DISSE TAR JEG MED TIL KARIBIEN

Årets påskeferie nærmer seg med stormskritt. Fy søren, som jeg gleder meg til å reise til Miami og Karibien, og oppleve steder jeg aldri har vært før. Forberedelsene er i gang, og nå er det ikke lenge til kofferten skal hentes fram og fylles med solhatter og sommerkjoler. I dag tenkte jeg å vise dere hvilke solkremer jeg tar med meg til Karibien. 

Processed with VSCO with m6 presetProcessed with VSCO with m6 preset


Jeg hoppet av glede da jeg fikk i oppdrag å skrive om Cliniderm sine produkter. Både familien og jeg bruker Cliniderm på ferie, og det har vi gjort i flere år. Jeg har tipset om merket en haug av ganger her på bloggen fordi jeg liker det så godt, så da er det ekstra stas å få gjøre et samarbeid. Jeg kjøper alltid solkrem før jeg reiser fra Norge, å kjøpe tilfeldig solkrem på en strandkiosk er aldri noe tema. Man vet aldri hva de egentlig inneholder, og de kan ha stått i stekende solvarme lenge og dermed være dårlige. Så ja, alltid en tur på apoteket før avreise!  Til Karibien tar jeg med meg disse solbeskyttende produktene:

Processed with VSCO with m6 preset

Caring Protection Sun Lotion SPF 25: denne solkremen bruker jeg på kroppen. Den er «big size» og min erfaring er at den holder til to personer som er flinke til å smøre seg i en ukes tid. Grunnen til at jeg er så glad i den er konsistensen, at den er vannfast, lukter godt og at den aldri har ødelagt strandkjolene mine med typiske solkrem-flekker. Dessuten gir den masse fuktighet, og er lett å smøre på huden.

Mattifying Fluid Sun Face Fluid SPF 50: jeg har ikke testet akkurat denne ansiktssolkremen før, men har lest at den skal være veldig lett og mattende – samtidig så har den jo veldig høy beskyttelse. Jeg liker å bruke solfaktor 50 i ansiktet når jeg ligger og soler meg, og går uten sminke. Denne solkremen lover å ikke tette porene og inneholder en aktiv ingrediens som motvirker forekomsten av kviser.

Light & Mattifying Sun Face Gel Cream SPF 25: dette er favoritten til ansiktet! Konsistensen er helt fantastisk, og jeg bruker den gjerne under sminke. En ultralett gelékrem som føles like fresh som en god dagkrem å smøre i ansiktet. Jeg liker også at flaskene har pumpe, da blir det mindre kliss.

After Sun Gel Cream: den uten tvil beste aftersun’en jeg har prøvd! Jeg er generelt veldig fan av gel-konsistens på hudpleieprodukter, så den innfrir spesielt der. Den kjøler, pleier og lindrer solbrent hud – jeg bruker den nå selv om jeg ikke blir solbrent, perfekt kveldsrituale på hotellrommet etter en lang dag i solen. 

Processed with VSCO with m6 presetProcessed with VSCO with m6 preset

Clinderm donerer forresten en andel av salget sitt til Kreftforeningen, og har hittil gitt over 2,7 millioner kroner. Soling og hudkreft er ikke helt fremmede for hverandre, så at de samarbeider om å gi kunnskap om solbeskytte syns jeg er utrolig viktig.

Hvis du syns det er litt tricky å velge ut solkrem eller bare vil lese mer om produktene, ta en titt i dette magasinet. Anbefaler å lese gjennom hele magasinet, kanskje du kan lære noe nytt om solvett. Det er ikke mange år siden jeg trodde jeg var trygg fra sola om jeg bare lå i skyggen :O

Nå er i hvertfall solkremen på plass, og jeg gleder meg til å hoppe på flyet med Cliniderm i bagasjen – som vanlig 🙂

37 kommentarer

 1. Geriatriks

  Hvor skal du i Karibien?

  Fruen og jeg var på båtferie, katamaran, for noen år siden. Fløy til Barbados og så videre til St Vincents. 14 dager i «himmelen» 🙂

 2. charlotte

  Hei 🙂

  Hvor er toppen fra?

  Fin!!

 3. Etter din erfaring, er Light & Mattifying Sun Face Gel Cream SPF 25 mattende som den lover? Sliter med oljete hud og gruer meg alltid til å bruke solkrem i ansiktet da det ofte blir verre 🙁

 4. Hege Kristin

  disse solkremene er gode 😀

 5. Vilma Christiane

  Åh den toppen! Hvor er den fra? 🙂

 6. Ida Wulff

  Hege Kristin: enig! <3

 7. Herlig, virker som veldig gode solkremer! Jeg lurer på om du bruker dagkrem under solkremen i ansiktet, eller om du kun bruker solkrem om sommeren? Smører du deg inn flere ganger ila en dag? 🙂

 8. Anna kathrina

  Sophie Elise har skrevet et innlegg på bloggen sin som var meget inspirert av ditt innlegg, uten å ha gitt deg cred 🙁 det burde du si ifra om! Ikke greit.

