TI TANKER PÅ EN TORSDAG

 De to siste dagene har jeg våknet opp til melding fra mamma som prøver å sørge for at jeg får kapret billetter til konserten Eminem skal ha i Oslo. Jeg har vært litt sånn tja, kanskje det, men pytt pytt. I dag derimot, fikk jeg helt panikk og bare: JEG MÅ JO DET! Eminem var livet mitt før. Så med hjertet i halsen klikket jeg meg inn for å se om det var flere billetter igjen, og det var det! Nå har jeg i hvertfall sikret meg, og kan puste rolig igjen. Komisk å tenke på hvor gal jeg var etter Eminem en gang i tiden, tror faktisk han er den eneste jeg har vært besatt av i hele mitt liv. Jenterommet var tapetisert med plakater og bilder jeg printet ut, jeg hadde en egen mappe med alle lyrics som jeg lå og analyserte på kveldstid. En gang leste jeg rykter om at Eminem var død på tekst-tv, og da løp jeg opp på rommet mitt og hylgråt mens jeg skrev brev til dattern hans. Skulle vært lagt inn. Min aller største drøm var å møte Eminem, eller i hvertfall se ham. Så jeg føler at jeg gjorde 13 år gamle Ida en tjeneste ved å kjøpe disse billettene – jeg kan nesten høre henne gråte av glede….

Å drikke vin (altså mer enn ett glass) midt i uka er så uaktuelt. Det var drithyggelig på spillkveld i går, men jeg har selvfølgelig vært en redusert, gammel tante hele dagen.

Jeg gjorde noe i dag, som får meg til å lure på om det kanskje er noe galt med hjernen min. Jeg hadde litt dårlig tid til en avtale jeg skulle rekke, så jeg bestilte en taxi som kunne ta meg med ned til Bogstadveien. Jeg fulgte med på appen og så taxien nærme seg, og gikk ut da den var cirka ett minutt unna. Tok med meg søpla på veien, og ante fred og ingen fare. Så sitter jeg der i taxien, og merker plutselig at det lukter litt… Dårlig lasagne. Tror du ikke jeg har tatt med meg søppelposen inn i taxien, i stedet for å hive den på vei ut av innkjørselen. Jeg ble så satt ut at jeg begynte å svette, og bare håpet at sjåføren ikke skulle merke det. Ikke livets største øyeblikk, da jeg hoppet ut av taxien, midt i Bogstadveien med gårsdagens middag i en grønn Coop-pose. Jeg fant heldigvis en søppelkasse med det samme, og bestemte meg for å stryke hendelsen fra hukommelsen.

I dag har jeg hatt kjæreste i 5 måneder. Tiden flyr i bingen! Vi feiret med pizza på Eataly mens snøen ramlet ned fra himmelen – hurra for kjærligheten og grunner til å gå ut og spise, og ikke så veldig hurra for at det plutselig ble jul igjen.

I løpet av dagen har jeg sett tre mennesker falle stygt på isen, et av dem ble fraktet bort i ambulanse. Og nå sitter jeg av en eller annen grunn og lurer på hvordan det går med dem. Sender ekstra varme tanker til hun som datt rett på halebeinet rett ved trikkestoppet på Aker Brygge.

Samordna opptak har åpnet for at man kan søke studier, og her sitter jeg og klør meg i hodet. Hva skal jeg søke? Skal jeg bygge videre på bachelorgraden jeg allerede har, skal jeg starte på noe helt nytt? Skal jeg studere fulltid, eller skal jeg bare ta noen fag for å holde hjernen i gang? Skal jeg i det hele tatt søke? Spørsmålene er mange.

Valentines Day nærmer seg! Jeg kan ikke huske å ha feiret Valentines noen gang. Men nå er det jo en unnskyldning til å gå ut og spise, og jeg elsker enhver unnskyldning til å gå ut og spise. Hva gjør folk på Valentines? Livredd for å få et bord med roseblader på duken, men restauranter i Norge driver kanskje ikke med den slags? Fikk så vondt av et par på hotellet vårt i Thailand. De hadde sikkert booket en eller annen honeymoon-pakke, og ble overrasket med rød duk, roseblader og kubbelys til frokost hver eneste morgen. Midt i frokostsalen hvor alle andre satt og gjespet over pannekaker og frukt. Jeg hadde dødd.

