BEACH FRONT VILLA

Oppi alt feriekaoset vårt har jeg helt glemt å vise frem hvor nydelig vi bor her på Koh Samui! Så det kan jeg jo like gjerne gjøre, når jeg likevel surrer rundt på hotellområdet dag inn og dag ut. Så til tross for alt annet: dette er ikke det verste stedet å være stuck.

Vi bor i en liten Beach Front Villa, med eget inngangsparti, terrasse og basseng. Tror det er en typisk honeymoon suite, for det er to dusjer, to vasker og så videre. Og så er det fullt mulig å ligge i sengen og se på den som dusjer, så det er jo… Flott. Det aller fineste er at man kan ligge i sengen og se rett ut på havet og palmene. Fy søren så fint! Må få knipset noen bilder her når sola går ned også, for da er det bare helt magisk.

Hva syns du om badedyrene? Hehe… Jeg er i hvertfall veldig fornøyd, selv om det var et himla stress å få tak i dem. Jeg vil gjerne utvide samlingen, mens Gravlyset mener vi har nok. Det er jo ikke verdens største basseng vi opererer med her.


Hotellet vi bor på heter Sensimar Samui, for de som har spurt om det. Etter hva jeg har forstått (ehe) ligger det mellom Bohput og Maenam Beach. Vi har booket pakkereise gjennom TUI, men det går an å booke direkte gjennom hotellet også. Beliggenheten er så sjuukt perfekt (mer om det senere), og det samme er selve hotellet. Interiøret, de som jobber her, frokosten. Men. Hvis du skal bo her en gang, er et lite tips fra meg å ikke bestille all inclusive. Selv om frokosten er veldig bra, så stopper det der. Resten er ok, men ikke noe jeg hadde orket å ha som all inclusive.

Formen til Gravlyset er forresten stigende, men han har smittet meg. Jeg begynte å hive i meg medisiner med det samme jeg kjente det, så jeg har heldigvis ikke falt helt i kjelleren. Men herregud, nå må det stoppe. Orker ikke engang å snakke mer om sykdom.

Nå skal vi ta kvelden her i palmeland, snakkes i morgen 

18 kommentarer

 1. Wow! Det ser helt fantastisk ut 😃 hvor har dere fått i badedyrene? Digger de, haha!

  1. Hei 🙂 På en tilfeldig kiosk langs veien. Den store var utstillingsmodell og måtte bæres hjem i all sin prakt… haha :O

 2. NYDELIGE ROM! Hva heter akkurat de rommene med dobbelseng og eget basseng? Deluxe twin room?

  1. De heter Beach Pool Villa :* Fant det ikke som alternativ hos TUI, så vi oppgraderte gjennom hotellet <3

 3. Hvor fikser du neglene dine? Så lekre <3 kos dere på ferie 🙂

  1. På Neglhuset. Tusen takk <3

 4. Hei! Håper dere koser dere masse! Dette har ikke noe med innlegget å gjøre, men håper du tar deg tid til å svare likevel:) Kommer det luskende en rabattkode på hårvitaminene dine snart? Har så innmari lyst til å prøve dem, men er student og har litt trangt budsjett :/ Kos dere videre i solen!:)

  1. Hei Silje! 🙂 Ikke som jeg vet om akkurat nå, men jeg skal ønske meg det fra Good For Me. Når jeg tenker meg om: jeg har faktisk 1 boks til overs. Send meg fullt navn og adresse på idahewulff@gmail.com, så skal jeg sende den til deg så du kan begynne på kapslen mens vi venter på en rabattkode <3

 5. Hilde i Oslo

  Ja hvor har du kjøpt badelekene? Elsk!

  1. På en kiosk langs veien her vi bor, altså ikke kjøpt i Norge. Men tror Nelly selger en del badedyr 😀

 6. Digger at du fortsatt kaller han Gravlyset! haha, noe så herlig! Ha en fantastisk fin ferie videre, tross sykdom.. 😉

  1. Det setter han svært liten pris på, og jeg har egentlig lovt å slutte. Haha! Tusen takk <3

 7. God bedring! 🙂

  1. Tusen takk <33

 8. Hei! Kunne du tenke deg å skive om hverdagssminken du bruker for øyeblikket igjen snart? 🙂

  1. Det skal jeg prøve på <3

 9. Therese Dørum

  Håper dere får en fin ferie, til tross for sykdom!

  1. Takk takk <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.