NÅR BARNA ER ALENE HJEMME

Hei fra Tønsberg! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset

Jeg klarte ikke å surre meg hit før sent i går kveld, og måtte ta til takke med lillebror, ettersom mamma og pappa var på vennebesøk. Men vi koste oss! Dynene i sofaen, The Stream på TV’en – og dessverre: ferdigpizza og smågodt. Det er to ting jeg så å si aldri trykker i meg, og i går kjente jeg hvorfor. Jeg blir jo så uvel! Spesielt av sukkeret, det kjentes ut som om jeg hadde drukket ti kopper kaffe. Skikkelig skjelven og kvalm. Men det var vi som hadde handlet, så vi kunne takke oss selv der vi lå og æsjet oss med to halvspiste pizzaer og fargerike geléklumper.

I kveld er heldigvis hele familien samlet her, så da blir det hjemmelaget mat – og forhåpentligvis spillkveld! Denne familien driver og jobber med at ikke alle skal sovne i hvert sitt hjørne med hver sin iPad når vi er samlet. Ser for meg det er sånt man angrer på når man blir gammel 😉 

6 kommentarer

 1. Camilla Acklam

  Haha! Men det er vel helt greit på en lørdagskveld! 🙂

 2. Hege Kristin

  koselig <3

 3. Hvis du ikke spiser svinekjøtt til vanlig kan det være derfor du reagerer når du spiser smågodt. Hvis det går lenge mellom jeg spiser svinekjøtt blir jeg uvel. På lik måte hvis jeg spiser smågod, i og med at det er en del svinekjøtt i det.

 4. Så koselig med en hel helg med familien 🙂

  Hvor er kjolen din fra?

 5. Ida Wulff

  Tonje: æsj! Nei, jeg spiser sikkert svinekjøtt 3 ganger i året.

 6. Ida Wulff

  Astrid: det er en jumpsuit fra Moss Copenhagen 🙂 Klem

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.