MAKEUP BY DAJANA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I går dro Kristina og jeg hjem til makeup artist Dajana. Har dere hørt om henne? Det hadde i hvertfall jeg, så jeg gledet meg helt villt til hun skulle legge makeup på oss. Dajana er kjent for kontureringen hun gjør, hun er bare helt rå. På to sekunder forandret hun utseendet på nesen min fullstendig. Gøy at man kan gjøre så mye med makeup, selv om det er en smule deprimerende å vaske det av. Hehe! Dajana er også helt ubeskrivelig flink på øyenbryn og øyenskygge, jeg elsker looken hun gjorde på meg i går. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Syns jeg var fin allerede her jeg! Haha. Ser jo litt kult ut når ansiktet er tegnet opp og delt inn. Dajana lærte og forklarte oss masse underveis, blant annet hvorfor man tegner opp disse strekene, og hva som skal gjøres i hver del. Jeg fikk også noen tips til hvordan jeg kan dekke føflekkene mine, for det har jeg visst gjort feil «hele livet». Så nå er det noen produkter som skal kjøpes og testes! Fikk lyst til å melde meg på en makeup-skole eller et kurs, for jeg har såå lyst å bli flink til å sminke meg! Syns det er skikkelig gøy å lære om, altså.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

På bildene er huden min helt uredigert, det er kun makeup som får den til å se så fin ut. Aaah, gjett hvem som sov med sminke i natt 🙂 Det verste er at den nesten er like fin i dag, ikke dårlig! Slik så makeupen ut med litt mindre dagslys i fleisen: 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dere MÅ følge Dajana på Facebook og/eller Instagram, hun legger ut masse videoer + før/etter-bilder. Jeg syns det er så morsomt å se forvandlinger jeg – da ser man liksom at det er håp for alle… 

Dajana finnes på Facebook HER og på Insta heter hun dajanamakeup ♥

Håper jeg får dratt på kurset Dajana skal holde her i Oslo i mai – det er ikke annonsert enda, men hold utkikk!

42 kommentarer

 1. Synes du var finere når du sminker deg selv jeg 🙂

 2. Men iiik hva har hun gjort med øyenbrynene dine? De ser alltid så fine og naturlige ut! Ellers var alt helt smashing 🙂

 3. fantastisk! sminker hun brud?

 4. Ingvild F. Falck-Ytter

  Så sykt fint det ble <3

 5. Jeg syntes du er veldig fin som du er jeg! 🙂 Men det er alltids gøy å leke seg litt med sminke!

 6. SÅ fine øyebryn! Du kledde dem litt tykkere 🙂 supergøy å prøve ut diverse sminketrender- og produkter 🙂

 7. Like vakker som alltid, men du er enda vakrere med en mer naturlig look:) Du er så pen fra før av liksom! Har også føflekker jeg ikke er så happy med, og ble veldig nysgjerrig på produktene og triksene Dajana ga deg? Del gjerne med oss lesere! Ha en fin søndag, Ida:)

 8. Ida Wulff

  Bell: ja, veldig gøy! 🙂

 9. Ida Wulff

  Anonym: ja 🙂

 10. Så fin du ble Ida!

  Vet du hvilket merke det er på contouringkittet hun brukte?

  Så veldig bra ut!

 11. Digger solbrillene dine. Fikk med meg at de var fra Celine men vet du navn/nr? Tenkte å bestille

  På ottiacanet 😍

 12. Wow!

 13. jesus4areason

  Sååå fin du ble, elsker insta bryn, men får det aldri til, driver og sparer mine, så ser ikke ut, men håper de blir bra til slutt 🙂 ønsker deg en fin kveld <3

 14. Beklager, men jeg synes ikke at hun er så flink som alle skal ha det til 😳 Hun blender for lite på nesa, slik at kontureringen blir unaturlig. Og øyenbryn blir for harde og lite blendet ut innerst, mot nesa. Øyenskyggen hun legger er ofte ujevn og teknikken hun bruker gjør øyet mindre, du feks tåler mer skygge lengre opp i globalen.

  Jobber selv i denne bransjen og ser flere av disse populære MUA som er overalt på nett og blogg, og kurser andre mot betaling, så burde det virkelig være «on point».. 🙎

 15. Kamilla Haaland

  Wow – dødsfint!

 16. Du er nydelig altså!

 17. Iiiiik!!! Brows on fleek! Vet du hvordan hun gjorde det eller? Hatt lyst på slike i eeeevigheter nå!!

 18. Hei 🙂

  Hvor mye koster det å sminke seg hos henne ?

