BIRTHDAY GIRL

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset

ÆÆÆÆÆ! Jeg har bursdag! I går fylte bloggen 10 år, og i dag fyller jeg 26. TJUESEKS! Det er mange år på denne jorda, det. Jeg har et ambivalent forhold til det å fylle år. På den ene siden liker jeg å bli eldre, jeg føler at jeg blir tryggere på meg selv for hvert år som går, og jeg tør å kreve min plass på denne jorda. Herregud, det er ikke lenge siden jeg latet som om jeg ikke skulle over veien før det var fritt for biler, fordi jeg ikke ville sløse tiden til folk. Nå klasker jeg til på knappen så fort jeg ankommer fotgjengerfeltet, og tramper over veien samtidig som jeg skriver SMS hvis jeg føler for det. Haha! Ikke at det er sånn jeg tar min plass her på jorda, men dere skjønner greia. Tilbake til det å bli eldre. På den andre siden fyller jeg år med stor sorg, fordi det betyr at de jeg er glad i også blir eldre. Den delen av livet har jeg ikke lært meg å akseptere – kanskje det kommer når jeg blir enda et år eldre og klokere? 😉 

Tror aldri jeg har våknet opp alene på bursdagen min før, jeg er som regel hjemme hos mamma og pappa hvor vi har obligatorisk bursdagsfrokost med rundstykker og kakao, selv om alle er drittrøtte og egentlig ikke orker. Så dette var noe nytt! Men jeg har hatt en liten bursdagsfrokost for meg selv i sengen, og senere i dag skal jeg hjem til Tøns for å feire med familien ♥

48 kommentarer

 1. Geriatriks

  Gratulerer så mye med dagen 🙂 og med bloggen i går 🙂

 2. Hvor er den fine kjolen fra? Gratulerer med dagen <3

 3. Gratulerer så masse med dagen, Ida! Håper du har en fin dag <3

 4. Gratulerer så mye med dagen! Hvor er kjolen fra? Den var supersøt 🙂

 5. Kjøper dere bloggere ballongbukett selv på bursdager for å få lagd «jeg har bursdag»-innlegget? Legger merke til at alle poserer med en sånn bukett på bursdagene sine.

 6. Gratulerer så masse med dagen din flotte Ida! Det er en fryd å lese bliggen din om dagen 🙂 Håper du får en fin dag sammen med de du er glad i <3

 7. IdaCamilla

  Gratulerer så mye med dagen skjønne deg <3 Håper du får en fin feiring med de du er glad i!

 8. Gratulerer så mye med dagen😙😙

 9. Gratulerer så masse med dagen, Ida 🙂 Håper du får en strålende dag og feiring!

 10. Jannicke

  Gratulere med dagen, Ida! Håper dagen bli feiret med pappa’s pizza, vin og gaver i massevis 😀

 11. Gratulerer så mye med dagen, Ida! Håper den blir topp:) Nyt å være 26, etter det går det bare nedover…neida;) Jeg tenker også mye på alder, livet og døden, men da blir liksom alt så trist. «En dag skal vi dø, men alle andre dager skal vi ikke det»:) Liker å tenke på det når jeg havner i spiralen. Ha en fin dag<3

 12. Gratulerer så mye med dagen, Ida! Håper du har en superfin dag :-)<3

 13. Hege Kristin

  gratulerer med dagen <3

 14. Hipp hurra! Gratulerer så mye med dagen fine deg <3

 15. annielistic

  GRATULERER MED DAGEN QUEEN IDA 😀

 16. Gratulerer så masse med dagen, herlige deg! Håper dagen blir bra og at du koser deg masse <3

 17. Gratulerer med dagen, Ida<3 Håper du koser deg i Tønsberg!

 18. Karoline

  Hurra! Gratulerer så masse med dagen, fine Ida 🙂 Håper du har en strålende dag!

