CÉLINE PRETTY

Noen ganger lurer jeg på hva folk som driver budtjenester egentlig tror. At en som har bestilt et par solbriller har tid til å sitte hjemme og vente på at de skal bli levert, mellom klokka 9 og 15?! Åååh, jeg gleder meg så mye til å motta de solbrillene at jeg har tatt meg hele dagen fri og bare sitter her og drikker kaffe. Kan ikke vente med å sette de nye solbrillene på nesen, da blir dagen komplett! ALTSÅ. Jeg blir like oppgitt hver gang. Kan ikke folk bare hive den pakken i en boblekonvolutt og sende den til postkontoret, så jeg kan hente…. Og lengre enn dette rakk jeg ikke å hamre på tastaturet, før UPS stod på døra med mine nye Céline solbriller, haha! For en gangs skyld et bud som fant fram her hvor jeg bor også. Han fortjener creds, stakkar ♥

I stedet for å klage kan jeg jo vise dere de nye solbrillene. Da jeg lånte Maria sine i København fikk jeg så utrolig mange kommentarer og mail om hva slags solbriller det var – og jeg må innrømme at jeg ble ganske forelsket i dem selv. Så mens jeg fremdeles var i Køben, klikket jeg dem hjem på nett. Tålmodigheten selv, her! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Merket er Céline, og modellen heter Pretty. Nummeret som står inni solbrillene er CL 41801/S – så da bør du vel ha alt du trenger for å skaffe dem du også 🙂

Hvor du bør kjøpe dem, vet jeg ikke. Jeg har bestilt fra Otticanet.com flere ganger, og også denne gangen. Det er ekte vare, og prisen er lavere enn i butikker. Ulempen er at du kan få en saftig tollregning noen uke senere – jeg husker dessverre ikke hvor mye disse har vært på tidligere, men det har vært såpass at jeg har tenkt at jeg kanskje like gjerne kunne kjøpt i butikk. Noen fasit har jeg dog ikke! Leveringen er veldig kjapp, jeg bestilte disse 14. februar og UPS prøvde å levere dem allerede i går. Håper det var til hjelp!

27 kommentarer

 1. Charlotte Tunes

  Såå lekre da!! Jeg hadde et bud som kom på døren min HALV ÅTTE… Han ringte på tlf og på dørklokken. Jeg sendte kjæresten ned i undikken, haha!! For et styr det kan være til tider. Men samtidig er det litt deilig å ikke måtte gå på posten, haha! Håper du har en fin dag, skjønne <3

 2. Ida Wulff

  charlottetunes: hehehe, det er nesten verre! Men ja! Når det er tunge ting er det deilig at det kommer på døra, men akkurat solbriller kunne jeg fint plukket opp på posten 😉 Ha en fin dag du også <3

 3. Karoline

  Rett og slett nydelige!

 4. LisaLDN

  Kjempefine! Og kjenner den frustrasjonen der! Har sjølv blitt heime og droppa forelesing fordi eg venter på leveringar, men HALLO – kva skal eg gjere når eg blir voksen og har voksenjobb (25 år og student, då er man jo barn, haha)? Er jo vanlig å vera på jobb mellom 8 og 4! 😛 Merkelig ordning.

 5. Tina Marie

  Veldig fine 😀

 6. Hvor høy er du og hvor mye veier du ca nå for tiden?

 7. *ler* Du skriver morsomt. Syns jeg ser dem, liksom, tatt seg fri og gode greier fordi solbriller! 🙂

 8. Anette K

  Akkurat det der med levering er ett sant H her i UK. Absolutt alt skal leveres på døra, og folk som bor her vet ikke selv hva ett postkontor er – langt mindre hvor det så skulle befinne seg. Sånnsett savner jeg Oslo og mine 14 dager til å komme meg ut av leiligheten å hente pakkene mine når det passer meg!

 9. Ida Wulff

  Anette K: Hehe ja, jeg foretrekker også det 🙂

 10. Martine Grorud

  Haha, det er så typisk.. De var fine da! 🙂

 11. Ida Wulff

  Tina Marie: tusen takk! 🙂

 12. Ida Wulff

  Vigdis: jeg er 167 cm høy og har ikke veid meg på evigheter 😉

 13. Håret ditt ser så sunt ut, hvordan pleier du det :)?

 14. Hahaha, jeg kjenner meg så godt igjen. Vært X antall kvelder UPS eller DHL mannen har ringt for å spørre om jeg er hjemme og si at han kommer om 15 minutter, og 2,5 time senere ikke ha dukket opp. Og jeg har utsatt alt fra å gå på butikken til å møte kjæreste eller venninner, også kommer han ikke før om mange timer, og jeg må ringe å etterlyse han: «øhh skal du ut?». Og et par ganger har de bare slengt varene mine utenfor døren uten å ringe på en gang, men da jeg selv har sagt at jeg ikke er hjemme og lurer på om de bare kan sette det utenfor er det helt umulig….

  Men solbrillene var sykt fine. Ønsker meg flere Celine briller. Selv har jeg bare modellen Thin Mary, og jeg elsker de 🙂

 15. Pretty eller Preppy? 🙂 elsker otticanet

 16. Hei Ida

  Fikk med med #påeevigjaktetterbukse problemet ditt. Ser at mange anbefalte Molly buksen fra Gina, men selv skjønner jeg ikke helt det? Den er helt grei de første gangene man bruker den, men så vier den seg ut holder overhode ikke fasongen.

  Fikk lyst til å tipse deg om Acne sine 5 skin pocket jeans, de må du prøve! De koster mellom 1300 og 1600 kr (avhengig av vask), men noen bedre bukser skal man lete lenge etter! Har den i flere forskjellige vask, og absolutt verdt pengene! Ikke er den lang i bena heller 🙂 Har hatt flere av dem i flere år, holder fasongen og kunne ikke blitt mer fornøyd med en bukse. Btw, utrulig kul veske i det samme innlegget, Alexander Wang er helt rå på vesker. God helg:)

 17. Ida Wulff

  Silje: takk for tipset, det er den neste buksa som står for tur 🙂 god helg til deg også. Klem!

 18. Therese

  Hei 🙂

  De var fine! Hvilken størrelse har du? Eller er det ikke forskjellige størrelser kanskje?!:)

  Ha en fin helg!

 19. Hei! Hva er linken til brillene? Finner de ikke på otticanet 🙂

 20. Ida Wulff

  Therese: tror bare det er en størrelse 🙂

 21. Ida Wulff

  Rikke: hahah, det er sååå typisk og ikke minst frustrerende!

 22. Ida Wulff

  Maria: tar hårpiller, kurer en gang i uka, prøver å vaske håret sjeldent, og prøver å bruke føner/glattetang så lite som mulig! klem

 23. Jeanette

  Er kanskje rart spørsmål, men vet du hvor brede Celine New Audrey solbrillene er i cm?

 24. Ida Wulff

  Jeanette: nei, det vet jeg dessverre ikke 🙁

 25. Hei 🙂 Har du fått toll regning på disse ennå, evnt how much? 😛 Hater den lille overraskelsen der.

 26. Ida Wulff

  L :): nei, har ikke det. Men regner med at den ligger og lurer i postkassa når jeg kommer hjem etter vinterferie, uff :p

 27. Off, den er lei 😀 Lurer på hvor mye det blir, om det lønner seg å handle på Ottica 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.