JEG HÅPER DU HAR EN GOD JUL

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with m6 preset Processed with VSCO with a5 preset

God jul, kjære lesere ♥ 

I dag har jeg spist julefrokost med familien. Ligget sammenkrøllet i sofaen med mamma og sett på Askepott. Vært innom mormor og morfar for å ønske dem en god jul. Lagt julegaver under treet. Skrelt gulrøtter. Dekket bord. I skrivende øyeblikk dufter det av pinnekjøtt og juleøl – mannfolka pakker inn gaver og skriver navnelapper i siste liten. En sånn typisk jul. En sånn typisk jul som jeg har innsett at jeg ikke kan ta for gitt. Å ha foreldre som er sammen, å ha alle besteforeldrene sine i live, å gi og få gaver, spise god mat sammen med alle jeg er glad i. Det river i hjertet mitt at det ikke er sånn for alle. Jo eldre jeg blir, jo vanskeligere syns jeg helt ærlig det er å nyte julen. For den bare understreker hvor urettferdig verden er, kontrastene blir så store. 

Jeg håper dere er blant de heldige, og at dere er rundt mennesker dere er glad i denne julen. Det er tross alt det viktigste, om det er venner eller familie. Nå skal jeg logge av, hoppe i julekjolen og nyte tiden med familien. Stor klem til alle! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with m6 preset Processed with VSCO with a5 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with m6 preset Processed with VSCO with a5 preset

16 kommentarer

 1. God jul, Ida<3

 2. Takk for at du forklarer det akkurat slik jeg føler det, kontrastene blir så store.

  God jul til deg!

 3. Hege Kristin

  god jul <3

 4. Janteloven

  Er veldig glad i bloggen din, men jeg merker at jeg begynner å bli litt lei det «melkefilteret» du bruker hele tiden. Forstår at allt skal være hvitt, hvitt, hvitt (er jo bare å gå inn på hvilken som helst blogg egentlig), men kanskje på tide med en forandring nå? Hadde vært koselig å sett litt farger. I hvertfall på bildene hvor det egentlig er veldig vakre farger.

 5. kristin

  Veldig fine ord. Kunne ikke vært mer enig! Stor juleklem tilbake.

 6. Flott innlegg Ida 🙂 !

 7. Hvor kjøpte du pysjen=)?

 8. KostholdsBloggeren

  Fin blogg. God jul!

 9. HVOR er stolen fra? Syyyykt fin

 10. Ida Wulff

  silje: Hans Wegner, hvis jeg ikke bommer heelt nå 🙂

 11. åå hvor er pysjen din fra? Sykt søt

 12. Ida Wulff

  Marthe: Tusen takk <3

 13. Ida Wulff

  Medina: Cubus! 🙂

 14. Ida Wulff

  kristin: <3

 15. Ida Wulff

  Janteloven: det skal du så klart få lov til å mene, men jeg kan ikke love deg at det blir noen forandring med det første. Dog er jeg straks på vei til Hawaii, så kanskje det blir noen fargerike blomster her inne den neste tiden. Dem kan jeg love deg at jeg ikke skal gjøre melkehvite ;p

 16. Ida Wulff

  Maria: håper du har hatt en fin jul! <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.