BLOMSTER, KOMPLIMENTER & PIZZA

Processed with VSCO with a5 preset

God morgen, fine folk  Hva går dere kledd i om dagen? Det er jo helt umulig å kle seg ute nå. Og det er vel grunnen til at jeg fremdeles hoster som en storrøyker på danskebåten. Rundt meg ser jeg alt fra flip flops til vinterstøvler, og alt fra singlet til boblejakker. Selv har jeg prøvd meg på en mellomting, men ender opp med å enten fryse eller svette halvt i hjel. Nå hadde det vært fint om det bare kunne bli skikkelig høst, så vi kan pakke oss inn for real, og slutte å droppe skjerfet når vi går til butikken… 

Jeg ligger fremdeles i sengen og drikker kaffe. Etter at Mr. Gravlys mer eller mindre flyttet inn her, har jeg virkelig begynt å sette pris på muligheten til å gjøre nettopp det. Jeg liker ikke å sove lenge, men å kunne ligge lenge og svare på mail, lese nyheter og våkne – dét liker jeg veldig godt. Og så er det noe befriende med å våkne tidlig av andre sin alarm, og finne ut i halvsøvne at: åja, det er ikke jeg som skal løpe i dusjen og galoppere til kontoret. 

Processed with VSCO with a5 preset

I går kom Mr. Gravlys hjem med roser fordi vi offisielt er blitt et par, som han sa. Jeg prøvde først å late som jeg ikke så dem, for jeg er jo en 12-åring som blir flau av alt som er søtt og romantisk. Men så måtte jeg ta meg sammen og oppføre meg normalt, takke for blomstene og sette dem i en vase. Som et helt normalt menneske. 

Jeg kan også finne på å gjemme meg bak en pute når han gir meg komplimenter – fullt klar over at det er barnslig, men det er som en refleks. Han: så pen du er. Jeg: nei! Ikke se på meg! Så der har jeg litt å jobbe med, kan du si. Kanskje jeg må begynne å si fine ting til han snart også – alt det jeg tenker inni hodet mitt, men som jeg ikke sier høyt. Finnes det et kurs? Kjærestekurs? Det er så lenge siden jeg har vært noen sin kjæreste at jeg har glemt litt hvordan det funker. 

I går kveld var vi på vei til butikken for å handle inn til middag, da Mr. Gravlys foreslo at vi skulle gå på Eataly i stedet. Så vi tok helgen på forskudd. Satt under varmelamper med rødvin og pizza, snakket om alt og ingenting, og jeg tenkte i mitt stille sinn at dette er så fint. Neida, jeg sa det høyt. Greit at jeg er 12, men jeg er ikke 8. 

Processed with VSCO with a5 preset

Dette blir en fin fredag! Nå skal jeg jobbe i noen timer, og i kveld skal jeg på jentekveld hos Ida Caroline. Gjengen Allianse som vi kaller oss (haha), skal spille spill, drikke vin og lage vegansk mat. Jeg gleder meg så til jentetid! 

79 kommentarer

 1. Så fin du er!

  Jeg kjøpte forresten creme brulé sjokoladen du anbefalte, og herregud så god den var!! Men sykt dyr:((

 2. Innleggene dine er supre som vanlig! Digger at du forteller litt fra livet med Mr. Gravlys! Ønsker meg forresten noen liste-innlegg fremover, enten tips, fakta om deg, paraplyer eller liknende! klem<3

 3. Ida Wulff

  M: så gøy at du kommer med ønsker til innlegg, det skal vi få til 😀 <3 håper du har en fin lørdag!

 4. Ida Wulff

  Grete: Hahaha <3

 5. Ida Wulff

  Anonym: jaaa god ja! Og dyr :O heldigvis spiser jeg nesten aldri sjokolade, en gang i blant får være greit 😀

 6. Ida Wulff

  Anonym: må ta over leiligheten i Tønsberg uansett sivilstatus 🙂 så får vi se, om jeg bestemmer meg for å bo der/leie ut/selge. Har ikke så lyst å selge den.

 7. mh-Ingrid

  Åå, se som du stråler! <3

 8. Veronika

  Jaa, elsker bloggen din ekstra mye for tiden 😀 så koselig lesning.

 9. Ida Wulff

  Donna: takk, så hyggelig <3

 10. Ida Wulff

  mh-Ingrid: <3

 11. Ida Wulff

  Veronika: så bra at du syns det 😀

 12. Herlig Ida! Elsker hvor ærlig du er og hvor flink du er til å sette ord på ting 🙂

 13. Jeg blir så glad av å lese bloggen din!!:)

 14. Caroline

  Herregud, blir nesten forelsket selv av å lese blogge din om dagen! Så utrolig koslig, du er lykkelig ut ❤️

 15. Merker veldig godt at du har kjæreste og har det godt – merkes på kjempefin måte:D Alt stråler med deg <3

 16. Ida Wulff

  K: hurra!! :-)))

 17. Du stråler!!

  Hvor er genseren din fra? 🙂

 18. Ida Wulff

  Caroline: <3 <3 <3

 19. Ida Wulff

  FNS: haha, love it 😀 <3

 20. Ida Wulff

  Anonym: Takk, det var hyggelig å høre <3

 21. Ida Wulff

  Andrea: <3

 22. Ida Wulff

  Rs: <3

 23. Ida Wulff

  Anonym: Hei! Tusen takk 😀 <3 Nei, det mener jeg absolutt ikke, har ikke engang tenkt tanken.

 24. Ida Wulff

  M: den er fra Second Female <3

 25. Ida Wulff

  T: ååå <3 så koselig!!

 26. Ida Wulff

  Anonym: så søtt av deg, takk! 😀 <3

 27. Ida Wulff

  Tina: åh, tusen takk for så fine ord!! Det var skikkelig hyggelig <3 Får håpe at du og Mr. Gravlys klarer å oppdra oss to andre som ikke er like flinke, hehe. Klem til deg!

 28. Isabell

  Kor er skoa dine fra? <3

 29. Ida Wulff

  Isabell: Acne 🙂 <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.