EN SÅNN SØNDAG

Processed with VSCO with m6 preset Processed with VSCO with a5 preset

God søndag! I dag våknet jeg glad i hjertet og superfornøyd med å ha «sløst bort en hel helg», som noen av mine venner ville sagt. Haha. Ikke alle som har fått med seg hvor gamle vi er blitt, og at det er helt i orden å sitte hjemme en helg hvis man føler for det.

Jeg er i hvertfall uthvilt, ikke det spor fyllesyk, og skal til og med på trening i dag. I kveld skal jeg lage middag og ha spillkveld med noen av jentene – så da får jeg stappet noe sosialt inn i helgen likevel 😉 I dag skinner solen heldigvis igjen, for noen sørpete dager det har vært. Det snødde sidelengs da jeg gikk ut for å handle i går, så da måtte jeg telle på fingrene hvor lenge det er til jeg reiser til Karibien… 

Processed with VSCO with m6 preset Processed with VSCO with a5 preset

Jeg må bare spørre… Sover dere med vinduet åpent? Det er nemlig noe jeg aldri har gjort med mindre det er midt på sommeren. Men da mamma var på besøk sist, insisterte hun på en natt med åpent vindu. Jeg protesterte så klart, men fikk bare til svar at jeg kunne ta på meg lue og skjerf hvis det var så grusomt. Greia er at etter den natten føler jeg at jeg har fått et nytt soveliv! Jeg åpner vinduet hver natt, og sover ti ganger bedre. To dyner riktignok, jeg får jo grus i halsen bare noen ser på meg. Men herregud så deilig det er! Så nå føler jeg meg litt snytt for mange år med åpent vindu, hehe… Ok, takk for meg. 

Processed with VSCO with m6 preset Processed with VSCO with a5 preset

Nå skal jeg sette på HØY musikk og støvsuge før trening. Her er 5 sangtips du kan høre på hvis du skal ut i solen og gå tur med musikk på ørene i dag! 


Mask – Niykee Heaton  Hear Me Now – Alok  California – Lotus  Tuesday – Burak Yeter feat. Danielle Sandoval  Losing My Mind – Charlie Puth 


39 kommentarer

 1. Geriatriks

  Vindu oppe på soverommet uansett temp 🙂

 2. Minrefleksjon

  JA! Jeg sover alltid med vinduet åpent. Kan ikke fordra å ha det for varmt for da får jeg ikke sove. Ingenting er som å kjenne frisk luft! 🙂

 3. Sover alltid med åpent vindu, enten det er 20- eller 20+

 4. Jeg pleier å ha vinduet oppe på natta. Sover så utrolig mye bedre:) de gangene jeg glemmer det, kjennes det på nattesøvnen, føler meg mer trøtt dagen etter.

 5. Hege Kristin

  jeg sover med vinduet litt på gløtt, må ha litt luft om natten!

  ha en fin søndag <3

 6. Marianne

  Jeg har opplevd akkurat det samme som deg! Det er så mye bedre å sove med åpent vindu. Jeg tenker tilbake på ungdomsskolen og videregående da jeg var ekstremt mye trøtt og tror at jeg hadde hatt et enklere liv hvis jeg bare hadde sovet med vinduet oppe!

 7. Jaaa så klart <3 sover med vinduet oppe – om det er vinter eller sommer 😀

 8. Haha, måtte le av det med grus i halsen – da er vi to! Sover alltid med åpent vindu, kanskje unntatt om det er under 10 minus, for må kle på meg på samme rom og da blir det umulig å komme seg opp. Men ellers; vinduet åpent, gjerne to dyner, pysj og kosesokker på nå på vinteren! Litt av et sexy syn! …erstatter gjerne full bekledning med en mann som varmeelement når det passer seg sånn!

 9. Sover ALLTID med vinduet åpent :)! Er forsåvidt aldri syk heller så frisk luft gjør underverket!

 10. Kristina

  Sover sååå mye bedre med vinduet åpent. Det å krype under dyna i et kaldt rom og sette på en serie før man legger seg er helt fantastisk <3

 11. Ida Wulff

  lisa: kanskje man tåler kulda bedre hvis man sover med vinduet åpent :O

 12. Ida Wulff

  Kristina: Enig! <3

 13. Ida Wulff

  Hedda: liitt vanskeligere å komme seg opp da ja, det er jo ekstra deilig å bli liggende under dynen 😀 har begynt å sette på alarmen enda lengre før jeg skal stå opp, så jeg bare kan ligge der og glo, haha!

