Q&A: KJÆRESTEN MIN SVARER

God søndag, fine folk! Nå er jeg straks på vei til stranda, men først: på tide med svar på spørsmålsrunden med kjæresten min  

Processed with VSCO with b1 preset

♥ Q: Hvorfor blir du kalt for gravlyset?
♥ A: Første gang jeg tok med meg Ida hjem, viste jeg henne at jeg hadde gravlys i stedet for vanlig kubbelys. Gravlys har jo lengre brenntid, så min mannlige hjerne syntes at det var helt topp. Da hun fortalte om det på bloggen, var det en leser som ga meg kallenavnet Mr. Gravlys. Per dags dato føler jeg meg mer som Mr. Voluspa 😉

♥ Q: Hva falt du for ved Ida? 
♥ A: Det er umulig å komme med et kort og enkelt svar. Men at hun er så jordnær – og staheten hennes, selv om det også kan være min største irritasjon. Hun er reflektert – ikke på en sånn filosofisk måte hvor hun prøver å løse verdensproblemer, men på en måte som tyder på at hun har skjønt «hva livet handler om». Og så har vi veldig lik humor. Vi kan veksle et blikk og begynne å le fordi vi ser/tenker på nøyaktig det samme, og det er ikke en kjemi man får med alle mennesker.

♥ Q: Hva er det som får deg til å himle litt ekstra med øynene over Ida?
♥ A: 
Det er staheten, men som sagt er det også en av de tingene jeg liker best med henne.

♥ Q: Visste du hvem Ida var før dere møttes?
♥ A: Ja, gjennom jobb.

♥ Q: Hvordan er husarbeid-fordelingen hos dere?
♥ A: 
Her er jeg redd for å tråkke feil. Haha. Neida, men når jeg er på jobb så tar Ida seg av støvsuging, støvtørking, setter på klesvasker osv. Når jeg er hjemme fra jobb, så deler vi på arbeidsoppgavene.  Ida: Han lager mest mat, der er jeg heldig! Min oppgave er liksom å være… Salatkutter.

Processed with VSCO with b1 preset

♥ Q: Hvordan møtes dere?
♥ A:
 Vi møttes på Asia på Aker Brygge, hvor vi tok noen drinker med felles bekjente på starten av sommeren.

♥ Q: Kva er det positive med å vere sammen med ein bloggar og kva er det negative?
♥ A: 
Jeg syns det er gøy å se at Ida har så mange blogglesere som supporter henne og gir henne positive tilbakemeldinger. Det gjør meg stolt! Jeg ser ikke så mye negativt med det, Ida er flink på det hun driver med og har et ærlig og folkelig uttrykk på bloggen. Og når det kommer til eksponering av vårt forhold på bloggen, har jeg heldigvis noe jeg skulle ha sagt før hun publiserer.

♥ Q: Skal dere på noen ferier sammen? 
♥ A: Ja, det skal vi. Jeg reiser og besøker Ida og svigers på Gran Canaria nå om noen dager, og så har vi bestilt oss en to ukers juleferie sammen.

♥ Q: Ser dere for dere å bli boende på vinderen «for alltid»?
♥ A: Nei, her bor vi midlertidig. Vi ser etter noe større sammen, og planen er å flytte når Ida har leid ut sin leilighet i Tønsberg.
♥ Ida: Det har jeg glemt å si folkens. Ungkarsleiligheten (hehe) er bare et mellomstopp, og jeg gleder meg  til vi skal ut på leilighetsjakt 😀

♥ Q: hvordan er det å bo med Ida?
♥ A: Veldig hyggelig. Det er fint å komme hjem til noen som er nysgjerrig på hvordan dagen din har vært, og gjøre noe hyggelig sammen etter jobb. Som regel lager vi mat sammen, og sitter lenge ved spisebordet og prater, ler og planlegger ting vi vil gjøre sammen. 

