HALVVEIS TIL HUNDRE

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with c3 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with c3 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with c3 preset

I går fylte verdens beste pappa femti år. Litt rart. For jeg husker fremdeles dagene da besteforeldrene mine var i 50-årene. Men pappaen min er jo ikke bestefar-gammel. Han er barnslig, morsom og kul. Vel, det viktigste er vel hvordan man føler seg, ikke hvilket år man ble født 🙂 Her hjemme hadde vi en rolig feiring til rund dag å være. Mamma og pappa slår sammen 50 årsdagene sine og skal ha stor fest i mai, så vi sparer kruttet til det. Det var uansett hyggelig å samle familien, selv om vi som vanlig savnet danskene da vi satte danske flagg på bordet. 

Nå går Tønsberg-helgen mot en slutt (ja, jeg vet at det er mandag men jeg er her fortsatt). I morgen begynner jeg på skole etter en lang juleferie, så nå skal jeg bare nyte den siste fridagen min. Turen går straks til byen for å møte Malin, spise lunsj og handle noen nødvendigheter, og så får jeg vel sooomle meg tilbake til Oslo etterhvert. Senere kommer det noen serietips, snakkes da! 🙂 

11 kommentarer

 1. May-Celin Nybak

  Gratulere så mye til far i huset. 🙂

 2. Hege Kristin

  gratulerer med overstått til han 😀

 3. Kan jeg spørre hva pappaen din fikk av deg/dere? 🙂 Pappaen min blir 50 snart også, men klarer ikke helt komme på hva vi søsken skal gi.. Har lyst å gi noe litt mer spesielt siden det er rund dag 😀

 4. De fleste på din alder har jo foreldre som er 60… Heldig du

 5. Ida Wulff

  julie: du sier noe der <3

 6. Ida Wulff

  Astrid: Hei! 🙂 Broren min og jeg var ikke sammen om gave denne gangen. Men han fikk kamera, ekstra objektiv, kameraveske og minnekort. Hyggelig å gi noe spesielt og ekstra fint når det er rund dag – hva med en opplevelse? F.eks ølbryggekurs, fotokurs, matlagingskurs, Bob Dylan-konsert med hotellovernatting (det har pappa også fått, hehe, er i Oslo i april)… Tja, det var det jeg kunne komme på av opplevelser. Eller et par fine mansjettknapper, en fin whiskey/konjakk. Lykke til og gratulerer med 50 år gammel pappa 😀 <3

 7. Ida Wulff

  Hege Kristin: tusen takk 😀 <3

 8. Til Astrid: Vet ikke om det er til hjelp, men jeg ga pappa 2 billetter til Top Gun showet som var i Telenor Arena 🙂 Så du kan vel vurdere en spesiell opplevelse, konsert osv? Jeg ga opprinnelig 2 billetter så han kunne dra med en kompis, men han ville ha med meg, så da ble det en opplevelse vi kunne dele 🙂

 9. Kjersti

  Grattis med papsen! Hvor er de vimplene fra? Skal snart gifte meg, og måå ha sånne!

 10. Grattis til pappaen din! 🙂 ..Jeg tror jeg har lest bloggen din siden 2008-ish, og jeg har alltid syntes det har vært så morsomt fordi jeg kan relatere til så mye av det du blogger om 🙂 Sikkert fordi vi er samme årsmodell, og det er tydligvis fedrene våre også 😉 Ha en fin dag!

 11. Ida Wulff

  Kjersti: takk for det, de er fra Søstrene Grene, 5 meter lange 🙂 Lykke til med bryllupet og gratulerer så mye!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.