FERIEPARASOLLENE

Hoho, på tide med noen nye paraplyer, eller parasoller som det heter når erfaringene er gjort på ferie. Man kan vel ikke tilbringe en uke på selveste GC uten å legge noen ting for hat? Ikke hat akkurat, men dere kjenner jo tegningen 😉 

 Servitører som kommenterer hvor mye mat man bestiller. Det er sikkert godt ment, men man føler seg litt som hun dama i Shallow Hal når man får beskjed om at man har bestilt mat for fire personer. HAHA! Bare gi meg fjellet med mat, smil og ta i mot pengene!

 Snakker om Shallow Hal. Tysk TV er virkelig en ferieparaply fra denne ferien! Hva er greia med å dubbe alt fra filmer til reklamer for såpe? Vi lå i sengen en kveld og så HELE Shallow Hal på tysk. Det var bra vi hadde sett den før begge to, så vi kunne gjette hva samtalene handlet om. 

 All Inclusive-armbånd! Nå var vi heldige og fikk et sølvfarget et, tør ikke tenke på elektrisiteten i rommet om noen hadde stripset noe rødt eller grønt rundt håndleddet vårt. Men det er som når du ser et bilde av deg selv og tenker; pokker at jeg hadde det svarte hårstrikket rundt armen. Kanskje det bare er bloggere som forstår denne? 

 Hensynsløse, sultne mennesker som meier ned gamle mennesker i buffeten. Slapp av liksom, de lager tre tonn fries og toast om dagen her, jeg tror det er nok til deg selv om du er et medmenneske. 

 Folk som prater og går i søvne!!! Mohaha. Et lite stikk til min kjære reisepartner, som hadde noen ville netter. Den ene natten jeg droppet øreproppene, hadde hun utflukt på rommet to ganger. I tillegg kræsjet hun inn i minibaren og bælmet tungpustet en flaske brus, før hun la seg tilbake i senga og hadde tidenes latterkrampe. I søvne. Jeg ble liggende våken i to timer i tilfelle hun kom til å prøve å drepe meg. Godt man kan le av det dagen derpå!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 Folk som røyker på stranda og ved bassenget. Man burde virkelig få velge selv om man vil være en (passiv) røyker eller ikke!

 Når folk peker på snusboksen og spør; are you swedish? Haha! Av en eller annen grunn vil jeg virkelig ikke at noen skal tro at jeg er svensk.

 Internett på hotellet. En halvtime om dagen, virkelig? Det var det jeg hadde da jeg var 15 år gammel, og hustelefonen ble stengt mens man var koblet til nettet. Jeg var rasende der jeg satt og trykket fortest mulig på tastaturet for å få chattet mest mulig med gutta boys. 

 Jenter i tenårene som er på ferie med familien, og så går de kledd i flåte-pumps og horekjole på restaurant. Hvem er det du prøver å friste egentlig, faren din? 

De som lever for å krangle, til og med på ferie. Herregud, noen er bare så bitre på livet. På flyet hjem fikk vi hvert vårt midtgang-sete, altså ved siden av hverandre men på hver vår side av gangen. Jeg fikk to drømme-medpassasjerer på min rad, mens K selvfølgelig fikk to kranglefanter som trodde de eide hele flyet. Da kjerringa slengte håndbaggasjen min avgårde for å gjøre plass til sin egen koffert på størrelse med jordkloden, kunne jeg ikke gjøre annet enn å si i fra. For min del stoppet det der, mens min kjære reisepartner fikk både kjeft og albuer i siden i løpet av turen. Bli hjemme da vel!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

41 kommentarer

 1. Mathias

  Disse innleggene gjør meg av en eller annen grunn veldig glad, kanskje fordi jeg sjæl har akutt behov for å lufte slik frustrasjon litt for ofte

 2. Haha!

  Kan hjelpe deg å lage et paraply innlegg om folk på Barrys😂

 3. Ida Wulff

  Amalie: Hahaha, JA! Det hadde vært episk ?? får anonymisere det og la det handle om treningssentre generelt, da!

 4. Ida Wulff

  Mathias: Hehe 😀

 5. Catrine

  Hahaha!! Fantastisk 😀

  Spesielt den med tenåringsjentene i horekjole! Det er såå kleint! :(((((

 6. «Jenter i tenårene som er på ferie med familien, og så går de kledd i flåte-pumps og horekjole på restaurant. Hvem er det du prøver å friste egentlig, faren din?» Hahaha, jeg dævver! Jeg er i gang med å samle kjoler og bikinier før en tur til Gran Canaria med pappa og gjengen i mai. Nå er jeg redd for å ha bestilt feil kjoler, hehehe.

 7. Martine

  Haha.. Ler meg ihjel! Det er godt det er flere som irriterer seg over mye rart😂

 8. Ida Wulff

  Catrine: jeg vet!!

 9. Ida Wulff

  ICT: hehe! Syns bare ikke rumpekorte kjoler og kløft ned til navelen er noe å ha på seg når man er på familiemiddag, alt annet er sikkert innafor 😉 så deilig med tur til GC da!