Jeg har fortsatt ikke sluttet å snuse, og tenker at det er like greit å fortsette til jeg har flyttet ut av bingen. Det kan bli litt for ekstremt. Bo her og slutte å snuse. Men jeg snuser for mye, det stresser meg. Du vet det har gått for langt når negledama har begynt å legge inn pauser hvor du kan ta snusen inn og ut av leppa. You want to remove the snus now? Yes please.

Sorry for rotete, meningsløse bilder. Jeg er midt i pakkingen her, i morgen tidlig reiser jeg avgårde til hemmelig location for å ha kick off sammen med United Influencers – bloggnettverket jeg er blitt en del av. Å henge med bloggere er ikke det beste jeg vet, lite som kan få meg til å føle meg så tom som når jeg merker at folk rundt meg oppriktig bryr seg om likes og lesertall. Alt det jeg prøver å distansere meg fra, for å overleve lyfe as a blogger. Hvor komisk er det at jeg har fordommer mot bloggere – det finnes sikkert mange bloggere som er like jordnære som meg. Neida!

Nå skal jeg pakke ferdig siste rest og late som om jeg har tenkt å sovne før midnatt. Vi vet alle at Netflix har andre planer for meg. Nattinatt!

34 kommentarer

 1. Haha, Ida! Ingen bloggere i Norge kan sammenlignes med deg, du har en helt spesiell evne til å formidle, og jeg ligger her i senga og rister av latterkrampe 😄 jeg elsker at du er så ærlig og ekte på bloggen, du trenger ikke clickbaits og nakenskandale for å holde på leserne dine, du er bare deg selv, og det er så forfriskende i dagens blogg-Norge. Kan være noen slurvefeil her, lenge leve iPhone og autocorrect ❤️

  1. Ida Wulff

   Alt for mange snille ord, tusen takk! <3

 2. Tips til samordna opptak-issue: søk på ALT du kan tenke deg og endre rekkefølgen på listen til det du ønsker mest en gang før fristen i slutten av juni(?) 😉
  Ang valentinsdagen ute: jeg og noen venninner spiste ute tilfeldigvis akkurat denne dagen et år og restauranten hadde live klissete romantisk musikk som i tillegg ble spilt hakket for høyt til at det gikk an å snakke normalt, sjukt kleint 😂

  1. Ida Wulff

   Haha, ååå Valentines ass! Men JA, det skal jeg absolutt gjøre <3

 3. Hahahaha trakk på smilebåndet sånn cirkus 17 ganger i det innlegget og to ganger kom det en *snort*.

  1. Ida Wulff

   Hahaha 😀 <3

 4. Den eneste grunnen til at du ikke evt sjekker lesertall og likes er vel fordi du ikke klarer å forholde deg til det. Usjarmerende å snakke ned kollegaene dine. For det er jo faktisk det de engang er, selv om du skjemmes av jobben din:)

  1. Ida Wulff

   Jeg skjemmes ikke av jobben min, Ina 🙂 En ting jeg dog kan skjemmes over, er å bli skjært over samme kam som bloggere som faen ikke klarer å oppføre seg.

 5. Nå vet ikke jeg når de la ut billettene for salg, men de sa på nyhetene på radioen at Eminem konserten var utsolgt på 6 minutter, så da måtte du jo ha flaks?????????

  1. Ida Wulff

   Jeg kjøpte dagen før, på OBOS sitt forhåndssalg 🙂 <3

 6. Hei Ida! Jeg sendte deg en mail angående et fag du har hatt på Høyskolen Kristiania, og lurer på om du har sett den? 🙂 Jeg sliter skikkelig med det ene faget, og håper at du har mulighet til å gi meg en liten dytt på veien.

  Jeg ble så inspirert av hvordan du håndterte blogg og skole tidligere, så jeg gleder meg til å følge deg videre. Blir spennende å se om du tenker deg tilbake på skolebenken.

