GOODBYE APRIL

Wow. Det er 1. mai i dag! Av en eller annen grunn kom det brått på meg, men jeg kunne ikke vært gladere. Løgn. Jeg er rasende i dag. Sint på alt og alle, fordi jeg har eksamensperiode. Det ødelegger alt og jeg gidder ikke mer. Jeg har andre ting å gjøre, jævla drittskole. 

MEN. Tradisjonen tro må vi oppsummere måneden som har gått, og april har faktisk ikke vært så verst.

Processed with VSCO with m6 preset

 STØRSTE OPPTUR:  Å kunne se i kalenderen og si at nå har jeg én måned igjen som student. 

 STØRSTE NEDTUR: Innsatsen min på skolen, til tross for at det er så kort tid igjen. Hehe. 

 MÅNEDENS MINNER: Feiring av mormor sin 70 årsdag og cruise i Karibien med familien. Spesielt dagen vi hadde i land på Cozumel i Mexico var helt fantastisk, hele familien snorklet og koste seg gløgg sammen. Bortsett fra disse to begivenhetene har jeg bare sittet og sett i veggen/pensum. 

 MÅNEDENS LÆRDOM: Ikke gå med iPhonen i baklomma, for du glemmer at den er der når du skal på do.

Processed with VSCO with m6 preset

 BESTE SERIE: I april har jeg sett på 13 reasons why, selv om jeg ikke er blitt helt hektet. Noe må man jo se på når man skal lese til eksamen. 

 BESTE INNLEGG: Ingen innlegg jeg har vært spesielt stolt av i april. Bloggen min suger for tiden, og det er jeg skikkelig lei meg for. Får dårlig samvittighet ovenfor alle som klikker seg inn her, og må gå tomhendt ut igjen. 

 BESTE KJØP: Ehm, tror faktisk ikke jeg har shoppet noe i april. Men jeg kjøpte et lass sukkerfri Juicy-tyggis på flyplassen i Miami, og det følte jeg var en god investering til eksamensperioden. 

Processed with VSCO with c3 preset

 MEST SPILTE SANGER:  Uforglemmelig – Philip Emilio  Fy Faen – Hkeem  Make Me Cry – Noah Cyrus Or Nah – Ty Dolla $ign ft. Wiz Khalifa I’m The One – DJ Khaled ft. Justin Bieber 

 BESTE MÅLTID: Alt pappa har laget denne helgen, måtte han få Nobels Fredspris for å ha reddet eksamenslesingen min med god mat. 

 MÅNEDENS TANKE: At jeg gleder meg skikkelig til å flytte tilbake til Tønsberg. Trodde det skulle føles en liten smule vemodig, men jeg har kun positive følelser rundt det. I hvertfall akkurat nå. 

Processed with VSCO with m6 presetProcessed with VSCO with a5 preset

Nå skal jeg jobbe litt med humøret mitt før mamma og pappa setter meg i en taxi og sender meg avgårde til Oslo. Jeg har glefset som en hyiene i hele dag. Usjarmerende – ja. Men det er jo sannheten. 

25 kommentarer

 1. Digger at du ikke legger noe i mellom. Har du en ræva dag, så pakker du det ikke inn i fantastiske quotes om hvor herlig livet her. Noen bloggere har har tydeligvis bare gode dager og livet er en dans på roser – alltid. Æsj!!

  Nei, fortsett med det du gjør – det er herlig 🙂

 2. Ida da! Jeg synes ikke bloggen din suger litt en gang, synes du leverer mye bedre enn noen toppbloggere som har dette som eneste jobb jeg! Så er du et godt forbilde og flink med skole 🙂 jeg skal begynne å ta opp fag i høst og du inspirerer meg veldig på den fronten 🙂 Du holder det alltid ekte ❤️

 3. Christina

  Hei! Jeg følger ca 100 blogger med Bloglovin. Store blogger, små blogger. Ukjente blogger og topplistebloggere. Nå i disse bachelortider har jeg som regel hatt 100 +/- uleste blogginnlegg. Men dine innlegg leser jeg alltid først. Det er alltid noe å glede seg til når du har skrevet nytt innlegg! Relaterer meg spesielt veldig mye til bloggen din nå siden jeg også skriver bachelor. Du er et friskt pust i hverdagen, enten du er glad, sint, lei osv. Du virker så jordnær og ekte. Og i tillegg er du den eneste bloggen jeg har lest fast siden du begynte å blogge, det er lenge det. Hold hodet oppe i denne perioden og ikke tro at bloggen din er en nedtur nå! Den følger bare hverdagen og som kjent er ikke den like stabil hele tiden.

