EN NY RUNDE MED RANDOM FACTS

Processed with VSCO with a5 preset

 Jeg er egentlig et veldig forsiktig menneske, det tok over tre år før jeg lagde første flekk på den kritthvite sofaen min. Men akkurat når det kommer til iPhonen, blir den behandlet som et offer i et torturkammer. Merkelig nok så overlever telefonene mine det meste. Den som døde her om dagen for eksempel – den har svømt i toaletter og hilst på mange fortauskanter, fått ny skjerm to ganger og overlevd en 17. mai som gjorde at jeg fikk lyst til å bli voksen. 

 Jeg gruppechatter mye med bestevenninnene mine i en egen app, og har gjort meg selv ansvarlig for å minne alle på å slette loggen en gang i blant. Alle bare: ååå nei, men det er jo så koselig å ha! Og jeg bare: jaja, det er jeg som må ta livet mitt hvis dette kommer i feil hender, så bare slett i vei din drittvenn.

 Jeg har laget meg en privat Instagram-konto som kun har 6 følgere. Instagram har aldri vært så gøy før!

Processed with VSCO with a5 preset

 Jeg hater at folk går inn på bloggen min samtidig som de henger med meg, ikke engang mamma får lov. Throwback til da lillebror låste seg inn på badet med dagbøkene mine og hadde høytlesning for hele slekta som satt utenfor i middagsselskap. 

 Jeg har et seriøst takeaway-problem, og lager veldig sjeldent mat. En av tingene jeg savner med å bo i Tønsberg er hvor rutinemenneske jeg er når jeg bor der. Spesielt hva angår trening og mat! Jeg vurderer å ha takeaway-forbud resten av september, men så lurer jeg på om livet er for kort. 

 Jeg fikk ikke sove i natt, og konkluderte med at det er fordi jeg skal flytte ut av leiligheten 1. oktober. Når det er 1. september føles det plutselig ut som veldig kort tid. Så jeg sendte en mail og spurte om å få bo her til 1. november, og sovna som en stein. Da hadde jeg gjort alt jeg kunne, haha! 

Processed with VSCO with a5 preset

 Jeg har en Facebook-gruppe sammen med mamma og pappa som heter «romantiske turer for tre». Det er selvfølgelig jeg som har opprettet den, og de så ikke humoren. De skal på en to ukers ferie sammen i november, gjett hvem som booka plass ved siden av dem på flyet. Når de begynner å snakke om alenetid og sånt, må jeg minne dem på at dere er jo alt jeg har. Kanke krangle på dét. 

 Jeg liker ikke å få gaver, det gjør meg ukomfortabel. 

 Jeg skifter sengetøy annenhver dag. Fy søren, så lei jeg er av å vaske sengetøy, men det er blitt en tvangstanke. Og som alle bloggere er så enige om: ingenting slår følelsen av å legge seg i rent sengetøy! Neimen, seriøst. Jeg mener det. 

Processed with VSCO with a5 preset

 Jeg er blitt helt apekatt etter å gå tur etter at jeg fikk meg pulsklokke. Haha! Kjempeskuffet hvis jeg bare har klart 10.000 skritt på en dag, og skal helst ha 20.000 eller mer. Det kan være en utfordring når jeg ikke har noe på agendaen, men jeg får i hvertfall sett mye av Oslo. 

 Jeg er ekstremt dårlig til å tegne. Sånn virkelig dårlig. Kom nettopp hjem fra en spillkveld hvor vi spilte et tegn og gjett-spill, og det er alltid like synd på mennesket som må gjette mine tegninger. Er det et fly? En kamel? Et eple? You never know. 

Herregud, disse innleggene hadde jeg aldri skrevet hvis dere ikke hadde gitt uttrykk for at dere liker dem så godt. Noe så narssisistisk. Noe inni meg krymper når hver eneste setning starter med jeg. Meeen, skal det være blogg så skal det være blogg. Og det er alltid like gøy når dere skriver kommentarer som bekrefter at jeg ikke er alene om å være sær og rar. Nå er jeg helt utslitt etter alle de stygge tegningene jeg har produsert denne fredagskvelden, så jeg kommer nok til å sove som et barn. Natta mine fine 

58 kommentarer

 1. Ida Wulff

  Lise Penne: hei 🙂 takk, så hyggelig. Skal prøve på mer av det 😀 pulsklokken min heter Polar M400, den er veldig enkel i bruk og måler tingene du nevner her. Shampoo og balsam: blonde life fra Joico, i tillegg til lillaserien fra Fudge av og til. Klem til deg

 2. Ida Wulff

  aurora: hahah, kjenner meg igjen i dette <3

 3. Ida Wulff

  D: hei du 🙂 jeg har faktisk begynt igjen! Og dét har vært et lite helvete, men håper det går seg til snart. Klem til deg

 4. Ida Wulff

  Kristin: sofaen er god men dyp, så føler det er en chillesofa, ikke en sofa man sitter pent rett opp og ned i. Gyngestolen er chill 😀 så spennende med leilighet da, kos deg med innredningen 🙂 <3

 5. Ida Wulff

  ChristineB: ååå nå ble jeg glad! <3 og for en ære at du tenkte på meg i den situasjonen der! Hadde garantert blitt en paraply ut av det om det var meg, hehe. Folk må gjeeeerne holde seg for munnen når de gjesper på kollektiv transport – tannpuss eller ei :O

 6. Ida Wulff

  Frøken: <3

 7. Ida Wulff

  stine: Hehe, så søtt! Håååper inntrykket ditt av meg stemmer 😀 fin kveld og klem til deg! <3

 8. Ida Wulff

  Elise: iphoner må rett og slett bli vann- og støtsikre, haha. Takk for det <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.