 14. Ida Wulff

  Marianne: ikke sant! Burde lært det på skolen! Hehe

 15. Ida Wulff

  minrefleksjon: deilig! 🙂

 16. Ida Wulff

  Hege Kristin: Takk det samme, Hege <3

 17. Jeg liker også å ha vinduet åpent men er livredd for edderkopper om sommeren så da har jeg det åpent med skrekk og gru he he he

 18. Føler jeg ikke får nok frisk luft i løpet av natten og ikke blir uthvilt hvis vinduet er lukket!

 19. Lisa // Fjords & Beaches

  Sover ikkje med vinduet åpent, men kanskje eg burde prøve? 🙂

 20. Sover alltid med vinduet oppe☺️ Får smålig angst og klaustrofobi om jeg ikke får åpne vinduet om jeg overnatter hos noen🙈😂

 21. Vinduet MÅ stå åpent. Kjøp deg en ekstra lang (220 cm) og tykk dundyne, den varmeste du finner. I tillegg anbefaler jeg på det varmeste (!) å kjøpe elektrisk varmeteppe som du setter på et par timer før leggetid. Når rommet er kaldt og det er glovarmt under dyna er det som å synke ned i et varmt basseng på spa…

 22. Mariell

  Jeg sover ikke med vinduet åpent på sommeren engang jeg. Jeg er livredd for at edderkoppene skal komme inn! Så da blir det vifte istedenfor 🙂

  Men det hadde jo vært sinnsykt deilig å ha vinduet oppe da.

 23. Vi sover nesten alltid med åpent vindu, det er jo så forfriskende! Med mindre det er -10 grader eller under da.. Bor i Tromsø, så det skjer fort :p Forresten, TAKK for musikktips! Har med årene skjønt at vi har ganske lik musikksmak, så det er alltid en fryd når du deler 🙂

 24. Åååh, samme her! Sov aldri med vinduet oppe… Men så møtte jeg han jeg nå bor mer, og han måtte ha vinduet oppe. Og det er så deilig! Er som du sier, man får et nytt soveliv 😀

 25. Kristine

  Sover med vinduet oppe alltid!! Uansett om det er minus tredve ute må det være oppe. Kan finne på å våkne med panikk og følelse av å ikke få puste midt på natta hvis samboer har lukket det igjen i vanvare. Har veldig tykk og god dundyne da, det er lurt.

 26. Ida Wulff

  Mariell: hehe! Ser den :O hadde nok aldri hatt vinduet oppe om jeg var på bakkenivå.

 27. Ida Wulff

  Marie: så hyggelig at du liker musikktipsene 😀 spesielt den første er helt fantastisk syns jeg <3

 28. Ida Wulff

  Lisa // Fjords & Beaches: ja, prøv og se om du merker forskjell når du våkner dagen etter 😀

 29. Henriette

  Hadde samme åpenbaring for to uker siden! Har aldri sovet så godt som nå, synd det bare tok 26 år å skjønne hvorfor man bør sove med vinduet åpent 😛

 30. Jeg er 18 år og er nesten en selvfølge med vinduet igjen, og har blitt gal av alt dette mammamaset om åpent vindu. Jeg skulle bare visst! Var syk for noen mnd siden, og med tett nese nytter det ikke å røre seg inn i ett rom med tung luft. Vinduet har vært åpent siden den natten, jeg sover som en bebi:-)

 31. Jeg elsker å sove med vinduet åpent året rundt og har gjort det så lenge jeg kan huske! Nå bor jeg dessverre i en kjellerleilighet med soveromsvinduet på bakkeplan så jeg kan ikke åpne det 🙁

 32. Charlotte

  Har vinduet oppe etpar timer før jeg legger meg og så lukker jeg det. Klarer ikke å sove hvis det er for varmt og jeg må veksle med hvilken fot jeg skal ha utfor dyna 🙂

 33. Charlotte Tunes

  Så fin du er!! Jeg har vinduet omtrent hele året, utenom når det virkelig er kaldt. Eller jeg og jeg, det er samboeren som må ha det åpent, jeg fryser jo bare jeg ser vinduet er åpent liksom.. Men ja, det er bedre luft, så man sover mye bedre! <3 Må bare si at disse bildene var superfine av deg. Du er så vakker <3 <3

 34. Jeg er en oordentlig frysepinne og klarer ikke å ha det kaldt når jeg sover. Har jeg vinduet oppe våkner jeg opp skjelvende om natta.. 🙁 Kjipt når jeg vet at jeg kunne sovet bedre hadde det ikke vært for det!

 35. Ida Wulff

  Charlotte Tunes: Tusen takk Charlotte, så hyggelig skrevet av deg <3

 36. Jeg har alltid sovet med vinduet lukket, i tillegg til varmeovn, hettegenser og kosebukse. Haha! Sikkert ikke bra for meg (men det ER så digg), så kanskje jeg skal gi åpent vindu en sjanse?

 37. Har vindu på bakkeplan ut mot en sti som går forbi huset mitt, alle slags skrekkhistorier om mord og kidnappinger og det som er har satt så griller i hodet på meg at jeg aldri i verden kunne ha funnet på å ha vinduet åpent etter at sola har gått ned og jeg ikke er bevisst til stede 🙄

 38. Hvor er kåpen fra? Kjempefin 🙂

 39. Ida Wulff

  Julie: Ravn!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.