LITE SOL, MYE FARGE

Det er vel ingen hemmelighet at det er blitt mindre sol enn tenkt på denne reisen. Noen av stranddagene er blitt byttet ut med hotellseng, roomservice og Netflix. Men til vår store glede har den lille tiden vi har hatt i solen, gitt oss fin glød og farge. Gravlyset som har vært aller minst i solen, er faktisk den som er brunest av oss. Haha! Jeg begynner å angre på at jeg ga ham en egen boks med Betakaroten Gold.

Men i går fikk jeg tatt igjen litt, da jeg var ute på vannet og lekte meg på stand up paddle board. Det var så deilig å padle ut på vannet, legge seg ned på brettet og kjenne solen varme på ryggen. Så ble jeg redd for at en hval skulle velte brettet mitt, padlet hjem igjen og viste det fine bikiniskillet jeg hadde fått til pasienten.


Jeg føler meg så mye freshere nå som jeg har begynt å få litt farge, som om vinteren hjemme aldri har skjedd. De siste månedene har jeg følt meg så grå i huden og slitt på håret, så det er deilig å føle seg litt «friskere» utseendemessig. Komisk nok fant vi ut at håndsåpen på hotellrommet vårt inneholder bleking, så vi har kritthvite hender begge to. Såpe som gjør deg hvit er veldig vanlig i Asia, så jeg er glad jeg ikke brukte den som kroppssåpe…


Betakaroten Gold fra Good For Me er med på å gi en mer gyllen farge, i tillegg til at den beskytter huden mot solbrenthet og eksem. Betakaroten + en god solkrem = soler meg med god samvittighet. Hvis du har fulgt bloggen min en stund, vet du hvor redd jeg er for huden min!

Husk at hos Good For Me, kan du velge om du vil ha abonnement eller om du ønsker å bestille én og én boks. Med andre ord: ingen uventede overraskelser i postkassen. Og hvis du har planlagt en ferie de neste månedene, husk å begynne med betakaroten i god tid før avreise! Selv bruker jeg betakaroten året rundt, men tidligere har jeg gjerne startet å ta kapslene 2-3 uker før avreise.


Betakaroten Gold får du bestilt HER 

26 kommentarer

 1. Earthpix viser så sykt mye fint av KOH Sumai de siste dagene, både bilder og livesendinger. Blir lei meg på deres vegne at dere er syke og inne:-( eller heldigvis er vel du helt frisk igjen?

  1. Æsj jeg vet, vi går glipp av så mye gøy 🙁 Jeg er blitt smittet av Gravlyset men er allerede på bedringens vei pga medisiner <3

 2. Hvor er strandkjolen fra? Den va utrolig pen på deg <3

  1. Tusen takk! 🙂 Den har ikke noe merke, er kjøpt på reise dessverre. Klem <3

 3. Her så du ut som en hobbit; hva har skjedd med kroppen din og tommelen som er kortere en normalt? Kan ikke huske du var så butt og tett med kraftige, legger og lår, men skjønner nå at du har redigert bildene tidligere. Så det er slik du faktisk ser ut! Du skriver jo selv at fotografen må stå på huk for at beina dine skal se lengre ut på bilder Hvorfor kan du ikke bare være sann på alle bilder og vise den kroppen du faktisk har.

  1. Tusen takk for at du ville dele din mening om min kropp, jeg skal ta det til meg og gjøre alt for at mitt ytre skal behage deg mer fremover 🙂

  2. Heisannhoppsann

   Åååå, kan ikke du legge ut et bilde av deg selv? Evt link til Facebookprofilen din. Jeg DØR etter å se et pent og perfekt menneske. For jeg antar du er pen og perfekt, ikke sant?
   For du er vel ikke så patetisk at du snakke dritt om andre mennesker fordi du er sjalu??? Siden jeg ikke tror det om det, utfordrer jeg deg til å vise ditt vakre vesen 😀

   1. Hehe…. Fantastisk om dette mennesket tør å linke til FB-profilen sin, og stå for at han/hun er tidenes medmenneske.

 4. Det står kanskje whitening? Det er for å jevne ut huden, ikke nøyaktig å gjøre deg hvitere. Det er vanlig å bruke på feks pigmentflekker 😊

  1. Håndsåpen er i en anonym beholder, men den gjør definitivt huden hvitere :O

 5. Fryktelig mange av produktene du får kjøpt i asia inneholder bleking, så dere må lese nøye på alt dere kjøper. mannen min kom hjem etter fire uker i Thailand og det så ut som han hadde ligget i en mørk kjeller. – såpene, kremer og lignende som han selvfølgelig hadde kjøpt der var fulle av blekemiddel.. Tviler jo på at dere handler så mye der da 🙂

  1. Haha, uff, så kjedelig! Jeg tok med meg kroppssåpe og bodylotion til oss hjemmefra 😀 <3

 6. Drit i nettrollene! Du ser FANTASTISK ut! ☺️✨ Kos dere masse videre på ferie😁

  1. Tusen takk <3<3<3

 7. Hei, kunne du lagt til den nye bloggen på bloglovin? 😀

  1. Den ligger der, men jobber med å få slått sammen den gamle og den nye :O

 8. Aah hobbit-kommentaren! Haha i alle dager! Og at tommelen er kort?! Da jeg så disse bildene tenkte jeg; shit hun er så fin!

  1. Jeg er faktisk litt hobbit, for jeg har hårvekst på storetåa. Men ellers!! Haha. Takk Sigrid <3

 9. Hei ida! Det du nevnte med bleking i Såpen er faktisk Ganske viktig info for de som ikke har vært i Thailand før. Så tusen takk! Setter Stoor pris på det. Bildene ser smashing ut og ja.. Du har aldri sett bedre ut. Kanskje det har noe med at du er forelska? 😀 Ha en fin kveld videre.

  1. Så fint at jeg kunne hjelpe med litt viktig info, hehe 😀 Kjedelig å komme hjem fra ferie og være hvit som en snømann. Og tusen takk <333

 10. Hvordan får du «hårbåndet» til å sitte?

  1. Knyter dobbeltknute 🙂 Hvis det ikke sitter på deg så er det et lite tips å bruke lussespenner rundt kanten, det synes nesten ikke!

 11. Du ser fantastisk ut!! Håper dere får det beste ut av resten av ferien 🙂

  1. Tusen takk <33

 12. Hvor er hårbånd fra?:)

  1. Zara 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.