EN SÅNN HELG

Processed with VSCO with a5 preset

Tom leilighet dot com. I dag har jeg vært på Tjuvholmen igjen, og lagt det aller siste i esker. Sånne ting som får en til å tenke: hvor mye dritt er det mulig å eie? Har jeg, tidligere take away queen, virkelig 38 forskjellige krydder i kjøkkenskapet? Nå begynner det heldigvis å nærme seg slutten. Jeg har jo rigget meg så fint til i mitt nye hjem, at jeg nesten har glemt bort litt at jeg fremdeles har en leilighet som jeg ikke er heelt ferdig med å flytte ut av. Skal bli deilig å levere fra seg nøklene! Jeg kommer til å savne vinduene og utsikten – sånn ellers har jeg heldigvis ikke knyttet meg noe særlig til leiligheten. 

Processed with VSCO with a5 preset

Ellers har jeg hatt en så fin helg. Bare masse kjærestetid. Gåturer, matlagning, serietitting og latterkramper. I går kveld hadde vi smågodt-overdose, og på slutten av kvelden lå vi helt i koma begge to. Noe så jævlig! Jeg skal aldri spise smågodt igjen. I hvertfall ikke på noen uker, ehe. Vi har sett ferdig Mindhunter – den tok seg opp, men det ble liksom aldri skikkelig spennende syns jeg.

Nå skal vi prøve å finne en ny serie å se på – jeg prøver å trumfe gjennom med Ozark som så mange av dere anbefalte, men gravlyset fikk vondt i viljen da vi leste om den. Så vi får se hva vi ender opp med! Èn ting er sikkert. Nytt forhold + TV over sengen = vi kommer til å trille rundt før året er omme. Men koselig er det da 😉 

Processed with VSCO with a5 preset

Jeg har nada niks på hjertet, ville bare titte innom og si hei. Håper alle har hatt en fin helg ♥

76 kommentarer

 1. Kjære Ida!! Kan du ikke blogge litt mer??

  Du har helt.seriøst Norges beste tekster og jeg ler hver gang jeg leser dine innlegg, måten du skriver på er helt fantastisk!

  Heia!<3

 2. Hei, vi elsker også å se på serier. Helt umulig for oss å se på TV me dveødig travel hverdag. Nå for tiden så ser vi på The Suits, The Americans, New girl, Narcos, Quantico, Designated Survivor. Ikke alle som går samtidig dermed stort utvalg 🙂 håper du finner noen til inspirasjon. Disse er de mannen og jeg klarer å se sammen også har vi hver våre da 🙂

 3. Nå begynner det å gå lenge mellom innleggene dine her. Håper ikke det blir en vane..

 4. christine

  Idaaa! plis blogg <3 savner det daglige høydepunktet i hverdagen min !!

 5. Ida Wulff

  christine: <3<3<3

 6. Ida Wulff

  Anonym: nop 🙂 <3

 7. Ida Wulff

  Ida: notert 😀

 8. Ida Wulff

  Aida: takk for at du delte 🙂 <3 klem!

 9. Ida Wulff

  Ida: du er god, takk for så fine ord <333

 10. Ida Wulff

  Hanna: takk for tips 😀

 11. Ida Wulff

  K: jeg brukte de produktene i starten, men gikk over til egne produkter etterhvert 🙂 Merket aldri noe til at de produktene gjorde håret mitt fett da :/ kanskje det er lim fra noen av festene du har fått i håret??

 12. Ida Wulff

  Madde: Alt bra <3<3<3 Snilt av deg!

 13. Ida Wulff

  Marte: Hei søte du <3 Gratulerer med samboer da 😀 Og så spennende med jordmorstudiet! Men så fint sagt av kjæresten din da, det har han jo helt rett i. Selv har jeg bare trampet inn som om jeg var Beyoncé og tatt over hele leiligheten til gravlyset – veldig lite typisk meg egentlig, jeg overnatter jo ikke hos venninner engang fordi jeg ikke vil være til bry. Haha! Noen supre Idatips vet jeg ikke om jeg har på dette, men kanskje du kan føle mer på at det er ditt hjem hvis du dekorerer med dine ting, eventuelt kjøper inn noe nytt og erstatter noe av hans? Og tilbringe litt tid alene i leiligheten, når han er ute og gjør noe annet. Det var først da jeg var alene hjemme en kveld at jeg innså at «herregud, jeg bor her. Kjæresten min er hos en kompis, og her sitter jeg». Lykke til, det kommer sikkert til å gå veldig bra 😀 Og takk for fine ord, det setter jeg pris på <3<3

 14. Ida Wulff

  Katerine: så hyggelig at du syns det 😀 Tuuusen takk! <33 Klem til deg

 15. Ida Wulff

  Frida: så snilt av deg <3 nå har vi begynt å se på den, sååå søt serie 😀 <3

 16. Ida Wulff

  Lene: åh, savner Ugly Betty! <3

 17. Ida Wulff

  Astrid: Big Little Lies er fantaaastisk!!

 18. Ida Wulff

  Lilly: hehe, det var søtt av deg da <3<3 til tross for ;p Stor klem!

 19. Ida Wulff

  Anne: oi, her var det mye å ta tak i 😀 Tusen takk for at du ville dele med meg <3

 20. Ida Wulff

  Christine: Ravn 🙂

 21. Ida Wulff

  Tone: Hei Tone! 😀 Wee, så glad for at du stakk innom kommentarfeltet også! Og der satte du forresten ord på det jeg ikke klarte, og det som forvirrer meg: at livet blir til mens jeg går. Aldri prøvd før, kun drevet med nøye planlegging… Hehe. Men forandring fryder, i hvertfall så langt. Stolt av oss jeg og <3 Stor klem til deg!

 22. Ida Wulff

  Thea: takk for tips 😀 god helg til deg!

 23. Ida Wulff

  Christina: ooh aldri sett, er det skummelt syns du?

 24. Ida Wulff

  Anonym: aldri sett 😀

 25. Ida Wulff

  Anonym: Takk for tips <3

 26. Ida Wulff

  Carina: nei, jeg har ikke sett Power enda 😀 <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.