JEG BURDE VÆRT I EKSTASE

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset Processed with VSCO with c3 preset

I dag hadde jeg min første skoledag i mitt siste halvår på bacheloren. Jeg burde vært i ekstase. I stedet har jeg gått og følt meg helt på bånn de siste dagene, fordi jeg har følt at nå går det ikke merJeg er ferdig på skolen nå. Det finnes ikke et lite støvfnugg av motivasjon i meg. Faen. De tre årene på studiet har ikke hatt så mange ups and downs, jeg har for det meste vært flink til å holde meg motivert. Og når jeg i eksamensperioder har hatt litt lyst til å gi opp, så har jeg tatt tak i meg selv og jobbet meg tilbake på bedre tanker. Men «skolemessig» langt nede og umotivert som jeg har vært i det siste, tror jeg slår min egen personlige rekord. Og jeg vet ikke hvordan jeg skal fikse det, for jeg vet ikke hva som er grunnen. Er jeg vinterdeprimert? Er det fordi jeg ikke liker store forandringer i livet mitt, og snart er jeg ferdig på skolen? Er det fordi jeg ikke vet hva jeg skal gjøre etter skolen? Er det fordi jeg ødela de fine A’ene jeg fikk før jul, og endte opp med kun B’er som sluttkarakter? Eller er det bare fordi hjernen har vært i feriemodus så lenge nå, at jeg ikke vet hvordan jeg skal bruke den igjen? Kanskje er det en blanding av alt. 

Det er overhodet ikke ment som syting altså, av erfaring vet jeg bare at det pleier å være til trøst for noen når jeg heller ikke er superstudent. Så, hvorfor ikke dele noen tanker rundt det. Og jeg føler meg jo bedre bare av å skrive det ned, win win. I går gjorde jeg masse småting for å føle meg bedre, sånne ting som vanligvis funker. Dro på trening (for første gang på lenge), kjøpte nytt sengetøy (jeg lette meg i hjel helt til jeg fant det perfekte hotellsengetøyet), lagde sunn middag og kastet tre bæreposer med ting jeg ikke trenger. Og det funket i det minste på humøret, selv om ikke akkurat skolelyset i hodet mitt tok fyr.

Men i dag kom jeg meg altså på skolen, og det var ikke  ille. Kanskje blir det bare bedre for hver dag som går, når hjernen får varmet seg litt opp. Jeg velger å håpe på det. Hvis du er i samme båt som meg, så har jeg bare to gode råd: kjøp deg jævlig digg sengetøy, og møt opp selv om du nesten spyr bare av tanken.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset Processed with VSCO with c3 preset

Oslo er kaldt og bittert om dagen, altså. Jeg håper ikke det smitter over på meg! Jeg er veldig klar for vår nå. Vår og høst er mine favoritt årstider har jeg funnet ut – sommer liker jeg best når jeg er ute og reiser. Nå skal jeg ikke skrive et helt avsnitt om været her, hehe. Jeg skal rett og slett ta på meg kosedressen, lage en kopp te og hoppe opp i det nye sengetøyet mitt. Noen ganger trenger man bare en sånn kveld 

76 kommentarer

 1. En dag om gangen! Før du vet ord av det er du på nye eventyr med Kristina, mens leiligheten din gjøres klar i Tønsberg 🙂 Er en dag for mye, får du heller ta en time om gangen, og pust med magen. Du har holdt ut så lenge, du klarer siste innspurt nå! 🙂

 2. Henriette

  Den jakka! Hvor har du kjøpt den?

 3. Motivasjonen må være min verste fiende… Deilig at vi er flere om det. I løpet av en typisk skoledag virker så og si alle rundt så fokuserte, velstående og konkrete, mens jeg føler meg lost og ikke klarer å åpne opp boka engang. Jeg liker disse innleggene dine, Ida. Føler det er sånn her som gjør at jeg fortsatt sjekker bloggen din flere ganger daglig, og ikke bare skvetter innom for å lese noen juicy historier.

  Jeg lurer forresten også på hvor du har kjøpt Lumee-dekselet ditt og vesken du har på bildene over her?

 4. Ida Wulff

  Henriette: den er fra Ravn 🙂

 5. Isabell

  Kor er skoene kjøpt? <3 Du er flott!

 6. Ida Wulff

  Isabell: de er fra Acne 🙂 Klem <3

 7. Ida Wulff

  Emily: Lumee-dekselet har jeg ikke lengre, men googlet det bare og fant det i en norsk nettbutikk som også har butikk i Bogstadveien. Vesken er fra Decadent. Håper du finner en liten dråpe motivasjon <3 klem til deg!

 8. Ida Wulff

  helle: alltid foliestriper 🙂

 9. Ida Wulff

  LH: du er god! <3

 10. Ida Wulff

  Tiril: Ravn 🙂

 11. Ida Wulff

  Marianne: takk for hyggelig kommentar, Marianne <33

 12. Ida Wulff

  nettothoughts: wow, så imponerende at du da har kommet deg gjennom alt det! Og tusen takk, er jammen glad jeg har deg/dere! <3

 13. Ida Wulff

  KristineH: Håper på det! 🙂 Vi kan velge, jeg skal skrive med hun som har vært eksamenspartneren min gjennom hele studiet. Hehe ja, lenge leve vår og høst! <3

 14. Ida Wulff

  Christina: da er vi i samme båt, levering i mai her også. Ønsker deg masse lykke til – og ja, så må vi jo bare prøve å snu rundt på det <3

 15. Ida Wulff

  Marianne: De er fra Acne <3

 16. Ida Wulff

  Siri: tusen takk, det håper jeg og 😀 <3

 17. Ida Wulff

  Ingvild: Tusen takk, og lykke til med oppgaven din <3

 18. Ida Wulff

  Charlotte: vil mye heller se i veggen ja! Hehe. Tusen takk, og masse lykke til med masteren din <3

 19. Ida Wulff

  Viktoria: jeg går markedsføring og merkevareledelse på HK 🙂

 20. Ida Wulff

  Henriette: Lykke til med siste semester <33

 21. Ida Wulff

  Sigrid: oi, det var veldig veldig hyggelig å høre. Tusen takk, Sigrid <3

 22. Ida Wulff

  Anne: Eller står B for BADEFERIE? Hehe 🙂 Håper godfølelsen kommer snart! Klem

 23. Ida Wulff

  Charlotte: den metaforen er jo 100%! Takk for at du satte ord på det 🙂 Og så jeg som hater å løpe da…. Takk for at du har troen, skal prøve å ha det jeg også 🙂 Klem <3

 24. Ida Wulff

  M: 4 mnd!! Åååh, måtte det gå fort og smertefritt 😀 Tusen takk <3

 25. Ida Wulff

  supermarie: deilig med et «avbrekk», selv om det sikkert er hardt arbeid det også 😀 Tusen takk, samme til deg <3 Jakken er fra Ravn Copenhagen! Klem

 26. Ida Wulff

  Eirin: JA, jeg skriver bacheloroppgave som skal leveres i midten av mai. Føler hele prosessen før man har samlet inn data er så uhyre kjedelig, jeg _hater_ å lese på engelsk, og alt stoffet vi skal bruke er så klart på… engelsk, hehe. Men vi har så vidt begynt vi også, så man får vel bare gi det en sjanse. Lykke til med oppgaven din! 🙂 Og nei på disse bildene har jeg ikke engang vært hos frisøren og klippet meg enda, men takk likevel! Klem

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.