 19. Camilla Acklam

  Høres ut som en veldig bra dag 🙂 Gratulerer så mye med dagen! 🙂

 20. Ida Wulff

  Camilla Acklam: tusen takk <3

 21. Ida Wulff

  Vilde: tusen takk, jeg koser meg masse <3

 22. Ida Wulff

  Karoline: tusen takk, det har jeg! <3

 23. Ida Wulff

  Kaia: tusen takk, Kaia 🙂 <3

 24. Ida Wulff

  annielistic: tusen takk 😀

 25. Ida Wulff

  B: tusen takk <3

 26. Ida Wulff

  Sofie: tusen takk <3

 27. Ida Wulff

  Hege Kristin: takk for det, søte du <3

 28. Ida Wulff

  Lise: det er heelt sant 🙂 Tusen takk skal du ha, klem til deg <3

 29. Ida Wulff

  Jannicke: gjett om det ble pappas pizza!! 😉 Tusen takk <33

 30. Ida Wulff

  Emma: tusen takk for det 😀

 31. Ida Wulff

  RS: tusen takk :* <3

 32. Ida Wulff

  IdaCamilla: tusen takk <3

 33. Gratulerer! ☺ (hvor er klærne fra? Helt nydelige )

 34. Ida Wulff

  Mari: tusen takk, og takk for fine ord <3 klem

 35. Ida Wulff

  Ina: tusen takk 🙂 Kjolen er fra bik bok.

 36. Ida Wulff

  jon: har kjøpt ballongene selv ja 😉

 37. Ida Wulff

  Jenni: tusen takk :*

 38. Ida Wulff

  Lene: Takk! 🙂 Kjolen er fra bik bok <3

 39. Ida Wulff

  Geriatriks: tusen takk! 🙂

 40. Ida Wulff

  Anonym: tusen takk, kjolen er fra bikbok 🙂

 41. Rebecca

  Gratulerer med dagen som var!

  Hvor er ballongene fra?

 42. Pernille Juvodden

  Gratulerer så mye med dagen som var, vakre! Håper dagen din var knall <3

 43. Charlotte

  gratulerer med dagen!:-) lurer også på hvordan du får blåst opp ballongene? er vell gass/heliumsballonger du holder?

 44. Kathrine Louise

  Gratulerer til både deg og bloggen 😀 Hvordan synes du den kjolen er i størrelsen? Den satt veldig fint på deg! 🙂

 45. Gratulerer med dagen! Ja er sikkert stas å bli eldre og føle seg tryggere på seg selv, husker når jeg var 20 at jeg var ekstremt utrygg og engstelig på veldig mye. Ble 27 for et par uker siden… Synes ikke det var så stas. Vil ikke bli eldre nå. Tiden går så fort. Kommer vel til å være 35 in no time. Tenker også på de rundt meg som blir eldre. Vanskelig å akseptere som du sier.

 46. Kristine

  Gratulerer såå mye med overstått til både deg og bloggen! Sykt å tenke på at jeg kom over den da jeg var 13, og har fulgt med siden det. Selvfølgelig varierende fra daglige til månedlige oppdateringer, men har alltid returnert uten for lange opphold! Nå er jeg 22, hjelpes. Du har alltid vært så naturlig morsom i tekstene dine, og tror ikke ETT innlegg har kjedet meg, på grunn av din evne til å formulere fengende tekst. Så en liten 9års jubileumskommentar for min del <3 Kanskje er jeg bare super-inhabil siden du kommenterte bloggen min (som jeg ikke lenger har) en gang da jeg var 14-15 år, haha! Det var stort :p Men ser ingen grunn til at din bloggkarriere skal ta slutt på laang lang tid, hvis du ikke ønsker det, og det håper jeg heller ikke <3

 47. Ida Wulff

  Charlotte: jeg har heliumtank hjemme 🙂

 48. Hvor kjøpte du solbrillene dine, og hvilken modell er de? (navn)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.