ET LITE KUNSTPROSJEKT

Snork. Nok en skoledag er over, og jeg er tilbake i sofaen som det sikkert blir slitt hull i snart. Men vet dere hva! Jeg har fri hver fredag resten av året, så jeg klager IKKE! Nå er det langhelg. Og jeg tror jeg har bestemt meg for å dra hjem til mamsen og papsen, for en rolig kosehelg. Så var det bare å finne tid til å reise seg fra sofaen og faktisk komme seg hjem, da. Noen som vet hva det koster med taxi fra Oslo til Tønsberg? 

Selv om det er skolefri, tenkte jeg å dele et lite stykke skolekunst med dere. Vi går jo et ganske teoretisk studie hvor det ikke er så alt for mye rom til kreativitet og fargesprak – så en i klassen har tatt saken i egne hender, og gjort meg til sitt kunstprosjekt. Rettelse: gjort meg som spiser banan til sitt kunstprosjekt. Dette er bare et lite utdrag, hele samlingen skal stilles ut på galleri høsten 2017. Hvis ikke tre år med bananspising, soving og gjesping får folk til å løpe ned dørene, så vet jeg ikke hva kunst er lengre. 

                                                                                  Bananagirl by Ton 

Ja, det tror jeg var alt jeg hadde å komme med for nå. Vi blogges fra T-town! 

7 kommentarer

 1. Hahahaha genialt!

 2. Så sykt morsomt! Men må være slitsomt for deg da hver gang du skal spise banan 🙁

 3. 😂😂😂

 4. Hege Kristin

  haha xD

 5. Hei Ida,

  Jeg føler at du er en flink student, så jeg lurte på om du kunne lage et innlegg av dine beste studieteknikker? 🙂

 6. Ida Wulff

  Ane: kan prøve å få gjort det igjen. Hvis du ser under kategorier > studier, finner du noe der også 🙂 Klem

 7. Hahaha, latterlig bra 😂😂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.