MITT NYE HJEM

I over to år har jeg bodd i samme bygning som The Thief. Et hotell i Oslo, hvis det var uklart. Jeg har brøytet meg gjennom Bieber-fans på vei til Joker, sprintet over Aker Brygge for å komme meg til skolen, hatt walk of shame forbi dresskledde mennesker med stresskoffert, sovnet til lyden av veskehorer og fulle menn med store båter, hatt droner svevende utenfor stuevinduet mitt, og vinket til mennesker på paddleboard mens jeg har sittet i morgenkåpe og drukket kaffe. Med andre ord: aldri fred å få. For en som elsker å være i fred og se støgg ut, har det vært litt… Stress. Selv om jeg er blitt veldig glad i Oslo det siste året, så har jeg hele tiden ønsket at jeg bodde et litt roligere sted. 

Og det gjør jeg nå! I dag våknet jeg opp i mitt nye hjem – for første gang med alle tingene mine rundt meg. Truser i skuffen, sko i gangen, shampoo i dusjen, kaffekapsler på kjøkkenbenken, egen side med klær i walk in’en. Og til alle som har lurt og spurt: nå holder jeg til på Vinderen. Et sted i Oslo jeg ikke har noe forhold til fra før, men etter en morgentur blant høstblader og kaffedrikkende barnevogn-mafiaer, kjenner jeg at: her kan jeg slappe mer av. Det føles nesten litt som hjemme (Tønsberg altså), så stille, rolig og fint. Og så er det jo bare noen få minutter på T-banen inn til Oslos travle gater. Hør på meg, jeg er 90 år. Jaja, det blir deilig å slippe å gå catwalk over Aker Brygge med joggis og dott på hodet! 

Ellers kan jeg jo svare på noe annet som jeg også blir spurt om hver eneste dag, og det er hva som skjer med leiligheten jeg har kjøpt i Tønsberg. Den er ikke ferdig bygget enda, men blir nok ferdigstilt innen det har gått et halvt år. Ingenting er skrevet i stein, men akkurat nå er tanken at jeg ikke skal flytte dit. Jeg har veldig lyst å beholde den likevel, og skal derfor prøve å leie den ut. Utover det har jeg ingen spennende svar, hehe. 

Håper det var oppklarende! Nå ligger vi her i sofaen med hver vår Mac på magen, etter en heftig runde taco. Hverdagen kom brått i dette samboerskapet, haha. Vi skal straks fortsette med en ny serie vi har begynt å se på Netflix. Eller prøver å se på, da. Mindhunter heter den – noen som har sett? Vi syns den er litt kjedelig, men håper så innmari at den skal ta seg opp. Gjør den det? Helt desperate etter en serie å se på nå som det begynner å bli så kaldt 

62 kommentarer

 1. Ida Wulff

  Iselin: Av disse har jeg kun sett Homeland, så takk for tips 😀 <3

 2. Ida Wulff

  Mia: Will do, takk 😀 😀

 3. Ida Wulff

  Marte: oi, det hørtes lovende ut 😀 Elsket Dexter og Breaking Bad <3

 4. Ida Wulff

  Ingrid: ææ, vi har tenkt litt på den, men jeg er så pysete at ingen mann i hele verden kan få meg med på å se skikkelig skumle ting :O Men kanskje den må vurderes da…. <3

 5. Ida Wulff

  Rebecca: Takk for tips! Tror faktisk jeg har prøvd meg på Mr. Robot en gang for lenge siden, kanskje den må få en sjanse til 😀 <3

 6. Ida Wulff

  Lise Marie: Nå er det så mange som har anbefalt Ozark, at den står høøyt på lista 😀 <3

 7. Ida Wulff

  Lisa: Takk for to fine tips, hurra 😀 <3

 8. Føler det er flaut å anbefale videre, men fy fader, det er ikke rart Riverdale, har fått helt sjukt bra anbefalinger, det er den råeste, mørkeste og mest sexy serien jeg har sett og hittil har alle jeg har anbefalt den videre til, elsket serien. Man blir så innmari forelsket i personene i serien og Veronica da, det er blitt min crush i serien, hun har en garderobe som alle jenter misunner henne og skoene hennes, fy søren, nei hun er goals, virkelig. Ellers er jo designated survivor en rå serie, veldig spesiell, men veldig bra. Monster bølgen som alle har kastet seg på, regner jeg nesten med at du også har kastet deg på, NRK kan serier og hvis ikke, se Monster, det er noe av det beste jeg har sett på lenge. Kan med hånda på hjertet si at den slår de store amerikanske seriene. Hvis du trenger en skikkelig par serie kan jeg anbefale suburra blood rome, the fall og the killing, veldig mørke serier, veldig spesielle, men ekstremt bra. Ellers kommer jo smart Grenseland på tv2 også, som spås å bli en bra serie, sånn det var noen anbefalinger. The killing må du gi en god sjanse, den virker helt ekstremt rar, man skjønner kanskje ikke så mye, men fy fader, for en rå serie. The fall er litt i samme gata, du blir helt sjukt forvirra og så ekstremt med, det er en serie man sluker på en, to, tre.

 9. Jeg og typen ser mange serier, og Ozark er en av dem. Dessverre syntes jeg Ozark var dønn kjedelig! Mr. Robot fenget meg heller ikke…

  Måtte bare skyte inn med denne kommentaren siden mange anbefalte ozark.

 10. Victoria

  Vinderen er så fint!, nyt det! Anbefaler på det sterkeste Svindlerne på NRK, veldig bra(og ikke noe skummel hehe)

 11. Ida Wulff

  Mia: takk for innspill 😀

 12. Ida Wulff

  Anonym: Riverdale datt jeg ut av ganske fort, men Grenseland skal jeg faktisk sjekke ut 😀 <333

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.