Processed with VSCO with b1 preset

♥ Q: Hva tror du Ida falt for med deg?
♥ A: 
Jeg tror at Ida likte at jeg var veldig nysgjerrig, stilte mange spørsmål, og var hyggelig og blid mot henne. Og så tror jeg at hun satte pris på at jeg ikke ga meg så lett. Det er kanskje litt uvanlig å ringe og prate på telefonen fra dag én, men det gjorde jeg.  Ida: Må bare kommentere dette. For det at du ringte og stilte så mange spørsmål freaket meg faktisk helt ut! Da jeg snakket om deg til venninner i starten, kalte jeg deg for «VGTV 70 spørsmål». Men sånn bortsett fra det, topp stemning!

♥ Q: Når kommer vi til å se deg?
♥ A: Jeg har ikke noe stort behov for å bli vist frem, men det er heller ikke slik at jeg på død og liv må være hemmelig. Uansett så støtter jeg Ida fullt ut med bloggen og er veldig stolt av å ha henne som kjæreste.

♥ Q: Hvor ofte er du innom bloggen på en gjennomsnittlig uke, og leser du kun det hun skriver eller leser du også kommentarer?
♥ A:
Jeg går inn på bloggen cirka annenhver dag, og leser også noen av kommentarene. Ida hater at jeg leser bloggen hennes, men jeg syns det er hyggelig å lese hva hun skriver om oss. Det føles litt som å høre hvordan hun snakker om meg til venninnene sine, det er jo ikke alt dette hun sier til meg engang.

♥ Q: Hvordan var det å møte familien til Ida? 🙂
♥ A: Jeg var litt nervøs, men familien til Ida er tipp topp, veldig hyggelige. Selv om jeg sliter litt med å forstå dansken til faren.

♥ Q: Hva tror du Ida irriterer seg over ved deg?
♥ A: Jeg har en tendens til å dra ut svarene mine, og snakke lenge når hun bare spør om noe helt enkelt. Da sier hun: nå holder du tale igjen. 

Processed with VSCO with b1 preset

♥ Q: Hvor mange år er det mellom deg og Ida?
♥ A: 
To år.

♥ Q: Kan du fortelle om da dere gikk fra å holde på til å bli sammen? 
♥ A: 
I hele sommer gikk Ida og jeg kveldstur før leggetid, og på vei hjem prøvde vi alltid å balansere på den balanselinen som er plasssert ved starten av Aker Brygge. En kveld tullet vi med at hvis begge klarte å balansere over hele, skulle vi være kjærester. Ida klarte det selvfølgelig med en gang, men det gjorde ikke jeg. Dagene gikk, og jeg begynte å miste troen på at jeg noen gang skulle klare å komme meg over den dumme linen. Haha! Så en kveld skrev jeg en kjærlighetskontrakt som jeg ba Ida signere. Da hun hadde gjort det, var vi kjærester. Det morsomme er at senere samme kveld så kom jeg meg over linen!

♥ Q: Hva er det du irriterer deg over ved Ida?
♥ A: Stillheten hennes. Den kan nemlig bety to ting. Enten så gnager hun på noe som bør snakkes om, eller så har hun gått inn i det hun kaller «pendlermodus», hvor hun bare sitter og ser ut i luften, tenker og lar tiden gå. Jeg har ikke lært meg å se forskjell på de to typene stillhet enda, så det kan være irriterende. Eller kall det heller frustrerende.

♥ Q: Har dere lik humor og ler dere mye av hverandre? (Digger Ida sin humor nemlig, hahah)
♥ A: Ja, jeg vil si at vi har veldig lik humor, vi ler mye sammen. Vi gjorde oss faktisk akkurat ferdig med en latterkrampe her. Vi satt og diskuterte noe mens vi spiste middag, og var i ferd med å avslutte diskusjonen da frøken stabeist kommer med en påstand jeg overhodet ikke er enig i. Før jeg rekker å svare, hører vi en stemme som sier: beklager, men jeg forstår ikke. Godeste iPhone-Siri hadde lyttet til samtalen, og var tydeligvis enig med meg. Hurra!