  Ha en strålende helg!

  1. Ida Wulff

   Hei du 🙂 JA, den har jeg sett, var bare ikke på Macen da jeg så den. Du får mail av meg straaaks, takk for påminnelse <3

 7. Eileen Eriksen

  Du er flott Ida, å Jeg har lest bloggen din i mage år. Stå på! Du inspirerer med din smittende humor og delinge tilstedeværelse med beina godt plantet på jorden ! Jeg digger det, å deg 😍 God helg.

  1. Ida Wulff

   Nå ble jeg glad!! Tusen takk <3 Håper du har hatt en kjempefin helg. Klem til deg 😀

 8. Jeg bare digger deg, Ida❤ Jeg dør av søppeltaxihendelsen😂
  Du er ikke alene i all håpløsheten. Jeg er midt i ammetåka. I dag spurte sønnen min om saft. Jeg bare «Ja,ja», og mekker litt saft, da. Gir koppen til eldstemann, og han bare: «eeeh æsj!». Jeg ser koppen er full av bobler. Jeg hadde byttet saft med ZALO! Hallo i luken! At jeg ikke enset noe før han reagerte.. Jeg forstår det fremdeles ikke.

  1. Ida Wulff

   Haha, å herregud!! Godt å høre at jeg ikke er alene om å være distré. Godt han ikke fikk i seg zaloen da <3 <3 <3 😀

 9. Henriette

  Hvis jeg kan komme med et tips så vil jeg anbefale master. Man lærer seg ting på en helt annen måte, og det er mye mer utfordrende – og man opplever mestring på et helt annet nivå. Var jeg deg ville jeg slengt inn en søknad på master i økonomi og ledelse (spesialisering markedsføringsledelse) ved INN, hvis du har tenkt tanken med å studere den fagretningen. Der kan du velge mellom å ta studiet heltid eller deltid, og det er samlingsbasert. Er dermed null problem å bo i Tønsberg mens du studerer:)

  1. Ida Wulff

   Deltid er i såfall veldig aktuelt! 🙂 <3

 10. Kamilla

  HAHA jeg digger deg. og særlig søppelhistorien!! Og så skulle jeg ønske du var min venninne. Jeg trenger slike som deg i livet mitt.

  stor klem fra en som har tittet innom siden caffelatte-tiden, eller var det faktisk eminem-tiden? hahaa.

  1. Ida Wulff

   Åh, så koselig 😀 <3 Var sikkert litt Eminem igjen i meg i caffelatte-tiden, er tross alt han som har lært meg å banne. STOR klem <3

 11. Henriette Louise Larsen

  Tenkte på deg med en gang jeg så nyheten om at Eminem kommer! Godt du fikk tak i billett 😀 Har forresten lest bloggen din så og si siden starten, og selv om jeg sjeldent er flink å kommentere har jeg likevel alltid synes tiden du bruker på å svare leserne dine er fantastisk. I tillegg bruker du hodet hva gjelder samarbeid, og har alltid noe bra å si om aktuelle tema. Når jeg tenker på sunn fornuft tenker jeg på deg. I tillegg er du jo såå morsom, det er bare noe med måten du får ting sagt på. Er det en spesiell grunn til at du byttet plattform fra Side2 til UI? Hvis jeg ikke teller feil har du vært hos Side2 i typ 7-8 år. Hadde vært interessant å høre hvordan det er å gå fra en aktør til en annen, og litt om hva som gjorde at du valgte å gå over? Gleder meg til å følge deg videre på ny plattform!