 4. Ingvild

  Aldri kjipt å komme inn på bloggen din! Aldri! <3

 5. Anbefaler å se girlboss som er basert på Sophia som grunnla Nasty gal. Jeg slukte serien på tre dager.. Ligger blant annet på Netflix.

  Lykke til med eksamen, du har en hel heiagjeng bak deg! Klem

 6. Ida Wulff

  Frida: takk for tipset, da skal jeg søren meg hive meg over den med en gang. Hvorfor legge seg i fornuftig tid, liksom 😀 Og tusen takk for det, så søt du er <3 stor klem!

 7. Ida Wulff

  Ingvild: det betyr masse å høre akkurat nå <3 <3

 8. Ida Wulff

  I: denne kommentaren skal jeg printe ut i morgen. Hehe, neida, joda <3 Tusen takk for fine ord, det betyr så mye i disse dager. Klem til deg :*

 9. Ida Wulff

  TE: TAKK <3

 10. Ida Wulff

  Christina: herregud så godt å høre <3 Tusen takk for fine ord! Og jeg ønsker deg masse lykke til med bacheloren, tenk at den straks er i boks…… :O heia oss!

 11. Liker månedens oppsumering! Gøy! Du har alltid så mange gode serietips på lur. Du vil ikke lage et innlegg om serie/filmtips? 😁

 12. Tar du taxi til Oslo?😅

  Jobb som en helt de siste ukene, da vil det føles så mye bedre å være ferdig med skolen;)

 13. Jeg leser fast så mye som 4! (😂😂😂) blogger daglig og din er en av de «utvalgte». Jeg digger måten du skriver på og du byr så mye på deg selv at du fortjener medalje. Du kan få et ellers uinteressant innlegg til å bli en fest for øyene, bare ved måten du skriver på. Eksamen eller Ikke, bloggen din er overhode ikke kjedelig og det eneste jeg kan sette fingeren på er at det burde vært et nytt innlegg hver gang jeg trykker innom.. 😄 * Hilsen egoist som vet hvor mye tid det tar å skrive innlegg og vet det ikke er realistisk, men som fortsatt er egoist og vil ha mere 😂* Keep up the good work og lykke til med eksamen.

 14. Henriette

  Jeg synes bloggen din har vært bra i det siste! Credz til deg som blogger OG har eksamensperiode. Jeg overlever nesten ikke eksamensperioden en gang

 15. Ingvild

  Hahahaha glefset som en hyene!! Dør av deg😂 om bare alle bloggere hadde vært som deg ❤

 16. Snakker om serier, jeg anbefaler Dear White People på det sterkeste!! Er på Netflix, vet ikke om den er å få tak i andre steder? Men det er hvertfall utrolig bra!

 17. Ida Wulff

  Ingvild: <3

 18. Ida Wulff

  Henriette: du er snill <3 lykke til med eksamensperioden din :*

 19. Ida Wulff

  Oda: har laget mange, se på kategorien filmer,bøker og musikk 😀 <3 klem

 20. Det er jo en trøst at Oslo kun er en times togtur unna 😀

 21. Ida Wulff

  Anonym: ja, det er heldigvis et stort pluss 😀

 22. Hvor har du kjøpt den hvite skjorten på nederste bilde? Er den kjøpt i år?:)

 23. Hei 🙂 jeg likte så godt den hvite blusen med bohem mønster på (bilde nr syv der du viser peace tegn). Hvor er den fra? 🙂

 24. Ida Wulff

  Linn: lineofoslo.no 😀 sponset

 25. Hvilken modell er celine brillene du har på i innlegget her?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.