Processed with VSCO with b1 preset

♥ Q: Hva er ditt beste minne med Ida? <3
♥ A: 
Vi har gjort mye hyggelig sammen, men det beste minnet er noe så «lite» som bilturen til Tønsberg da vi skulle levere tilbake flyttebilen. Vi var helt utslitte og hadde vondt over alt begge to, men så senket roen seg i bilen og alt føltes bare helt riktig. Så kom vi hjem til svigers, fikk mat og et gigantisk glass med rødvin, og sovnet i sofaen.

♥ Q: Hva er Idas særeste uvane? 
♥ A: Snus.

♥ Q: Mr. Gravlys, artig å se at det tok så kort tid før du ble overtalt til både bilde og spørsmålsrunde, du er herved toppbloggerkjæreste – gratulerer! Heldigvis har du kapra den beste bloggeren, ingenting å være flau over her 🙂 Jeg lurer på om du kunne tenke deg å flytte til Tønsberg i fremtiden? Jeg og kjæresten har nemlig bestemt oss for å flytte til Tønsberg, og jeg har bestemt meg for å bli venn med Ida (her finnes det altså bare ett riktig svar).
♥ A: Jeg utelukker ingenting. Nå har jeg vært med til Tønsberg flere ganger og det virker som en fin by. Per dags dato og noen år frem så må jeg nok bli i Oslo på grunn av jobb, men Tønsberg kan absolutt være aktuelt en dag.
♥ Ida: Herregud, så koselig! Vi inviterer til parmiddag med det samme vi er på plass!

♥ Q: Hva er de mest irriterende gjenstandene Ida har flyttet med seg hjem til deg/dere?
♥ A: En eller annen skjellkreasjon hun har slept med seg hjem fra Bali. Jeg skjønner ikke helt hva det er, men det ser ut som en hestesko. Fun fact: den står nøyaktig der hvor gravlyset pleide å stå. Utenom det setter jeg pris på at Ida har tatt med seg så gode duftlys, gravlyset er ikke savnet. RIP.

Processed with VSCO with b1 preset

♥ Q: Hva er det vakreste med Ida?
♥ A: Jeg syns hun er vakrest når jeg vekker henne på morgenen. Da har hun krøller i håret og fregner i fjeset, og er så trøtt at jeg må løfte henne ut av sengen og sette henne foran kaffekoppen.

♥ Q: Hvordan er det å dele pute, seng og dyne med ei som selverklært hater å dele på sånt..? 
♥ A: Vi har heldigvis dobbelt opp av alt, hehe. Men du er inne på noe. For noen netter siden vekket Ida meg fordi hun oppdaget at vi hadde byttet pute. Det var tydeligvis viktig for nattesøvnen at hun fikk sin egen pute tilbake. Verdens beste pute.

♥ Q: Jeg lurer på hva dere krangler om? 
♥ A: 
Vi krangler vel egentlig ikke. Vi diskuterer og snakker ting i hjel, så det rekker liksom aldri å bli noen ordentlig krangel.

♥ Q: Tisser du med døra åpen etter dere flyttet sammen? 
♥ A:
Nei. 

Processed with VSCO with b1 preset

♥ Q: Hvilke ting er det Ida gjør bare fordi «det ser bra ut på bloggen»?
♥ A: 
Det har jeg ikke sett noe til, slik jeg har erfart så venter hun med å blogge til hun «har noe fornuftig på hjertet». Ida er nok ikke den som er mest opptatt av fasade på bloggen.

