeg har gjort fordi det har utfordra hjernen så sykt. Og vet du hva jeg gjør når jeg er lei: krysser av fysisk i en kalender. Du gjør det sikkert allerede? Snart ny leil og alt 😀

 6. Ble lykkelig selv av å lese listen din! Kjenner meg igjen i alle punktene og føler meg så utrolig heldig.

  1. Ida Wulff

   😀 <3

 7. Elisabeth

  Så utrolig glad jeg ble av å lese og reflektere over alle de positive tingene du ramser opp her! Det gjorde dagen min. Takk, du er super <3

 8. Herlig innlegg! Veldig koselig å lese 🙂

 9. Hvilke podcaster anbefaler du? Har fått helt hetta på uløst og purk eller skurk!

 10. Lurer på hvor du har kjøpt smoothie bowlen din fra? ☺️

  1. Ida Wulff

   Husker ikke hva stedet heter, men det ligger ved siden av Coop på Vinderen 🙂

 11. Hahaha dette ble jeg også glad av!! Og jeg elsker også å skremme kjæresten min!!! Hehe

  1. Ida Wulff

   Haha, det er så gøy 😀 <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.