 9. Lisa // Fjords & Beaches

  Dei høyres kjempegode ut! Kjenner eg gleeeder meg til å lese bloggen din og leve litt gjennom deg i påsken! 🙂

 10. Christina

  Cliniderm er en favoritt her også. Passer perfekt at apotek 1 har hele 50 % på alle solkrem fra cliniderm nå 🙂

 11. Ida Wulff

  Christina: jaa, pleier å hamstre som en gærning når de har det, hehe 🙂

 12. Det var en meget kledelig topp du hadde, kan jeg spør hvor den er fra? 😀

 13. Hvor er toppen fra? Utrolig fin!

 14. Hvor er overdelen din fra? Kjempefin! 🙂

 15. Kristiane

  Innlegget minnet med på at det hadde vært lurt å starte med betakaroten snart! Vet at du har brukt betakaroten fra Good for me før, men kom på at du også har brukt Tan care sist? Hvilken anbefaler du av de to for best resultat/beskyttelse/farge/minst solbrenthet?

 16. Hva tenker du om at Sophie Elise har typ kopiert innlegget du skrev for noen uker siden? Det er jo bare ikke innafor spør du meg. En ting er å skrive om samme tema, men altså hallo. Jeg kunne nesten høre dine ord når jeg leste hennes innlegg.. Fikk hvertfall deja vu!

  Flaut…

 17. Heldig som skal ut å reise 🙂 Jeg har vært i Karibien flere ganger, ulike tider på året, og jeg anbefaler å bruke spf 50 på både kropp og ansikt. Solen er veldig sterk og blir forsterket på båt 🙂

 18. Har du funnet godkjent insektmiddel til Karibien-turen? Jeg reiser om noen dager, og fikk akkurat varsel om høy risiko for Zika.. 😮

 19. Ida Wulff

  Anonym: den er fra Bik Bok 🙂

 20. Ida Wulff

  Elise: følte seg vel inspirert da! Haha.

 21. Ida Wulff

  Lisa: Bik Bok 🙂 klem

 22. Ida Wulff

  Maria: nei, det har jeg ikke hørt noe om!

 23. Ida Wulff

  Sigrid: den er nylig kjøpt på Bik Bok 🙂 klem

 24. Ida Wulff

  Kristiane: jeg syns begge to er veldig bra 🙂

 25. lijesto

  nå vet vi jo at solkremene er i boks.. Men, hva skal du handle der nede? Har du noen mål? 🙂

 26. Ida Wulff

  Eleni: nå fikk jeg først et sug i magen og lurte på om jeg skulle tørre å klikke på linken, Hehe. Men for en sykt hyggelig tråd <3

 27. Ida Wulff

  lijesto: tror ikke det blir så mye å shoppe – men skal innom Jamaica og der har jeg hørt at det kryr av fine strandtunikaer. Så det er nok mitt eneste shoppingmål for turen 🙂

 28. Ida Wulff

  Anonym: jeg bruker ikke dagkrem under solkremen nei 🙂 og ja, jeg smører meg hver 2-3 time. Heller for mye enn for lite! Men det er hvis jeg ligger rett ut i solen da, ikke hvis jeg farter rundt i kjole og hatt.

 29. Ida Wulff

  Vilma Christiane: Bik Bok! 🙂

 30. Ida Wulff

  Vilde: jeg ville gitt den en sjanse, den er utrolig lett og fin! Jeg er ingen hudekspert, men den har i hvertfall ikke gjort meg oljete og fettete <3

 31. Ida Wulff

  charlotte: den er fra Bik Bok 🙂 ha en fin dag!

 32. Ida Wulff

  Geriatriks: så herlig! 🙂 starter i Miami, så videre til Mexico, Grand Cayman, Jamaica og Haiti.

 33. Ida Wulff

  Geriatriks: så herlig! 🙂 starter i Miami, så videre til Mexico, Grand Cayman, Jamaica og Haiti.

 34. Har likt denne jeg og, men vet du om den er oljefri? Ser den består av canola oil, men vet ikke om dette er en tung olje eller ikke. Har nokså fet hud så har «angst» for kremer som består av olje selv om sikkert ikke alle oljer er fete. Uansett takk for tips.

 35. Ida Wulff

  Anonym: jeg vet dessverre ikke om canola oil er en tung olje eller ikke, såpass peil har jeg ikke :/ men hvis du går på et apotek, kan de heeelt sikkert gi deg noen gode råd, og finne ut om du burde ha denne eller en annen :*

 36. Cliniderm er ikke min favoritt dessverre. Men jeg har veldig ømfintlig hud og vært plaget med soleksem. Fot de av dere som har det vil jeg heller anbefale eucerin solkrem spesielt utviklet for soleksem. Den er gull! Eneste jeg tør bruke nå..og i tillegg ta biolife betacaroten og spirulina alge. Det er beste kombo. Bye bye soleksem monster!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.