VIN, VENNER OG PRIDE

Processed with VSCO with m6 preset

Processed with VSCO with m6 presetProcessed with VSCO with m6 preset

Satan i gatan, i dag har jeg vært klein. Men det var verdt det! For jeg hadde tidenes beste fredagskveld i går. Kvelden startet med at Ida Caroline kom på vinos og takeaway-pizza på terrassen, og der ble vi sittende og skråle litt lengre enn planlagt før vi dro innom en bursdag. I taxien på vei dit kjørte vi forbi et helvetes kaos – og i dag leser jeg i avisen at det var noen som gikk amok med køller, macheter og øks på et utested. Hello world! «Heldigvis» var det bare stedet som skulle raseres, men jeg hadde nok dødd av skrekk om jeg befant meg der. Stakkars folk! Tilbake til fredagskvelden. Etter bursdag dro Ida og jeg videre for å se vår tredje Ida være DJ på et pride-event. Sjeldent jeg har følt så mye varme, glede og vennlighet ute på byen før. Jeg fikk til og med noen av ønskelåtene mine, siden det var Ida som stod bak… Spakene? Haha. DJ-språket vet jeg ingenting om. 

Jeg er litt trist over å ha kastet bort en helt nydelig dag på å være klein, men jeg har i det minste fått ryddet litt og vært i boden. I tillegg har jeg vært ute og sett på solnedgangen med musikk på ørene, er blitt et lite kveldsrituale det. 

Nå skal jeg få meg en god natts søvn og krysse fingrene for at det blir sol i morgen også, så jeg kan ha en skikkelig fin sommerdag 

11 kommentarer

 1. Fikk du med deg paraden i dag? Nesten en sensasjon i seg selv 🙂 Største i Oslo som kun er slått av 17.mai

 2. Hei! Så utrolig fine vinglass. Hvor er de fra?

 3. Hvor kjøper du sommerkjolene dine? Du har så mange fine 😍

 4. Hege Kristin

  nam , den pizzaen så god ut 😀

 5. Martine

  Hvor er kjolen fra?:)

 6. Charlotte

  Så herlig! Fikk så sykt lyst på pizza nå også, hah!! <3 Håper du får en strålende mandag, fine fine du!

 7. Ida Wulff

  Martine: Designers Remix 🙂

 8. Ida Wulff

  Charlotte: samme til deg, søte Charlotte <3<3

 9. Ingvild

  Nyt livet, Ida!

 10. Ida Wulff

  Ingvild: <3

 11. Ida Wulff

  Ane: mest på Nelly og Zalando, i butikk: Tatler, Zara, Bik Bok :*

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.