  1. Ida Wulff

   Hei 🙂 Takk for så fine ord <3 Det var hyggelig av deg. Det stemmer at jeg var hos Side2 i mange år – og jeg hadde egentlig ikke sett for meg at jeg kom til å bytte. Men så så jeg jobben UI gjorde med blant annet Kristina, og ble nysgjerrig. Jeg brukte lang tid på å bestemme meg, men har foreløpig ikke angret et sekund. UI jobber med så mange spennende kunder som jeg føler passer meg midt i blinken, og de jobber utelukkende med blogg/influencere. Der følte jeg at Nettavisen/Side2 hadde litt å gå på, for jeg følte meg mer som et sideprosjekt – hvis det er lov å si. Hos UI har vi bloggerne fullt fokus, og jeg blir fulgt tett opp av en agent som tar vare på meg. Hele greia får meg egentlig til å føle mer at jeg er en del av noe, og det liker jeg godt i dette "ensomme yrket". Takk for at du leser, og klem til deg <3

   1. Henriette Louise Larsen

    Tusen takk for så utfyllende svar! Har lenge tenkt at du kanskje ikke passer inn i så «rosa» som det er hos side2, så jeg tror absolutt at dette var et steg i riktig retning som deg! Regner med det er lov å si, i og med at jeg har fulgt deg så lenge. Ikke minst er det jo fantastisk at du har en egen agent som du kan rådføre deg med, og at du har en større følelse av at du er en del av noe, i og med at det fort kan føles ensomt i yrket som du selv sier! Ønsker deg masse lykke til videre! Klem tilbake <3

 12. Susanne

  Angående utdanning. Jeg mener at viss du bygger på med praktisk talt hvilken som helst mastergrad, og slenger på et årsstudium i pedagogikk så blir du faktisk lektor, og kan undervise iallefall opp til vgs, mulig høyere utdanning også. Sikkert ikke drømmen nå, men fin og trygg jobb å falle tilbake på.

  1. Ida Wulff

   Så absolutt!

 13. Meen.. må være ei liitta underdrivelse at du bare gikk tilfeldigvis innpå og sjekka om det var flere eminen biletter igjen da, for hele dritten var utsolgt på 6 minutter😏

  1. Ida Wulff

   Nei, jeg kjøpte på OBOS sitt forhåndssalg 🙂 Dagen før altså.

 14. Så utrolig gøy at du fikk billetter til Eminemkonserten! Jeg og pappa har alltid vært stor fan siden typ 2002, og han har alltid sagt til meg at neste gang Eminem kommer til Norge så skal vi dra på konsert! Selvfølgelig kommer han til Norge for første gang på 17 år å skal spille konsert EN UKE før jeg har termin??!! Må nevne at jeg bor i Tromsø, så det er ikke bare bare å svippe ned til Oslo. Jeg DØR litt av hele greia – snakk om uflaks! :p 🙁

  1. Ida Wulff

   Ååååå! Er det mulig! Føler med deg :O Men hallo: MASSE lykke til med fødsel, gratulerer så mye på forhånd. Er vel ingenting som slår det, ikke engang Eminem <3

   1. Takk for medfølelsen, det hjelper litt 😉 <3 Og tusen takk skal du ha 😀 Haha, nei det har du vel rett i!

 15. Hei! Jeg bestemte meg for å prøve hair luxious. Nå har jeg gått på det i cirka 3 måneder. Foreløpig merker jeg ikke så stor forskjell på håret, bortsett fra at jeg røyter mindre enn jeg gjorde før. Det jeg derimot merker forskjell på og som gjør at jeg har trua på lengre hår på toppen, er at håret har begynt å vokse fortere andre steder på kroppen! Er dette bare meg eller er det helt normalt? Haha

  1. Ida Wulff

   Hei 😀 Jeg også røyter mye mindre, det er så deilig! Har ikke merket hårvekst på kroppen – har dog fått sterkere negler, sier negledamen min.

 16. Hei <3 Elsker virkelig bloggen din.
  Lurer bare på om du ikke kan gå rett i en jobb, med bacheloren du har? Siden du nå lurer på å studere videre, eller studere noe annet. Lurer på å studere markedføring selv, men er så redd det blir vanskelig å få seg jobb. Er ikke den som er mest fan av å studere heller, så å ta enda flere år med studie etter bachelor vil jeg ikke 🙁 Hehe, som du ser er jeg veldig usikker på hele greiene.

  Klem til deg <3

  1. Hei 😀 Så hyggelig <3 Mange i klassen min gikk rett i jobb – men jeg føler ikke at jeg har tid til en fulltidsjobb akkurat nå, og tenker heller at jeg da vil studere videre. Klem <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.