 19. Øyesminken var virkelig ikke noe fin. Synes du er finere naturlig, eller når du sminker deg selv.

 20. Hva brukte hun til å konture nesen din med? Perfekt farge!

 21. Synes ikke det er fint…contouring på nese er alt for mørk, de linjene, mener jeg. Synes du sminker selv mye finere!

 22. Hot babe! Øyenbrynene dine ble fantastiske! Elsker litt tykke øyenbryn. 😀

 23. Ida Wulff

  Anonym: det vet jeg dessverre ikke! 🙁

 24. Ida Wulff

  Anonym: smaken er som baken 😀

 25. Ida Wulff

  Kine: hei 🙂 det kommer nok litt an på oppdraget, foreslår at du tar kontakt med Dajana hvis du lurer på pris! Klem

 26. Ida Wulff

  Anonym: Jaa ønsker meg virkelig større bryn! Hun brukte en teknikk hvor hun tegner små hår med en tynn pensel, må definitivt øve meg på det! 🙂

 27. Ida Wulff

  jesus4areason: må begynne å gro ut selv nå, det føles så ufresht!! Tenkte jeg skulle prøve å bruke et serum, kanskje prosessen går fortere da? <3

 28. WOW, kjempefint!!

 29. Altså, kjenner jeg blir oppgitt av kommentarene om at det ikke er fint.

  Ser jo drit bra ut , ja seff er det fint med naturlig look som du gjør til HVERDAGEN, men skal man pynte seg litt ekstra til anledninger så ser du jo nydelig ut !

  Kjempefint !

 30. Du(hun) burde blendet MYE mer på nesen. Det skal være nesten usynlig at du har «jukset» litt. I tillegg har du jo en tynn nese, sånn som meg, derfor burde hun ha brukt en annen type contour på nesen. Det er faktisk litt dårlig mtp at det er yrket hennes..

  Feks kan du legge de samme strekene, blend GODT. Legg litt skygge rundt(nedover mot høyre og ventre) for å forsterke. Avslutt med en strek (tykk eller smal, du ser selv hva som passer deg) tvers over nesen 1-2 cm ovenfor tippen. Blend. Så kan du bruke litt hightlight på områdene som er uberørt hvis du vil 🙂

  Contouren hun har brukt er ment for mennesker med brede/store neser, som vil ha den smalere. Du har jo allerede en veldig smal nese, derfor burde du skyggelegge den slik at den blir flatere/mindre i tillegg til å opprettholde den tynn. Vet ikke om du forstår hva jeg mener her.. Haha, men vi har ganske lik nese, og denne oppskriften funker ypperlig på meg! Ha en fin dag <3 Og husk, hightlight forsterker, skygge minsker.

 31. Vakkert! Men vet du hva, du er en av de få menneskene jeg synes ser utrolig flott ut til og med heltuten sminke. Du har så fine trekk og farger! Lucky you.

 32. Kristine

  Har du klippet deg? veldig fint!!

 33. Ida Wulff

  Marie: så hyggelig at du syns det <3 klem

 34. Ida Wulff

  Kristine: ja, littegrann. Tusen takk 🙂

 35. Man ser at kontureringen på nesa stopper halvveis, fordi det er lett å legge merke til streken. Og jeg skjønner ikke helt hvorfor kinnkontureringen er en rett strek. Kinnbeina går jo mer vinklet nedover. Ellers var det fint 🙂

 36. LisaLDN

  So sjukt fint! Skulle gjerne ha blitt skikkelig flink til å sminke meg sjølv – må holde augene ute etter kurset til Dajana! 🙂

 37. Du er så nydelig, håper du er fornøyd med utsende ditt for det burde du virkelig være! Hårfargen din er også sykt fin

 38. Nydelig! Synest da også du er nydelig til vanlig, uten så mye «stæsj» i fjeset, men er enig med deg i at det er morro med sminke 🙂

 39. «Da ser man liksom at det er håp for alle» jeg døøøør! Det var virkelig dagens! 😂👏🏼😘

 40. synes ikke hun lagde konturer som passet din ansiktsform, nesen ble spiss og lang, litt «heksete». du er mye penere når du sminker deg selv 🙂

 41. Anne Marit

  Hva slags type vipper har du her? Synes de så veldig naturlig og fine ut! 🙂

 42. Ida Wulff

  Anne Marit: 7D 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.