LEAVING TOWN

Ikke to dråper vann akkurat, men vi har samme mor og far. I dag skal lillebror og jeg forlate bylivet sammen! Jeg vet ikke med andre storesøstre – er jeg den eneste som noen ganger føler at jeg nesten må betale lillebror penger for å tilbringe tid med meg? Han ser bare ikke hvor heldig han har vært som har fått meg som storesøster, jeg er jo verdens kuleste! Men til tross for det er han sjeldent interesseret… Haha.

Uansett, veldig koselig at han ville bli med på min planlagte utflukt til Telemark! Mormor og morfar rømmer dit om sommeren, så vi skal rett og slett besøke dem i et par dager. Jeg ringte mormor i går og bestilte regnvær. Jeg elsker regn. Så treningstøy og lesestoff er pakket, å jogge og lese er to av mine favoritting å gjøre når det regner. Hvis det blir strålende solskinn får jeg vel… Bade eller noe. 

Gleder meg til å komme meg ut av Oslo! Trenger en pause fra Pokémon-gjengene som henger utenfor huset mitt til alle døgnets tider, sex-invitasjonene på Happn og naboen som manisk kikker inn her 🙂 

18 kommentarer

 1. Love Status

  Hei kjære,

  Jeg elsker bloggen din og dette innlegget er kjempebra! holde deling !!

 2. Camilla Acklam

  Så gøy! Jeg elsker også regn, haha!

 3. Hege Kristin

  kos dere 😀

 4. Ida Wulff

  Camilla Acklam: regn er så koselig <3

 5. Ida Wulff

  Hege Kristin: tusen takk <3

 6. Therese

  Haha har to lillebrødre, der jeg er eldst. En på 16, og en på 22. Han på 16 prøver jeg å bestikke med snop, redbull, chips og brus. Noen ganger funker det 😛 Nå som pokemon er kommet ut så har vi alle kjørt på pokemon jakt hver kveld. Hehe

 7. Ida Wulff

  Therese: kjenner meg igjen, hehe! Men så koselig at dere har jaktet pokémons med han! <3

 8. Åh, elsker bloggen din Ida! Kjenner meg igjen i alt du skriver 🙂

  Spesielt dette med regn – ingenting er bedre enn å kose seg inne mens regner plasker ned utenfor 😉 – Og alle syns jeg er rar som liker regn.. Hehe.

  Ha en fin dag 🙂

  Klem!

 9. Ida Wulff

  Lena: regn er nyydelig! 🙂 ha en fin dag du også <3 klem

 10. Marlene Nilsen

  Jeg elsker regn jeg også 😀

 11. Ida Wulff

  Marlene Nilsen: <3

 12. Trendz//Marie

  Jeg også elsker å lese. Hva leser du? <3

 13. Måtte faktisk sende screenshot til min egen lillebror. Her traff du virkelig spikeren på hode! Godt å vite at jeg ikke er den eneste storesøsteren som føler jeg må tvinge til meg litt kvalitetstid 🙂 haha

 14. Ida Wulff

  Trendz//Marie: akkurat nå leser jeg «Etter deg» av Jojo Moyes 🙂

 15. Ida Wulff

  Lise: hehe, håper han tar hintet! <3

 16. Åh dette med lillebrødre er såå sant!

  Føler at jeg setter så mye mer pris på tid med han enn han med meg, haha:-(

  Og jeg som er sååå kul å henge med;-)

 17. Ida Wulff

  Silje: Hehe, nettopp!!

 18. Marthe Sofie

  Joo, dere er jo kjempelike!! Og veldig fine, begge to! Håper dere koser dere masse!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.