NÅR JEG SOVER ALENE

Processed with VSCO with a5 preset

Etter at jeg fikk meg en fast sovepartner, har det dukket opp en helt ny problemstilling i livet mitt: når i alle dager skal jeg få tid til å jukse litt med brunfargen? Sommerferiens solkyssede hud har begynt å falme, og jeg tenker minst én gang om dagen at jeg burde klatte meg inn med litt selvbruning før jeg kryper til sengs. Men… For det første, så er faren stor for både fingermerker og skjegg-skraping. Hvem vet hvordan man våkner opp, liksom. Oi, se på deg. Har du påført selvbruningen med stålull du eller! Jeg tar rett og slett ikke sjansen. For det andre, lukter man ikke akkurat blomster etter en slik bruningsprosess. Så hvorfor gidde. White girl problems, bokstavelig talt. 

Men i dag, dere. Jeg skal ha min første natt alene på evigheter, så nå sitter jeg her, dynket i kliss som skal gi meg litt ekte blogger-glød. Viktig å se det positive i enhver situasjon, eller hva. For hvordan pokker sover man alene igjen? 

Processed with VSCO with a5 preset

Nå har vi ikke snakket siden søndag, så la oss spole tilbake til helgen. Etter jentekvelden på kjøkkenet sammen med Gjengen Allianse, gikk resten av helgen med til kjærestetid. Grusomt ord, men ja. Vi sov lenge, spiste lang frokost, busset rundt i Oslo, var på to museer, var ute og spiste, drakk rødvin under varmelamper, lagde taco, så på TV, gikk turer og drakk enda mer rødvin på min lille balkong. Mr. Gravlys har nemlig kjøpt en 3-liters kartong med rødvin – så nå drikker vi det fra morgen til kveld. Neida. Men vi har virkelig fått øynene opp for rødvin. Høstens saft, velger jeg å kalle det. Dessuten har Mr. Gravlys debutert som bloggfotograf. Tror ikke han har skjønt at det muligens blir hans fremtidige ekstrajobb… Han klarte seg fint. Nesten ikke synlig flau, og bare litt for mye luft over hodet på bildene. Kan vi leve med dette? Det er det jo egentlig dere som bestemmer. Men jeg stemmer ja, øvelse gjør jo mester. 

Processed with VSCO with a5 preset

Fra spøk til alvor, det blir seriøst rart å sove alene i natt. Og jeg føler meg som verdens største idiot som i det hele tatt tenker tanken. Det er ikke mer enn to måneder siden alenesoving var på min topp 10 liste over livets gaver. Midt i senga på skrått som en sjøstjerne, med hele to kvalitetsputer for meg sjæl. Og nå…? Skulle helst hatt superlim og limt meg inntil en annen person. Det er ikke friskt. 

Så nå skal needy girlfriend hente seg et glass rødvin (hehe) og sitte i sengen og skrive, mens den klissete brunfargen tørker. Soundtrack: Independent Women – Destiny’s Child 😉 

58 kommentarer

 1. Ida Wulff

  J.: Haha, du er god <3

 2. Ida Wulff

  Anonym: det er notert, takk for forslag 😀

 3. Ida Wulff

  Marita: hvis du mener shampoo osv, så bruker jeg Blonde Life-serien fra Joico nå 🙂

 4. Ida Wulff

  Anna: Tusen takk Anna <3 Det var mange fine ord, jeg blir så glaaad 😀 Stor klem til deg!

 5. Ida Wulff

  Lise Marie: Har allerede begynt! Mohaha 😀

 6. Ida Wulff

  Anonym: Nei uff, for en jævla idiot – sorry språket 🙁 Så trist å høre… Håper det går bra med deg, skjønner veldig godt at det var tungt. Stor klem til deg <3

 7. Ida Wulff

  Maria: haha, men herregud så deilig å ha noen som bærer handleposene da? 😀

 8. Ida Wulff

  Silje: Så herlig med 10 år <33

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.