SISTE KVELDEN

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Skjørt: Levis Bluse: Zara Solbriller: Céline Veske: Zara

Siste kvelden vår tilbragte vi faktisk på stranden. Gutta ville se fotballkamp (snork), så da måtte vi spise middagen vår et sted hvor det var storskjerm og roping. Men til tross for det, var jeg glad for både solnedgang og pizza. Familieidyllen slo litt sprekker da jeg påstod at pizzaen min smakte fisk, og pappa sladret til servitøren da han spurte om alt smakte bra. Jeg nikker alltid smilende og sier «yes very good» uansett hvor drit det smaker, og det stod røyk ut av ørene på meg da pappa sa i fra på mine vegne. Jeg ville jo ikke ha ny fiskepizza uansett, så hvorfor ikke bare la det gå liksom. Haha! Men sånn bortsett fra det hadde vi en hyggelig kveld, med kortspill og alt for mye godteri. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå låste jeg meg akkurat inn i Oslo-leiligheten, jeg skal være i Oslo i nøyaktig et halvt døgn for å fikse litt diverse (tipper Oslo-vennene mine har glemt at jeg eksisterer snart) før jeg rømmer hjem til Tønsberg. Puh! Jeg må bare vaske av meg trynet og slenge meg i senga med det samme, er helt kake etter flymedisinene mine. Montro om jeg i det hele tatt orker å stå opp i morgen! 

12 kommentarer

 1. Hehe, jeg liker også å bare ta den enkle veien og si at det smaker godt! Kjipt at det ikke var noe godt da, hehe… Kjempefine bilder <3

 2. Ida! Du er alltid så brun og fin, har du en selvbruning å anbefale?:-)

 3. Hei Ida:)

  Jeg lurer på hva du mener med flymedisiner? Skal snart ut å fly selv, og jeg har flyskrekk så det holder.. Så bare lurer på hva jeg kan spørre om for å dempe flyskrekken 🙂

 4. Camilla Acklam

  Haha jeg er helt lik, en gang har jeg sendt tilbake maten min, og da gjorde jeg det to ganger før jeg ga opp, haha!

 5. Hege Kristin

  nydelige bilder <3

 6. Ida Wulff

  Lene: har fått sobril av legen 🙂

 7. Ida Wulff

  Camilla Acklam: Hehe, uff! Det er som regel ikke godt for noe :p

 8. Haha, fiskepizza høres ikke godt ut :/ Fint antrekk da! Elsker palmetrær <3

  Kos deg masse den lille tiden i Oslo 🙂 Selv om at det regner!

 9. Ser lenger opp her at du har fått sobril av legen. Synes du det hjelper? Jeg skal snart opp i fly og gruer meg veldig. Vurderer å spørre legen om å få noen sobril.

 10. Du er SÅ vakker, Ida! Jeg håper sommeren din er fin <3

 11. Ida Wulff

  xplor: så hyggelig, takk det samme <3

 12. SafariUAE

  Nice article

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.