MIN SØNDAGSMORGEN

Processed with VSCO with a5 preset

SUNDAYS 

God morgen, alle sammen  I dag våknet jeg med en skikkelig god følelse. Lykkelig, liksom! Det er søndag, jeg har sovet godt, formen er fin og jeg skal ha en skikkelig kosedag. På søndager elsker jeg å ligge lenge i sengen med kaffekoppen, scrolle på iPhonen, spise frokost og bare våkne i mitt eget tempo. Jeg er blitt ganske god på å drikke kaffe og spise frokost i sengen, nå klarer jeg det nesten uten å søle, haha! 

Processed with VSCO with a5 preset

Som dere ser bestod dagens søndagsfrokost av bagel med scrambled eggs og bacon, avocado, vannmelon og ikke minst mine favoritter fra Good For Me: 1 kapsel med betakaroten + 2 Hair Luxious hårvitaminer. Hårvitaminene fra Hair Luxious har virkelig hjulpet på røytingen min – ikke barebare å ha sunt hår når man striper det blondt, elsker å vaske håret, føner, glatter og i tillegg børster seg en gang i timen. Du kan bestille Hair Luxious her hvis du vil – bruk rabattkoden Ida20, så får du 20% rabatt 

Rabattkoden funker forresten på alle produktene hos Good For Me – så den kan du også bruke hvis du for eksempel trenger betakaroten til ferien 🙂

Processed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 preset

Denne søndagen skal virkelig nytes til det fulle. Etter en treg start på dagen, skal jeg nå få på meg bikini, smøre meg med solkrem og dra ut og sole meg sammen med en kompis. Håper vi klarer å finne en skjult perle, fulle strender midt i Oslo er ikke noe for meg!

I kveld blir det serietitting og hjemmespa – kanskje en liten treningsøkt hvis stølheten tillater det. Trappene i Holmenkollen drepte meg, kan ikke huske å ha vært så støl i beina noen gang. Men sånn føles det vel alltid når det er lenge siden sist, hehe.

Håper du får en like fin søndag som jeg planlegger å ha! 

Processed with VSCO with a5 preset

BESTILL HAIR LUXIOUS HER ♥

7 kommentarer

 1. Hege Kristin

  det så ut som en deilig frokost! 😀

 2. Hei Ida. Et lite spørsmål her.

  Forrige gang du reklamerte for Good for me sin betakaroten falt jeg endelig for fristelsen og bestilte meg en boks. Det er nå 10 dager siden. Jeg har ennå ikke sett snurten av den.. er det vanlig at det tar så lang tid? Jeg sitter ikke igjen med verdens beste inntrykk av Good for me 🙁

 3. Brukte ikke du Haircare før? Er disse bedre? 🙂

 4. Hva er grunnen til at du stadig vekk reklamerer for Good for me?

  Ofte du har disse reklame innleggene

 5. Pia Marie

  Hvor er den skjønne nattkjole(?) fra?

  Kos dere på tur. Gleder meg til å følge favorittbloggerene mine på tur ❤️

 6. Ida Wulff

  Pia Marie: H&M 🙂 hyggelig at du vil følge oss på tur <3

 7. Ida Wulff

  Anonym: fordi jeg er ambassadør for Good For Me 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.