BUFFET-UTFORDRINGER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God kveld! I dag har vi hatt vår siste dag her i Igrane, og nå pakker vi koffertene mens vi forbereder oss mentalt på å stå opp et helt umennesklig klokkeslett for å fly hjem. Jeg har selvfølgelig ikke sånn veldig lyst til å dra hjem, men jeg kjenner jeg trenger et avbrekk fra mat. Vi har hatt all inclusive i to dager nå, og går rundt som to gravide høner som er konstant mette. 

Har funnet ut at jeg er en skikkelig dårlig buffet-gjest, forresten. Det er akkurat som om det går helt surr oppi hodet mitt, og ingenting av det jeg tar på tallerkenen passer sammen. Hmm, skal det være litt lammelår med sjokoladecroissant og melon surret i spekeskinke? Eller kanskje litt frokostblanding med fries og chilisalsa? Ikke fullt så ille, men dere skjønner tegningen… Vel, god mat, det er det virkelig her. Og snille folk. Kommer til å savne dette stedet, selv om det er så stille og rolig her at en skillpadde på gjennomfart ville vakt oppsikt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå må vi legge oss AKA se ferdig Orange is The New Black! Vi blogges fra Norge, eller kanskje før, hvem vet 

10 kommentarer

 1. Freshsister

  Ååh, det ser så herlig ut! Hvor er kjolen fra? Vakre deg:)

 2. Det ser helt fantastisk ut der du er nå 🙂 Jeg drar ned dit klokken 6 i morgen tidlig, på det samme hotellet. Jeg leste innlegget du skrev om regnværsdagen, og at du hadde møtt på en slange… Jeg er livredd for slanger, og lurer derfor på om det er vanlig å møte på slanger der nede? God tur hjem 🙂

 3. Martine

  Hei 🙂

  Hvor er den hvite kjolen fra? Fantastisk fin!

  Hilsen Martine

 4. Ida Wulff

  Line: åå så heldig! 🙂 da må du kose deg masse! I dag har det vært helt sjuukt varmt og sterk sol, så ta med deg høy faktor. Googlet såklart mtp slangen, skal være sjeldent å møte på her og det finnes ingen giftige. Klem

 5. Ida Wulff

  Martine: hei! Den har dessverre ikke noe merke, kjøpt på reise 🙁 klem

 6. Marlene Nilsen

  Syntes det høres ut som en bra ferie! Men jeg vet hvordan det er å gå rundt som en gravid høne, haha!

 7. Haha.. Kjenner til buffet greia! Jeg blir alltid så overveldet når jeg er ved buffeter, og tar alltid alt jeg liker.. På en gang.. Og da ender man opp med mye sært 🙊 😛

 8. Ida Wulff

  Tina: hehe, ja virkelig! god helg til deg <3

 9. Jammen er du fin (og naturlig med fregner :))!

 10. Ida Wulff

  Linn: takk <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.