ALLE DE KJEDELIGE TINGENE

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Gjesp. I dag har jeg løpt ærender, vasket klær og hatt hjemmekontor. Alle de kjedelige tingene – men som jeg egentlig elsker likevel. Det er sikkert ikke lov å si, men jeg syns det er helt fantastisk at det er overskyet og «trist» ute i dag. Noen ganger blir det bare for mye sol. Jeg føler meg alltid mer skjerpet og klar i hodet når det er overskyet, som om jeg blir blendet og nesten litt forvirret når byen koker. Sydenvær hjemme er noe helt annet enn sydenvær på ferie, for når jeg er i utlandet elsker jeg det jo. Men da trenger jeg heller ikke hjernen min spesielt mye, så det kan ha en sammenheng 😉 

Akkurat nå er leiligheten min et kaos, da jeg tømmer kofferten, vasker og fyller den opp igjen. Så nå må det ryddes og fikses i heimen, for jeg har store planer om en hjemmekveld med sushi takeaway og en serie. Meeen først: ut og løpe i trapper. Fy faen, hvis det fremdeles er lov å banne i dette rosenrøde blogguniverset. Jeg angrer uendelig mye på at jeg lot eksamensperioden ødelegge de gode treningsrutinene mine. Det kjennes ut som kroppen min er ødelagt, rett og slett. Og det er selvfølgelig ingen god følelse. Derfor må jeg bare komme meg i gang igjen, og takle stølheten som en… Kvinne. 

Da ønsker vi meg lykke til i trappene! Hvis jeg dør vil jeg kremeres, takk for meg.

9 kommentarer

 1. Hege Kristin

  godt å få gjort noe fornuftig også <3

 2. Hei! Hvor fikk du tak i den almanakken? Sinnsykt kul!

 3. Hvor er planleggern fra? :)) så fin!

 4. Johanne

  Hvor er day planneren din fra? Er på utkikk etter ny, og din var skikkelig fin! Hvordan ser den ut inni forresten? Er det mye plass til mye forskjellig?

 5. Christine Evjen

  Hei! 🙂

  Merker du fortsatt positiv forskjell på kroppen etter du sluttet på p-piller, og isåfall hva?

  Har akr sluttet på p-piller selv av ulike grunner, og venter spent på om jeg opplever forandringer. 🙂

 6. Ida Wulff

  Sam: Etsy.com 🙂

 7. Ida Wulff

  Johanne: Hei 🙂 Den har jeg kjøpt på Etsy.com. Helt super inni!

 8. Ida Wulff

  Christine Evjen: hei 🙂 Så spennende! Jeg har ikke merket noen flere nevneverdige endringer enn de jeg skrev om. Håper du vil trives uten! Klem

 9. Ida Wulff

  Tine: på Etsy.com 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.