THIS IS WHAT I DO ALL DAY

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset Processed with VSCO with m6 preset

Nå er det like før jeg tramper ned til resepsjonen og river ned en av de fem stjernene de har pyntet hotellnavnet sitt med. Haha! Med andre ord: det ordnet seg aldri med internett. Jeg måtte ned i resepsjonen fire ganger og stotre at hello, I really really really need internet, før en ærlig sjel fortalte meg sannheten: internet very good in start of month, very bad in end of month. Er det noe som får meg i dårlig humør, så er det når internett er dårlig eller ikke funker i det hele tatt. Vi lever i 2016, det skulle ikke vært et tema en gang! Mine intenett-aktiviteter foregår dermed via mobildata – det går ikke dritfort det heller. Jeg vet at det egentlig ikke er lov til å sutre over noe så teit som dårlig int… Jo, forresten, fakta er at livet mitt ikke er mulig uten internett, og jeg er veldig klar over at det skjer verre ting i verden.

Vel vel. Selv om hotellet skulle vært frastjålet en stjerne i mine øyne, koser vi oss her og slapper av som bare det. Finner stadig en ny oase, et uoppdaget basseng. Og ja, det er det mest spennende som skjer i feriehverdagen vår. Vi finnes ikke eventyrlystne på denne turen, men det er helt greit for meg. Det indre maratonet har ikke gitt seg helt etter eksamensperioden, så mitt mål for uken er egentlig bare å falle ned på jorden og bli meg selv igjen. Dere skulle sett meg i heisen ned til bassenget i stad, da jeg fikk melding om at jeg hadde fått tilbake enda en karakter. Jeg ble helt skjelven! Den vanlige meg ville gått ned og lagt seg på solsengen, smurt seg med solkrem og  sjekket karakteren…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset Processed with VSCO with m6 preset

Nå ligger vi her, tullet inn i hver vår morgenkåpe, og skal snart ut og spise. Vi er blitt enig om sminkefri kveld, trynene våre har fått en del sol i dag, og vil helst være i fred. Dessuten er det å fjerne sminken om kvelden på topp 3 over ting som er kjedelig å gjøre. Rekk opp hånda alle som er enig! 

17 kommentarer

 1. Haha, jeg går gjennom den diskusjonen med meg selv, hver kveld. Å ta av sminken om kvelden er like kjedelig som å henge opp klesvasken :/

 2. Hege Kristin

  kos deg <3

 3. Så koselig! Gikk det bra på eksamen? Kjenner meg så sykt igjen, sjekker Studweb hver time omtrent.

 4. Å kult! Hva slags karakter fikk du?:)

 5. Hei Ida, håper du nyter resten av ferien din og tar deg en velfortjent avkobling fra en hektisk!

  Du har sikkert hørt om julegaver med mening, og dette er noe både unicef, røde kors, flyktninghjelpen og de fleste andre veldedige organisasjoner tilbyr. Jeg lurte på om du hadde hatt lyst til å tipse leserne dine om disse fine julegavene som har en ekstremt stor verdi for mennesker på flukt. Du har jo en god del lesere og det kunne nok gjort en stor forskjell for kalde og sultne barn og voksne. Her er en link til Unicef sine julegaver (merk at dette ikke er symbolske gaver, men reelle produkter): https://www3.verdensgaver.no/privat/index.cfm?p=NO4

  Ønsker deg en god og fredelig jul <3

 6. Jeg var på samme hotellet i fjor og vi fikk heller ikke Internett på rommet! Så irriterende! Vi måtte sette oss i resepsjonen om det skulle funke. Ble litt skuffet med tanke på at hotellet er 5 stjernes og litt dyrere enn mange andre hotell.

  Men kos dere masse resten av ferien, ser deilig ut ☺️

 7. Ida Wulff

  Anonym: ja, da skulle det vel bare mangle at Internett fungerer :O tusen takk <3

 8. Ida Wulff

  Thea: en B! Overlykkelig, fordi det kunne være en E for alt jeg visste 😀

 9. Ida Wulff

  Hege Kristin: <3

 10. Ida Wulff

  Marie: Hehe, den nettsiden får kjørt seg! Jeg fikk igjen en B, og ble kjempeglad for den 😀 <3

 11. Ida Wulff

  LH: enig! Og særlig når man er trøtt…

 12. LisaLDN / Fjords & Beaches

  Haha, det er LOV å klage på dårlig internett – finnes ikkje noko som er meir irriterende! Kos deg vidare 🙂

 13. Ida Wulff

  LisaLDN / Fjords & Beaches: tusen takk, Lisa 😀 <3

 14. Jeg og kjæresten vurderer å dra til dette hotellet i sommer og være der i ca. 2 uker. Hadde blitt utrolig glad om du kanskje kunne skrive et innlegg eventuelt når du kommer hjem og fortelle om hvordan du har hatt det der og om du vil anbefalle det videre? <3 klem fra fast leser! Vil og si takk for eksamenstips og det er kjekt å høre at det gikk bra på dine eksamener <3

 15. Mye bra på dette hotellet, men alle palmene rundt bassenget gir skygge over alt. Veldig irriterende for meg som liker å sole meg. Dessuten var det et stort tre foran balkongen som skygget mye. Rommet var også mørkt, men fint ellers. Vi reiser ikke tilbake til dette hotellet!

 16. *Rekker opp hånda* Orker sjelden rette ut håret når jeg er på ferie heller, siden det uansett bare er for noen timer på kvelden før det igjen bærer løst med bading og soling. Synes du alltid er så flink til å ordne deg så fint, selv på ferie og når sminke osv bare skal være på noen timer 🙂

 17. KristineH

  Åh. Mye minner som kommer når jeg ser bildene dine. Som jeg skrev den gangen du fortalte at du skulle dit, så tok pappa med meg, samboeren min og broren min til dette hotellet til jul i fjor for å slippe tradisjoner hjemme den første julen uten mamma. Vi hadde en koselig og fin tur, men merker jeg får litt blandede følelser når jeg ser bilder fra hotellet. I år skal vi feire hjemme, håper ikke det blir alt for tomt og rart. Jeg var gravid på Granca og fikk en kid i april, så får satse på at han tar oppmerksomheten for det som evt blir trist.

  Men – bah! Internettet på det hotellet var jo helt krise! Såå kjipt! Sett bort i fra dét og palmeskyggen, er det et såå fint sted! Elsket «juletrærne» oppe! *smileymedhjerteriøya*

  Kos deg videre og grattis med nok en god karakter! Flinkis!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.