ALL GOOD THINGS COME TO AN END

Processed with VSCO with m6 presetProcessed with VSCO with m6 preset

                                                                                     – BACK IN MIAMI – 

Da har dette eventyret av en fantastisk tur kommet til en ende. Som dere kanskje har skjønt, blogger jeg et par dager på etterskudd. Jeg har rukket å være hjemme i to dager allerede, men det har seriøst tatt meg tre kvarter å laste opp ett bilde på turen, så jeg måtte bare passe på å ikke la det ødelegge det gode humøret mitt. Haha! Kan bli ganske hissig når nettet ikke samarbeider, for å si det sånn. Men ja, like greit å være litt på etterskudd. Da har jeg hatt innlegg å poste mens jeg styrer med den verste jetlaggen jeg noen gang har hatt. For jeg elsker jo egentlig jetlag, og gledet meg til den når jeg kom hjem. Våkne av seg selv gryyytidlig på morgenen, sovne som en baby om kveldene. Men neida. Til nå har jeg ikke klart å sove før 8 om morgenen, og i dag våknet jeg seriøst klokken 16. Føler meg som en arbeidsledig, illeluktende, mislykket hjemløs person – som at nå går alt til helvete. Ta meg med en klype salt, det er tydeligvis følelsen man får når man våkner midt på dagen. Jeg har aldri i mitt liv sovet så lenge før?! Galskap. Men hvis det er sånn det blir når man har vært i Karibien, så er det verdt det altså. Får håpe det ordner seg raskt. 

Processed with VSCO with m6 presetProcessed with VSCO with m6 preset

Ellers er Kristina og jeg godt i gang med planlegging av en tur til Mexico. Vi har jo vært på samme stopp med cruiset, og tror begge vi kan trives godt på ferie der. Er det noen av dere som kan fortelle oss om vi bør ha base i Playa Del Carmen eller Cancun? Vi tenker å være der en god stund, så kanskje det er fint å fordele tiden sin mellom de to stedene? Vi ønsker feriefølelsen og er ikke redde for amerikanisering (tvert i mot, hehe). Og så lurer jeg også på om noen har flydd fra Miami til Cancun med Blue Jet eller Spirit? Sånne små, ukjente flyselskap er det skumleste i verden… Setter stor pris på alle svar! ♥

Jeg kommer til å lage et Q/A-innlegg fra cruiset, med alle spørsmål jeg har fått fra dere og venner underveis. Det kommer om noen dager, så bare å skyte løs hvis du ikke har fått stilt ditt spørsmål enda. Og husk at du får 10% rabatt på alle cruisereiser med Royal Caribben og Celebrity Cruises, hvis du bruker rabattkoden Ida Wulff når du ringer og bestiller på tlf 815 00 185. Koden er gyldig fram til 20. mai!

Processed with VSCO with m6 preset

Ettersom hele dagen er sovet bort, har jeg ingen store planer for kvelden. Annet enn å tvinge meg selv til å sovne tidlig. Jeg begynner å få noia for eksamenslesing og oppgaver, det ligger i magen som en vond klump akkurat nå. Så jeg trenger virkelig å komme meg inn i rutiner raskt.

Jaja, godt å være hjemme igjen! Neida.

60 kommentarer

 1. Vi hadde bare dagsturer i Cancun, ble vel to dager ahopping der 😊 byen er mye større enn de andre, men utover akkurat det var de andre stedene mye finere etter vår mening. Båten til Isla går derfra, så man får naturlig litt tid der. Båten til cozumel går fra playa, og det var da vi bestemte oss for å avslutte turen i playa på de fantastiske beach hotellene der i stedet for cancun som først var planen!

 2. Ida Wulff

  Astrid: takk for input!! 😀 <3

 3. Plata del carmen uten tvil 🙂 synes ikke Cancun var så koselig. Men greit å dra til Cancun på dagstur eller shoppingtur 🙂 playa del carmen er så fint sted! Vi stortrivdes der 🙂 haha, dere bør sjekke ut Coco Bongo, nattklubb med show 🙂 veldig bra! Det er i playa del carmen 🙂

 4. Ida Wulff

  Monica: takk for tips 😀

 5. Ida Wulff

  Julie: tusen takk for tips, skal sjekke ut hotellet 😀

 6. Har kun flydd innenlands i USA med Spirit, men var veldig fornøyd. Det beste lavprisselskapet jeg har reist med:) Fløy også innenlands i Mexico med Volaris som også var veldig greit:)

 7. Lise Penne

  Tenkte jeg skulle dele min erfaring ang Mexico 🙂 Jeg var kun i Cancún, lurer på om vi var der i 10 dager, og jeg ville nok ikke reist tilbake til Cancún, tenker ikke spesielt på den amerikanske tendensene, men plassen i seg selv. Det er nok litt annerledes å reise der med en venninne enn med pappaen sin. Cancún er ganske lite, mye partyparty og noe shopping da, men ikke veldig imponerende. Det som derimot er imponerende med Mexico og Cancún da, er jo maten. Oh lord! Kunne nok reist tilbake til Mexico kun for å spise, haha. Vi var på en del utflukter derav «kvinnenes øy» isla mujeres heter den, kjempe fin øy, men når du har sett karibien tviiiler jeg sterkt på at du blir hårreisende imponert 🙂 Jeg tror nok kanskje jeg hadde litt samme forventning til Mexico som du hadde med Jamaica, skulle nok ha opplevd litt flere byer enn Cancún tho. Dere får det nok helt fantastisk, Cancún er nok verdt et stopp om det er noe spesielt dere skal se, ellers ville jeg ikke hatt base i Cancún 🙂

 8. Viktoria

  Q/A

  Kva heite cruiset du var på? (ser Celebirty har mange skip) og kva rute hadde du? 🙂

 9. Hvor er toppen fra? 🙂

 10. Ida Wulff

  Viktoria: Celebrity Reflection 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.