LITE FLINK PIKE

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det der prosjektet mitt om å ikke være flink pike går jævlig bra. På én måte. For jeg sitter ikke dag og natt med hodet i pensum, jeg har bestemt meg for å ta det helt med ro med min kommende eksamen, for én gangs skyld. Men kroppen min er ikke helt enig, den oppfører seg som den har gjort hvert semester. Får ikke sove, har ikke lyst på mat, og det kjennes ut som om mitt indre løper maraton døgnet rundt. Vel, jeg nekter å gi etter, en eksamen betyr jo så lite i den store sammenhengen. 

I dag er det for eksempel mye viktigere å jobbe med noen innlegg, dra til frisøren og ferie morfar sin bursdag. Ja. Kroppen min kan bare være uenig! 

Tusen takk for at jeg har så tålmodige lesere. Jeg slipper liksom å kappe av en kroppsdel, dikte opp en grusom hendelse eller ta silikon i rumpa for at dere skal fortsette å følge meg. Livet mitt skal være kjedelig i nøyaktig en uke til, så vet dere det 

30 kommentarer

 1. Verdens fineste skjørt!!! Hvor er det fra? 🙂 :*

 2. Hvor er t-skjorta fra? Sliter sånn med å finne hvite t-skjorter som ikke er gjennomsiktige..

 3. http://idawulff.blogg.no/1382131784_thinspiration.html kom over dette innlegget. Tenker du fremdeles det samme?

 4. Hvor er skjørtet fra?? Så fint<3

 5. Jeg kjenner følelsen! Blir alltid superstresset selv. Nøyaktig en uke til jeg er ferdig også, heldigvis 🙂 Hvor er skjørtet på bildet fra forresten? Det var utrolig fint! Lykke til videre med lesingen 🙂

 6. Ida Wulff

  anonym: tenker fremdeles at det er flott å fronte mosjon og et sunt kosthold ja. Mener dog ikke det er flott å fronte skjønnhetsoperasjoner etc.

 7. Ida Wulff

  Iselin: skjørtet er fra Ganni. Tusen takk, og lykke til du også <3

 8. Ida Wulff

  Mari: Ganni :*

 9. Ida Wulff

  Emma: den er fra &other stories. Har dessverre ikke kommet til Norge enda :O

 10. Ida Wulff

  Anonym: det er fra Ganni, men ikke kjøpt denne sesongen. Kanskje det fremdeles finnes! <3

 11. Lykke til!! Godt det finnes en normal blogger igjen! Er stadig færre av de! Stå på! 😊

 12. Hvilken modell er det på solbrillene dine?

 13. Haha… digger deg Ida!!

  Har lest denne bloggen din såå lenge at jeg ikke kan huske hvortid jeg begynte. u rock!!

  xo

 14. Skal du ferie?🤔😂

 15. Ida Wulff

  Sissi: pretty 🙂

 16. Ida Wulff

  Julie: så hyggelig <33

 17. Må bare dele denne sangen med deg 🙂 Minner meg litt om andre behagelige sanger du har tipset oss om tidligere

  https://www.youtube.com/watch?v=o9F1wq-k7dk

 18. Høres bra ut! Kos deg! Det er såå viktig å feire morfaren din, og enig i at eksamen ikke spiller så stor rolle i den sammenhengen.

  God helg!

 19. LisaLDN

  Skjønner godt den følelsen! Er vanskelig å balansere når eksamen kommer rundt hjørnet, men stå på!

 20. Kathrine

  Du blir nok ikke kvitt oss gitt 😉

  Lykke til på eksamen! Du nailer den – som alt annet! 🙂

 21. kamilla

  Og takk til deg for at du ikke kapper av en kroppsdel, dikter opp en grusom hendelse eller tar silikon i rumpa 🙂 det er akkurat derfor jeg liker bloggen din så godt! Livet er ikke alltid like spennende og det er helt topp å lese om det også 🙂

 22. Åå flotte Ida!! *applaus-emoji*

 23. Veldig kjipt når en eksamen nærmer seg! Bra du koser deg likevel. Er det lov å spørre hva du skal ha eksamen i? 😛

 24. Lise Penne

  Er knall gøy å lese bloggen din uansett hvor kjedelig om du føler det er. Det er den hverdagslige dosen i mange-mange år! Fortsett som du gjør, våre liv er og kjedelige 👌

 25. Hufff! Kjenner meg så fryktelig godt igjen! Hele livet blir vendt på hodet i eksamensperioden.. Presset med å få A bare tar fullstendig overhånd! Jeg tok megselv i å gråte i 4 timer fordi jeg fikk en B! Presset i dagens samfunn er så alt for stort.. Utfordringen kommer når man har lagt hele livet sitt i skolens hender.. Har absolutt null peiling på hvordan jeg skal komme meg ut av «flink pike» mønsteret, men en ting er sikkert; det er fullstendig utmattende. Når man har kuttet all kontakt med omverden de siste to mnd. bare for å prestere på skolen føler man liksom at det blir en plikt å få gode karakterer og man har så lett for å la karakterene definere seg selv som person.. Kan du ikke skrive et innlegg om hvordan du klarte å roe ned? Trenger seriøst hjelp

 26. Ida Wulff

  Lise Penne: er faktisk veldig fint å høre! <3

 27. Ida Wulff

  Mari: kjære deg, hvis du gråter av en B er du seriøøst nødt til å gi deg selv en break. Ellers kommer det til å klikke for deg. Følte også på det i starten av studiet, men nå er jeg roligere og faktisk godt fornøyd med en B. Målet bør jo være å ha et godt nok snitt til at man får muligheten til å ta en master, hvis man skulle ønske det. Så vidt jeg vet må man ha et B-C snitt for å komme inn på master, og så lenge jeg holder meg innenfor det prøver jeg å puste og ikke tenke for mye på bokstaver. Har ingen veldig gode råd å komme med, men husk at det bare er deg selv du kjemper mot. Lykke til med eksamener framover <3

 28. Ida Wulff

  David: endringsledelse og innovasjon 🙂

 29. Ida Wulff

  Kathrine: tusen takk <3

 30. Ida Wulff

  kamilla: <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.