 10. Ida Wulff

  Martine: haha! <3

 11. Veronica

  Irrelevant kommentar:Kan du fortelle litt om Barrys vs. andre treningssentre? Har en superfit kompis som snuser på det, men som er usikker på at det er verdt pengene. Er treningen og instruktørene i seg selv bedre enn andre gode treningssentre?

 12. Ida Wulff

  Veronica: barrys er kun gruppetimer og PT-timer, ikke selvstendig trening. I gruppetimene bytter man på å stå på gulvet og gjøre styrkeøvelser, og å løpe på mølle. Ingen av timene er like, så jeg føler meg alltid som en nybegynner – men de trenerne jeg har gått på er veldig flinke og motiverende. Du blir på en måte tvunget gjennom et helvete, og vips, så har det gått en time 😉 i tillegg pluss for at det er mørkt i salen, så alle fokuserer på seg selv.

 13. Haha, ser den 🙂 Jeg tror kjolene mine er innafor!

 14. dat booty 🙂

 15. LisaLDN

  Blir so glad av desse paraply-innlegga dine! 🙂 Kanskje fordi eg trøster meg med at det er ikkje berre eg som hater alt og alle av og til, og at ikkje alle bloggere er rosa, blide og overlykkelige 24/7! 🙂

 16. Hei, pene deg!

  Lurer på om det er vanskelig å komme inn på BI? Har så lyst til å gå Retail Management neste år, har helt greie karakterer. Så tror du jeg kommer inn?

  Er det bra fadderuke i Oslo?

 17. Hun fra Nøtterøy i paradise hotell.. Hun Stine! Er hun i slekt med deg?? Ekstremt lik. Hjelp! Haha

 18. Ida Wulff

  Anonym: hehe nei, vi er ikke i slekt 🙂

 19. Ida Wulff

  Fride: Hei! 🙂 Jeg går ikke på BI, men «alle» kommer inn så lenge du er tidsnok ute. Går ikke på karakterer, man må bare betale. Jeg var ikke så veldig involvert i fadderuken (på Markedshøyskolen), men var med et par dager og det var veldig gøy 🙂

 20. Ida Wulff

  LisaLDN: hehe! 🙂 Man kan ikke elske alt og alle og smile hele dagen! 😉

 21. Hvilket hotell var det dere bodde på? Har prøvd å lese gjennom inleggene dine, men har ikke funnet noe navn på hotellet! :O <3

 22. Ida Wulff

  Helene: Riu Vistamar 🙂

 23. HAHA!! Elsker disse innleggene. Godt å få ut litt frustrasjon 🙂

 24. Ida Wulff

  B: hehe ja, det er litt deilig noen ganger!

 25. Hva tenker du om å vise hud i forhold til fremtidige jobber osv? Jobber med ei som fremdeles har til gode å være på et jobbintervju uten at bikinibildene på nettet dukker opp:/

  Elsker paraplyinnleggene dine!:D

 26. Ida Wulff

  Anonym: vise hud? Ser ikke noe problem med å legge ut feriebilder i bikini, er ikke akkurat som at jeg har stilt opp på en lettkledd fotoshoot 🙂

 27. Hege Kristin

  hahaha, morsomt innlegg xD

 28. Poseringene er jo ca de samme:p Men som du sier er det jo stor forskjell på feriebilder og det å stille i FHM!:p

 29. Hahaha!! Du er bare så morsom. Jeg ler meg ihjel av innleggene dine av og til 🙂

 30. Ida Wulff

  Anonym: ja, jeg ser ikke sammenligningen, regner med at de fleste går i bikini på ferie 😉

 31. Ungkarskvinnen

  Hahahahaha, du er kul

 32. John hammersgård

  Når du har hatt det så ille på GC , foreslår jeg du tar ferien her hjemme på berget..minner meg om førstereis som ikke helt vet eller forstår at ting er annerledes der, men igjen om du synes det var så forferdelig , bli hjemme…

 33. Så offentlig flashing av rumpa er bedre enn horekjoler i syden?;p

 34. Enig i mye av det du skriver, og definitivt ett morsomt innlegg, MEN..

  »Folk som røyker på stranda og ved bassenget. Man burde virkelig få velge selv om man vil være en (passiv) røyker eller ikke!»

  Du har ett valg, flytt deg fra de som røyker, stranda er stor, og det samme er bassenget… Ingen røyker i trynet ditt med vilje…

  Hilsen ikkerøyker som gir litt faen i små bagateller.

 35. Gjeeeespp…

 36. Hvem er hun jenta i første bassengbilde? Rå rumpe 👍

 37. Hvorfor i all verden vil noen i det hele tatt finne på å dra frivillig til Gran Canaria…

 38. Kristine

  Hvor er bikinien fra? Er det gstreng-underdel?

 39. Hva er en horekjole?

 40. Ida Wulff

  Kristine: VS 🙂 det er ikke string, nei!

 41. Fantastisk skrevet,og deler mange av de tankene ja:)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.