PÅ VEI TIL BARCELONA

Forrige uke tikket det inn en SMS fra Kristina: hvis vi ikke booker en tur nå så reiser jeg seriøst alene! Tror hun var like frustrert som meg over at vi har sittet «stuck» hjemme hele sommeren, mens alle andre velter rundt på svære badedyr i sydenland. For min egen del har jeg bare kost meg så mye i Oslo at det ikke har fristet å forlate landet – men! Ingen sommer uten en skikkelig sommerferie. 

Så fly og hotell ble booket, kofferten ble pakket og i skrivende stund sitter vi på Gardermoen og venter på å få gå ombord i flyet. 

Processed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 preset

Så jadda, nå er vi på vei til Barcelona! Wulff og Andersen på nye eventyr. Jeg har vært i Barcelona to ganger før, men kun i forbindelse med cruise og et jobboppdrag. Så nå gleder jeg meg til å utforske kriker og kroker i denne fine byen. Hvis du har noen fine Barcelona-tips hadde jeg satt stooor pris på om du vil legge dem igjen i kommentarfeltet. Mine tips kommer så klart forløpende på bloggen 😀 

Safe flight til oss sjæl, hvis det er lov å si. 

PS. Jeg har forresten åpnet Snapchatten min igjen, så følg meg på @idawulff hvis du vil 

52 kommentarer

  1. Hvor er kjolen fra? Hvilket merke er det? Dødsfin <3

  2. Ida Wulff

    Lisa: den er kjøpt på Nelly, mener merket er YAS. Men nå klarte jeg ikke å finne den i nettbutikken, så kanskje den er utsolgt :O <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.