MOONLIGHT CINEMA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset

I går kveld dro vi på moonlight Cinema, altså utendørs kino her i Meloneras. Åh, det er så bucketlist-materiale! Skikkelig koselig. Selv om nesetuppen og tottelittene var ganske kalde mot slutten. Filmen vi så heter Wild Oats, og det var faktisk sykt random. For den handlet om to venninner som får kloa i et svimlende høyt beløp pågrunn av en tastefeil hos forsikringsselskapet, og så reiser de til…. Hotellet vi bor på, her på Gran Canaria. Jeg trodde jeg hadde duppet av og drømte et øyeblikk, men neida. Fontenen jeg tok bilder av en time tidligere, var med på filmen. Har aldri sett en Hollywood-produksjon ende opp på Granca før, så det var litt komisk. Halvtøysete film forresten, men helt grei underholdning. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset

Etter filmen tuslet vi ned til Misbah, den indiske restauranten som flere av dere lesere har tipset meg om. Sååå fornøyd, så takk for tips! Det var deilig å varme seg på litt sterk mat, det er kjølig om kveldene her altså. I dag har faktisk vært den første dagen hvor vi har vært ordentlig friske i tillegg til at det har vært strålende sol. Så vi har ligget ved bassenget og kjent den deilige sola i ansiktet. Hotellet vi bor på er så fullt av palmer at det er vanskelig å finne steder å ligge hvor man ikke havner i skyggen. Den beste løsningen er liksom det som later til å være barnebassenget. Jeg har fått høyere toleranse for «andres barn» den siste tiden, men da en liten naken herremann stilte seg foran meg og tisset rett ut i luften, var det til og med nok for meg. Punktum. Haha! Håper du har en fin søndagskveld 🙂 

9 kommentarer

 1. Pernille Elida Rutgerson

  Så herlig det ser ut! Kos deg i varmen fine du 🙂

 2. Hva heter hotellet dere bor på? 😃 Kos dere videre!

 3. May-Celin Nybak

  For et nydelig sted du er på. 🙂 Reiser du mye? Hva er ditt favoritt sted+ 🙂

 4. Ida Wulff

  Pernille Elida Rutgerson: tusen takk <3

 5. Ida Wulff

  Marte: lopesan baobab. Tusen takk 🙂

 6. Hei Ida! Skulle bare si at jeg leser bloggen din hver dag, og er ikke så særlig flink til å kommentere. Men liker virkelig bloggen din og det du skriver, stå på!! <3

 7. Ida Wulff

  r: tusen takk, så hyggelig å høre fra deg <3

 8. Michelle

  Hvor er den fine jakken du har på deg fra? 😀

 9. Ida Wulff

  Michelle: second female 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.