OSLO NIGHTS

Processed with VSCO with a5 preset

KJOLE HER (SPONSET) 

Asså, hello. Her sitter jeg med skallebank og putesveis, og angrer overhodet ikke på gårsdagen. Arm i arm med min kjære Selma, kjørte jeg YOLO-style på en torsdag – regn i håret, paraply i veska, latterkramper på rullebånd og alt for mange drikkebonger.

Vi startet kvelden i den hyggelige bakgården til Comfort Hotel Karl Johan, hvor Universal hadde showcase for The Vamps. Nå har jeg sangen «All Night» på hjernen, den er så fiin! Etter konsert, mingling og kos, travet vi videre til en butikkåpning hvor Idabestis var DJ. Mens folk så på klær, så vi på Ida. Stakkars! Men viktig å være fangirls på bestevenninna si, haha. 

Processed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 preset

Åh, for en fin kveld. Fikk meg bare til å bli enda mer glad i Oslo. Dette trollet var hjemme i seng før klokka 23, likevel er formen bare så sjukt ræva. Meeen, det er bare å dusje av seg alderdommen og fyllesyken, for i kveld skal jeg på standup igjen. Det er standup-festival i Oslo, og å le er jo min favoritthobby.

Ønsker alle en god helg til tross for søndagsfølelsen jeg sitter (ligger) med 

19 kommentarer

 1. Hva er dine planer om Oslo videre? Skal du kjøpe leilighet her i stedet?

 2. Hei! Kan du si noe om hvilke tilvalg du gjorde i leiligheten din? Klem <3

 3. Hege Kristin

  så koselig <3

 4. Ida Wulff

  Marthe: aner ingenting akkurat nå jeg :O sier i fra når jeg vet <3

 5. Ida Wulff

  Hege Kristin: <3

 6. Henriette

  Du er så vakker! <3 Og for en drøm av en kjole!!!

 7. Cecilie

  Nydelig kjole!:D kan jeg spørre hvilken størrelse du har? Er den normal i str?

 8. For en nydelig kjole du har på deg 🌸 Lev livet og kos deg mens du er ung og fri ✨

 9. HVOR er kjolen fra?! Fin😍

 10. Jeg trodde du hadde kjøpt leilighet i Tønsberg jeg 😱 Håper du blir boende i Oslo, elsker bloggingen din her. Men kan du skrive litt om leiligheten, om du blir boende i Oslo osv?

 11. Lisa fra Sukhi

  For en fin kveld, men kjipt med fyllesyken, hehe <3 Standupfestival høres skikkelig morsomt ut, elsker standup selv!

 12. Alvorsprat Ida! Flere blogginnlegg pliis? Du er veldig savnet <3

 13. Ida Wulff

  Anna: <3

 14. Ida Wulff

  Anne: ditto <333

 15. Ida Wulff

  Henriette: takk søte du <3

 16. Ida Wulff

  Cecilie: helt normal i str, jeg har M 🙂 <3

 17. Ida Wulff

  H: sjekk kategorien nybygg 😀 kommer mer etterhvert. Klem til deg <3

 18. Ida Wulff

  Lisa fra Sukhi: <3

 19. Ida Wulff

  Anonym: stemmer at jeg har kjøpt leilighet i Tønsberg, men den er ikke ferdig enda 🙂 <3 deler mer når jeg vet hva som skjer! Klem

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.