MIN FASTE FOUNDATION

Hvilken foundation jeg bruker er faktisk det spørsmålet jeg får oftest. Jeg vet ikke om det er hyggelig eller litt trist? Jeg har jo så mye mer enn det å by på! Hehe. Neida, jeg syns bare det er hyggelig at dere vil ha tips til foundation, det er tross alt det i toalettmappen jeg bruker mest penger på. Alltid på jakt etter den beste, og noen ganger finner jeg favoritter som jeg kjøper flere ganger. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I flere år var Dior sin Forever min favoritt, de siste månedene har jeg brukt Armani sin Designer Lift. De to minner egentlig ganske mye om hverandre, men jeg syns Armani gir mer glød og en litt blankere finish enn Dior. Det er ikke alle som liker det, men hos meg er den blitt fast inventar og er akkurat nå min «hverdags-foundation». Den dekker godt – men ikke hør på de som sier at den har full dekkevne, jeg syns det krever enda mer for å kunne si at en foundation har det 🙂 

Jeg har 5 i farge, og kjøper som regel mine på Steen&Strøm i Oslo. 

20 kommentarer

 1. Silje Moen

  tørker den fort?:)

 2. Ida Wulff

  Silje Moen: jeg bruker et generøst lag, så jeg venter alltid noen minutter før jeg påfører solpudder 🙂

 3. Passer den best for tørr, kombinert eller fet hud?

 4. Ida Wulff

  Anonym: jeg er ingen hudpleier, dessverre 😉 Men den tørker hvertfall ikke ut huden.

 5. camilla

  hvordan er dior sin? har den god dekkevne?:-)

 6. Ida Wulff

  camilla: ja, cirka samme dekkevne som denne. Vil kalle det medium dekkevne, men den dekker ikke 100% over føflekkene mine 🙂

 7. Har du prøvd Laura Mercier sin foundation? Den er fantastisk og har definitivt full dekkevne 😀

 8. Ida Wulff

  Aida: nei, det har jeg ikke, kun pudderet. Vet du hva den heter? 🙂

 9. Ingvild

  Ååh jeg vurderer å kjøpe den der,men var usikker på om jeg skulle velge nr.4 eller nr.5. Hva farger bruker du på glo minerals f.eks for å sammenligne de?!😄 Det er viktig for meg at det er gul undertone på den i hvert fall.

 10. Fint tips 🙂

 11. armani har gode foundationer! Du burde teste luminous slik foundation sammen med primeren «maestro UV»! Det er en super kombinasjon 🙂

 12. Ida Wulff

  Ingvild: det er gul undertone på den! Har ikke foundation fra Glo lengre og husker dessverre ikke. Men nr 5 er såpass mørk at jeg må ha solpudder på halsen ??

 13. Ida Wulff

  Ella: har testet luminous slik også, og likte den kjempegodt. Har jeg rett hvis jeg sier at den er litt tørrere enn designer lift? 🙂

 14. Ingvild

  Okei,tusen takk for svar. Da tar jeg nummer 4 ☺️

 15. Camilla Acklam

  Kult at du legger ut det også! Elsker bloggen din! 🙂

 16. Den heter Laura Mercier Silk Creme Foundation. Jeg bruker den som heter Cashew Beige, litt gul undertone men heelt nydelig! Altså den jevner ut huden på en måte jeg ikke har sett maken til, i tillegg til at den dekker så utrolig bra! Anbefales til tusen 😀

 17. Ida Wulff

  Aida: tusen takk for tips, gleder meg til å teste! 😀

 18. Hvilken farge har du i dior forever?:)

 19. Jannicke

  hvor mye koster den? Fungerer den bra for sensitiv og tørr hud?

 20. Ida Wulff

  Maria: husker ikke, men de har ikke en farge for meg, så jeg blandet to. Hør på et parfymeri 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.