SISTE DAG PÅ STRANDEN

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

De to siste dagene har det vært som om en hetebølge har truffet Honolulu. Det har i hvertfall føltes mye varmere enn det har gjort resten av oppholdet. Vi har badet hvert femte minutt uten å overdrive, og tømt hver eneste tube med solkrem. Vann, iste og Snapple Diet (kan vi please få den i Norge?!) har gått ned på høykant. Badetemperaturen er så deilig at jeg ikke kan beskrive det med ord, og i dag har det vært store bølger som vi har lekt oss i. Jeg føler meg helt tullete forelsket i dette stedet. Da jeg stod ute i vannet alene i dag, måtte jeg konsentrere meg for å roe ned smilingen littegrann. Følte meg som den gærningen som stod og gliste helt alene, haha. 

Hawaii må forresten være det perfekte stedet å praktisere engelsken sin. Man får jo ikke være i fred! Og det må man bare lære seg å like, uansett hvor norsk og asosial man er. Jeg rakk så vidt å legge meg ned på stranda i dag, før dama på solsengen ved siden av ville hjelpe meg å gjemme lappen som stakk opp av bikinitrusa mi. Da hun gikk til lunsj, fikk jeg beskjed om at det bare var å forsyne seg med bademadrass og parasoll mens hun var borte. Jeg er fortsatt ikke blitt vant til all vennligheten som florerer her. Skandinaveren i meg lurer fremdeles på hva som ligger bak, når noen stopper opp i matbutikken og gir meg et kompliment for den grusomme hatten jeg går rundt med. 

Om fem timer blir vi hentet på hotellet og kjørt til flyplassen. Sorg i hjertet! Vi har bestemt oss for å døgne, så nå ligger vi her i hver vår kosedress og bare venter. Vi er trøtte allerede, så spørs om ikke vi må sette på musikk og øve på hula dancing eller noe. Jeg har forresten forhåndspostet innlegg, så dere blir jammen ikke kvitt meg selv om jeg skal fly i et døgn. Og tenk at vi skal fly fredag den 13.! Måtte det gå like bra som det gjorde på veien hit 🙂 

10 kommentarer

 1. Lisa // Fjords & Beaches

  God tur!

 2. De har snapple diet på deli deluca hvertfall. I kartong, ikke flaske, men allikevel 🙂

 3. Hege Kristin

  så fine bilder!

  god tur hjem 🙂

 4. therese

  man får kjøpt snapple diet poser til å blande ut selv på ebay 🙂

 5. Ida Wulff

  therese: så kjekt!

 6. Ida Wulff

  Hege Kristin: tusen takk 🙂

 7. Ida Wulff

  M: det visste jeg ikke, takk for tips 😀

 8. Ida Wulff

  Lisa // Fjords & Beaches: tusen takk! 🙂

 9. Henriette Louise Larsen

  De har snapple diet i de fleste Rema 1000 butikker 😀 I kartong vel og merke, men vel så god!! Elsker snapple

 10. Ida Wulff

  Henriette Louise Larsen: hurra, takk for tips!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.