♥ Q: Hva ble du mest overrasket over at Ida ville ha ut av leiligheten din når hun flyttet inn?
♥ A: 
Forsåvidt ingenting. Ida har en stil, jeg er bare opptatt av at ting skal se ryddig ut. Du kan ikke si at jeg hadde det stygt her?
♥ Ida: Ikke stygt, bare… Stusselig. 

♥ Q: Hvilke ting er det DU gjør bare for å score kjærestepoeng?
♥ A: Kjærestepoengene scorer jeg visst hver dag før jeg går på jobb! Da gir jeg Ida kaffe på sengen, gir henne et kyss og sier «sees» i stedet for «hadet». ♥ Ida: 1000 kjærestepoeng. Man må aldri si hadet. 

Processed with VSCO with a5 preset Processed with VSCO with b1 preset

Knis fnis, kliss klass. Sånn er det med den saken! Nå skal jeg ut og kvele den gryende høstdepresjonen min i solskinnet 😀

71 kommentarer

 1. Så utrolig hyggelig innlegg! Dere virker som en veldig bra match, og jeg er utrolig glad på dine vegner!!! 🙂

  Jeg skal faktisk til Gran Canaria selv snart, så om du har tips til gode restauranter osv, så tar jeg imot tips med stor takk 🙂

 2. Jeanette Renèe

  Likte måten du «fremførte» Q&A på.

  Super fin blogg du har! 🙂

 3. Charlie

  Så moro med boyfriend Q&A! Ble veldig nysgjerrig på denne kjærlighetskontrakten. Skjønner at den er privat, men er det mulig å få et slags overfladisk innsikt i hva den inneholder? 🙂

 4. Ida Wulff

  Charlie: hei! Så hyggelig at du syns det :* Hehe, kjærlighetskontrakten var en veldig søt greie. Typ «ved signering av denne kontrakten bekrefter partene at de er i et eksklusivt forhold, også kalt kjærester» – og så litt sånn «partene lover å aldri bla bla bla» 😉

 5. Ida Wulff

  Jeanette Renèe: tusen takk <3

 6. Dette er så koselig lesning!! <3 Dere er heldige som har funnet hverandre <3

 7. Hva jobber kjæresten din med? Vurker som han har noe med blogguniverset å gjøre eller tar jeg helt feil?

 8. Kjempe koselig å lese!

 9. ÅÅ, koseligste innlegget! Blir så glad!

 10. Ida Wulff

  Linn: <3

 11. Ida Wulff

  Mari: 😀 <3

 12. Ida Wulff

  Silje: <3 <3

 13. Ida Wulff

  Line: tusen takk Line <3 delte akkurat restauranttips i kommentarfeltet på innlegget under, så se der 😀

 14. Mr.Voluspa hahahhaha, eg døøør- Så herlig! Virka som ein fyr med like god humor som deg 😀

  så hyggelig for dere begge to :)<3

 15. Ida Wulff

  Sigrid: <3 <3 <3

 16. Så det at han alltid sier ses til meg kan bety noe selv om ingen treff steget liksom?

  Veldig glad på dine vegne forresten 😉

 17. Angelica

  Wow, for en kjærlighet! Gratulerer til begge. Du er heldig, og jeg håper dere alltid forblir forelsket *hjerteøyne*.

  Jeg er stuck i et forhold uten kjærlighet, men som jeg ikke klarer helt å komme meg ut fra. Syns det er så vakkert og inspirerende å lese at det finnes ekte kjærlighet der ute. Jeg er glad på dine vegne <3 God helg fine Ida.

 18. Ida Wulff

  Angelica: hei <3 så trist å høre, håper det ordner seg for deg! Stor klem

 19. Ida Wulff

  Rakel: <3 – vi feirer sammen med familiene våre, og reiser til Thailand dagen før nyttårsaften!

 20. Ida Wulff

  Aida: oi, så koselig! <3 Takk for fine ord :* Stor klem!

 21. Ida Wulff

  Sara: Hei Sara 🙂 Det ønsker jeg ikke å svare på, klem <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.