HELLO COPENHAGEN

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Endelig framme i København hos min BFF! Trøtt som en søppelsekk, etter en tidlig morgen på Gardermoen og tidenes største glass vin før avgang. Pappa skulle tilfeldigvis på businessreise samtidig, så han holdt meg med selskap. Passet flyskrekken min ypperlig å ha litt pappatid, hehe. 

Etter å ha kommet fram og sjekket inn på hotell, dro Maria og jeg på et hyggelig sted som heter Mad & Kaffe for å spise lunsj. Kjent for sine danske smørbrød – så vi valgte selvfølgelig burger. Mmmm! 

Nå har vi ligget i hotellsenga i flere timer og pratet, og M har bestemt at vi skal ut og drikke vin……… Kunne sovet i fire dager, men sove skal man visst gjøre hjemme. Vel, da er det vel bare å få på seg masken jeg nettopp vasket av meg! 

17 kommentarer

 1. Så utrolig deilig ut. Nyyydelig hårfarge på Maria, altså!

 2. Kos deg i København! Jeg flyttet hit for litt over 1 år siden, elsker å bo her 😀 Når flyttet du til Norge? Og kan du fortsatt snakke dansk? 🙂

 3. Camilla Acklam

  Dette høres så utrolig deilig ut! Kunne godt tenkt meg å dra bort i eksamensrushet, haha!

 4. Ida Wulff

  Guro: den er 90% naturlig! Enig med deg <3

 5. Så hærlig å se hvordan du koser deg på reiser:) elsker bloggen din, passe mengder av alt 😉 kos deg masse! Og ikke svi av for mye så du blir sliten, for du er mye sliten? Eller er det bare en følelse man får?:p

 6. Ida Wulff

  Maria: så hyggelig at du liker bloggen 🙂 Hmm, sliten vet jeg ikke, men jeg har mye behov for å sitte hjemme og være sammen med kun meg selv. Det er nok mer min personlighet bare 😉

 7. Ingvill

  Å, så fin dongerikjole! Hvor er den fra? 🙂

 8. Anbefaler absolutt brunchen på Mad&Kaffe – den er fantastisk! Hvis du ikke allerede har prøvd den ☺️ Ofte lang ventetid, men absolutt verdt det!

 9. Nydelige dere er:) hvor er denimkjolen din fra:)?

 10. Ingvild

  Hvor er denim kjolen din fra? 🙂

 11. Ida Wulff

  Ingvild: bik bok 🙂

 12. Ida Wulff

  Lena: den er fra bik bok 🙂

 13. Ida Wulff

  Ingvill: den er fra bik bok, klem 🙂

 14. Hvor er skinnjakken fra? den var utrolig fin 🙂

 15. Solveig

  Er det lenge siden du kjøpte dongrikjolen? 🙂

 16. Ida Wulff

  Solveig: ikke veldig, en måned eller en og en halv tror jeg 🙂

 17. Cathrine

  Det er så deilig

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.