Å MØTE SVIGERS

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 preset

På fredag møtte jeg lillebroren til Mr. Gravlys. Han heter Simba, og han hatet meg. Det ryktes at han ikke er så glad i nye mennesker generelt, men jeg tok det selvfølgelig personlig at han gikk sin vei da jeg prøvde å ha en samtale. Simba var på sleepover, og det gikk seg heldigvis noe til utover lørdags morgen. Da fikk jeg lov til å klappe han litt – selv om blikket hans sa: jeg hater dette, men hvis det får deg til å føle deg bedre, så skal du få lov til å ta meg litt på hodet. 

Det var bra at Simba ikke satte standarden for resten av helgen, for vi har hatt en sånn møte svigers-helg. Det må da være satans verk innenfor forholdskategorien? Å skulle møte nye mennesker som betyr hele verden for det mennesket du liker – tenk hvis det kræsjer helt liksom? Noe så nervepirrende.

Lørdagen startet med at jeg møtte hans familie på en restaurant i Oslo, mens Simba lå under bordet og sendte stygge blikk. Neida, han gjorde ikke det. Det var faktisk morsomt og kjempehyggelig, så det var en stor lettelse. Jeg var nesten mer nervøs for det som kom etterpå: drasse med meg Mr. Gravlys på toget hjem til Tønsberg, hvor vi skulle ha en helaften med mor, far, lillebror og hans kjæreste. Overnatting, frokost, kaffe og kake hos mormor og morfar dagen etter, full pakke. Hele helgen føles så alt for privat til å gå i detaljer (av en eller annen grunn), men det har virkelig gått over all forventning. Det virket som om foreldrene mine digget Mr. Gravlys – kanskje var de bare lettet over at jeg i det hele tatt har fått meg en kjæreste. Hehe, neida. Terningkast 10 på denne helgen!

Vi ble nettopp kjørt hjem til Oslo av papsen, og nå er jeg på besøk hos gravlyset for en gangs skyld. Her har jeg fått rødvin, Pepsi Max og streng beskjed om å blogge. Så her er jeg, da! Jeg har hatt så mye i hodet de siste dagene at det har vært helt umulig for meg å formidle noe som helst, men nå er jeg veldig klar for en mandag hvor jeg må brette opp ermene og ta tak i ting. 

Ønsker deg en fin søndagskveld, så snakkes vi snart igjen 

36 kommentarer

 1. jeg er glad på dine vegne! du virker lykkelig. Jeg lurer på om du kan skrive et nytt innlegg om ting du liker å besøke på Majorstuen og Frogner? Spise, shopping, vintage, og attraksjoner som ikke er typisk? klem fra meg

 2. Du vet du har funnet riktig kjæreste når han gir deg beskjed om å blogge igjen!

 3. Oda Ulrikke

  Åh, det høres ut som du har hatt en fantastisk helg! Og så bra at møtet med svigers gikk bra, forstår at det kan være nervepirrende! Ønsker deg en fortsatt fin kveld, Ida og en god start på uken i morgen! Klem ❤️

 4. Jippii 😀 Haha. Koselig at alt gikk fint! Å møte svigers for første gang er det skumleste som finnes. Dét og svømme med hai.

 5. Skjønner at du trenger å «lande» etter en slik helg! Foreldrene dine er sikkert overlykkelig over at du har kommet deg ut av singeltilværelsen. Og i 2018 begynner maset om barnebarn….:P

 6. Haha! Fikk litt flashback til første gangen jeg møtte svigerforeldrene mine av å lese dette her! x)

 7. ååå så veldig søt hund:) hvilken rase er det?

