CHEERS TO THE WEEKEND

Processed with VSCO with f1 preset

Processed with VSCO with f1 preset

Når det å ta helg føles som å skulle sløse med tid, må man bare klapse seg selv på kinnet og skjerpe seg. Akkurat nå sitter jeg med litt hjemmekontor før jeg får besøk – at dette tastaturet snart har overlevd i tre år er et under. Herregud, som det hamres! 

Hva helgen bringer har jeg ikke peiling på. Hvis det er fint vær og sol, blir vi vel å finne på en eller annen uteservering i morgen. Jeg hater ordet «dagsfylla», men det er nærmest obligatorisk når våren melder sin akomst til Oslo. Tynne jakker og rosévin hele dagen – og så våkner alle opp forkjølet dagen derpå, hehehe. Ellers har jeg kjøpt et nytt spill, så spillkveld er vi heller ikke helt fremmed for. Har dere prøvd spillet som heter «Stor i kjeften»? Jeg brukte seriøst en time på å finne ut hvordan jeg skulle få den plastdingsen inn i munnen, begynte å bli bekymret for at jeg hadde alt for lite munn. Men så var det visst bare en IQ-test! 😉  Uansett hva vi gjør i helgen, så er jeg sikker på at vi kommer til å kose oss max. Kristina og jeg koser oss like mye vi, om vi er på Hawaii eller i Oslo 

Processed with VSCO with f1 presetProcessed with VSCO with f1 preset

GOOOOD HELG, kjære lesere! 

17 kommentarer

 1. Gooood helg!😊

 2. Jeanette

  Hei Ida, hvor er toppen fra – utrolig fin 🙂

 3. Karoline

  Hvor er blusen fra? Såå fin!

 4. Charlotte Tunes

  Nydelige du!!! Kos dere masse masse <3 Helgen blir nok helt fantastisk!! <3

 5. Hege Kristin

  god helg fine deg <3

 6. Ida Wulff

  Hege Kristin: takk det samme, søte du <3

 7. Ida Wulff

  Jeanette: den er fra Veromoda 🙂 Klem!

 8. Ida Wulff

  Karoline: Veromoda 😀

 9. Ida Wulff

  Charlotte Tunes: og god helg til deg <3<3<3

 10. Ida Wulff

  Malin: God helg <3

 11. Kamilla Haaland

  Du er flott! God helg 🙂

 12. Kommer del 2 av Q/N på søndag?

 13. God helg! Spilte Stor i Kjeften for noken helger siden, og det var kjempekjekt ut! 🙂 MEN eit spel som er enda kjekkare (og absolutt anbefales) heiter ‘Vil du Vedde!’ Det har vore fast inventar i vennegjengen min dei siste 3 helgene, haha 🙂

 14. Therese

  Kos dere masse i helgen😊 Kjøpte det spillet for noen Mnd siden. Da hadde vi familiekveld og vi lo så mye. Det var skikkelig gøy.spilte det i mange timer😊

 15. krist.in

  god helg ! 😀 <3

 16. Håret ditt er nyydlig

 17. Charlotte

  Fortsatt riktig god helg, Ida 🙂 Liker spillet sequence veldig godt jeg! Har du prøvd det? Anbefales 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.