DENNE DAGEN

Processed with VSCO with a5 preset

Disse bildene er fra i går. I dag har jeg nemlig ikke sittet på uterestaurant med solbriller på nesen og gestikulert meg gjennom samtaler om menn, verdensrommet og tilfeldig forbipasserende. Sola forsvant i det jeg fikk surret kroppen min inn i en bikini, så noen strandtur ble det aldri. Derimot ble det tepper, Bulmers og musikk på takterrassen. Deretter engangsgrill, latterkramper og flere timer med latskap på gresset nedenfor festningen. Til slutt en øl i solnedgangen på en bryggebar i nærheten av Aker Brygge. Følte meg som en 19-åring igjen, som bare hang rundt i gatene med to kompiser uten å se på klokka. Bommet Marlboro Light, så utover byen, oppdaget bygninger jeg aldri har lagt merke til før, og det siste jeg ville var å gå hjem til stillheten. For en magisk søndag dette ble – en sånn dag man ikke kan kjøpe for penger, det er bare menneskene man er med. Og den følelsen 

Processed with VSCO with a5 preset

Det eneste jeg ikke er fornøyd med i livet akkurat nå er døgnrytmen min, haha. Jeg lover meg selv å legge meg før midnatt hver eneste dag, men plutselig er klokka to, og jeg skjønner aldri hvordan det går seg til. Hvor er det tiden flyr fra jeg kommer inn i leiligheten, til jeg slenger hodet på puta? Mye mulig at det bor en tidstyv jeg ikke kjenner til i leiligheten min… 

Men  skal jeg legge meg. Ti på to, for en seier 🙂 

13 kommentarer

 1. Hørtes ut som en fantastisk søndag! Og fint å høre at jeg ikke er den eneste med elendig døgnrytme om dagen, hehe

 2. Kristine Larsen

  Åh hørtes ut som en perfekt søndag!

 3. hei, hvor er blusen fra?

 4. Hei Ida! Jeg tror at det er noe galt med bloggen din på blogglovin’, for de siste fem innleggene dine har ikke dukket opp, selv ikke når jeg går inn på bloggen din og oppdaterer. Har ikke noen problemer med å få opp innlegg fra andre blogger btw. Håper du får fikset det, for det er så enkelt og greit å lese bloggen din via den appen😊

 5. Hei Ida! 🙂 Ville bare gi en liten heads up om at innleggene dine ikke kommer opp på Bloglovin.. siste oppdatering der var for 8 dager siden :/ nyt sommeren vakre du <3

 6. Hvor er den fine blusen fra?

 7. Nydelig bluse du har <3 Vet du om den fremdeles er i butikken og i så fall hvilken butikk? 😉 Må løpe og prøve (les: kjøpe) 😀

  Klem <3

 8. Ida Wulff

  Frida: ByTimo 🙂

 9. Ida Wulff

  Linda: den er fra ByTimo, fått den av Sevenfemales.net 🙂 <3

 10. Ida Wulff

  Kristine Larsen: <3

 11. Ida Wulff

  Silje: hmmm det var rart :O aner ikke hvordan jeg fikser det. Men skal høre! Takk for heads up 😀

 12. victoria

  Hei ida, hvordan redigerer du bildene dine?

 13. Ida Wulff

  victoria: hei 🙂 jeg bruker VSCO-appen på iPhone 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.