 8. Geriatriks

  Aiai.. brette opp armene… 🙂

  Brette opp ermene 😉

 9. Dette var gøy!!!! For en spennende helg!!!! Simba var helt herlig, hvilken rase er han? Masse lykke til videre <3

 10. Ida Wulff

  Geriatriks: opsii, takk 😀

 11. Ida Wulff

  Elia: Trooor han er en maltipoo, blanding av malteser og puddel? Veldig søt ja 😀 <3

 12. Ida Wulff

  Elisa: Hehe <3 Håper det gikk bra ;p

 13. Ida Wulff

  Helene: maltipoo, blanding av puddel og malteser hvis jeg ikke husker feil 🙂

 14. Ida Wulff

  ICT: haha! Topp 2 skumle ting liksom, elsker det <3

 15. Ida Wulff

  Andrea: de kan jo prøve seg! Hehe

 16. Ida Wulff

  helle: ønsket er notert :-)) klem til deg!

 17. Ida Wulff

  ingrid: Ikke sant?

 18. Ida Wulff

  Oda Ulrikke: Tusen takk, og fin uke til deg <3<3

 19. Kristine

  Hei 🙂 Jeg lurer på hvordan du tar vare på pelsjakkene dine? Jeg har den samme svarte pelsjakken som deg fra Ravn, og lurer på hvordan du holder den like fin?

  Klem!

 20. Ida Wulff

  Kristine: hei 🙂 jeg har ikke gjort noe for å ta vare på den, har den bare hengende på stativ/i skap. Klem

 21. Jeg elsker bloggen din, men jeg blir helt gal av at du kaller han mr.gravlys!!

 22. Rødvin, pepsimax og rødvin 🍷🍷

  (Så hyggelig at du har seg så fint!💛)

 23. Vanessa fra Sukhi

  Hvor søt Simba er! <3 Tror ikke han hater deg og hvis, så gjør han det sikkert ikke lenge 😀

 24. Ser at Ingrid påpeker at du har funnet riktig kjæreste når han minner deg om å blogge, men enda bedre er det jo at dere møter hverandres familie 🙂 Det er jo et godt tegn på at dette betyr noe for begge to, så koselig <3 Haha, føler meg litt teit, jeg er SÅ lykkelig på dine vegne, tror ikke det er normalt, skulle tro vi var BFF’s, såå glad er jeg 😀

 25. Å Ida! Det er lenge siden jeg har kommentert, men jeg er så glad på dine vegne! Skjønner at hodet er fullt av alt mulig, skinner gjennom på bloggen at du er skikkelig glad. Nyt dagene:):)

 26. Hei! Har også for ikke så lenge siden fått meg kjæreste, men vi bor i forskjellige byer..men når tenker du det er naturlig å introdusere kjæresten for foreldrene? 🙂

 27. Hahahahah «nå er jeg på besøk hos gravlyset». Møtte «svigers» selv for bare et par uker siden og det er bere såå skummelt! Men heldigvis hadde jeg null grunn til det!

 28. Ida Wulff

  Mari: Hei 🙂 Så koselig, gratulerer! Jeg tenker at det finnes det ingen regler for, når du føler det er på tide så kjør på. Vi har vært kjærester i 15 dager, så ja…

 29. Ida Wulff

  Mk: Så bra at det ikke var grunn til bekymring 😀 Er vel som regel ikke det <3

 30. Ida Wulff

  Thea: uff :O det ble dessverre bare sånn…

 31. Ida Wulff

  Anna: litt for mye rødvin der! Endret 😀 <3

 32. Ida Wulff

  Vanessa fra Sukhi: hehe, ja, vi får håpe det går seg til <33

 33. Elisabeth

  Du har de bloggene hvor du bare ser på bildene, også har man deg Ida der jeg egentlig bare leser teksten (det er et kompliment) Var ikke før jeg fullføre første avsnitt at det slo meg at Simba er en hund. Synes med en gang det var litt rart at lillebroren til Gravlys hater deg… haha

 34. Ida Wulff

  Tove: Takk Tove, så snilt <3

 35. Ida Wulff

  Elisabeth: haha <33 For et stort kompliment da, så tusen takk for det!

 36. Ida Wulff

  LH: ååå, du er snill da <3 Og ja, det er veeldig koselig 😀 Cyber BFF’s, hihi <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.