THIS IS MY HAPPY PLACE

Bilder av palmer: 408 stk. Bilder av hunder: 520 stk. Bilder av tærne mine i sand: 931 stk. Bilder av himmelen og solnedgang: 3467 stk. Jeg er sikker på at det er slik det ser ut på iPhoto’en min når denne ferien er over, haha! 

I dag har vi vært på stranda hele dagen. Stranda utenfor hotellet er et skikkelig happy place, og man har virkelig alt man trenger der. Turkist vann, dusj, restauranter, smoothier, massasje og verdens søteste hunder. Av en eller annen grunn kommer hundene alltid og legger seg hos oss her. Kanskje fordi vi er de eneste uten barn?! Hehe. I dag hadde vi gleden av å spise lunsj med lille Tom under bordet. Hadde han ikke hatt det så bra her, skulle han jammen meg blitt med hjem til Norge. Ellers hadde vi selskap av flere dyr ved dagens lunsj. Vi satt i et hyggelig lite skur og spiste, og i taket hang det tre biller, hver av dem på størrelse med en fyrstikkeske. Du vet du er blitt villmann når du oppdager dem, og bare fortsetter lunsjen din… 

Her er noen bilder fra nok en nydelig dag på stranda ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Håper jeg ikke plager dere alt for mye med disse solfylte bildene, hører rykter om minusgrader og mengder med snø hjemme! Krysser fingre og tær for at det har forsvunnet når jeg lander i Norge. Av en eller annen grunn har jeg innbilt meg at det er sommer hjemme også, og får helt hakeslepp når jeg åpner snøhvite snapchats med lue og votter. Haha 🙂 Nå har jeg nettopp fullført 40 minutter med løping og litt styrke, og sitter faktisk på gulvet i gymmen og blogger. Haha! Det kjøligste stedet jeg kunne finne med bra internett. Sånn ble det i dag! 

26 kommentarer

 1. Nå blir Kristina fornøyd når du klapper vofsene…1O POENG TIL DEG.Ha en fin ferie videre.

 2. Ser så fantastisk ut! Kos dere masse videre, i Norge er det jævlig å være.

  Det med billene er faktisk helt sant. Sov i et telt uti en jungel i Afrika. Oppdaget en ekkel bille når vi skulle sove, fant den ikke igjen og la oss bare til å sove. WHAT??? Skjønner ikke nå at jeg kunne gjøre det. Haha!

 3. Ida, du ser smashing ut for tiden! Ser ut som du har det bra 🙂

 4. Kamilla

  Vi var på khao lak i fjor i mars, då var dei nydelige hundene små hvalper. Måtte

  inn på Thailand mappa og se litt på alle bildene vi tok av dei då, såååå skjønne! Godt og se at dei fortsatt har det bra og er lykkelige 🙂

 5. Michael

  Jeg ser du er ikke langt unna mitt hjemland og favoritt sted. Misunner deg med varme enn minusgrader. Du glemte en ting. Ta med meg. Ha en forsatt fin tur og liker å følge med nydelige deg.

 6. krist.in

  åh, det ser helt fantastisk ut !

 7. Hei!

  Hvilke strender har dere vært på, og hvilken er finest? Skal booke hotell nå, men aldri vært i Khao Lak før, så jeg vet ikke hva vi skal velge..

 8. Kan jeg friste deg med at det er -17-18 der jeg bor?

 9. Så fin den var, den røde tunikaen du har på deg. Hvor får man kjøpt denne?

  Forøvrig herlig ferie for to gode venninner ser det ut til 🙂

 10. Åh, jeg blir så fristet med syden når jeg ser sånne bilder, det blir 2 året på rad hos meg hvor det ikke er planlagt noen sydentur men Londontur istedet, får varme syke av kulda her at jeg kanskje må bestille meg tur allikevel, hehe!

 11. carolinesofiee

  Og her er det 15 minusgrader… 🙁

 12. Elisabeth

  Hei Ida! Det ser virkelig helt forferdelig ut med sol og varme nå…. Du har absolutt ikke fått meg til å finne frem kredittkortet og bestille meg en tur til Thailand. :p Eller – jo det har du. Jeg hara ldri vært i Thailand før – men jeg ble nettopp advart fra en kollega at folk er utrolig pågående og masete der. Stemmer det? Jeg kjenner jeg får lettere angstanfall av tanken. Blir man angrepet på stranden av aggressive massører og sånt?

  Jeg skal til Khao Lak jeg også, valgte det siden det stod at det var rolig og laidback, så jeg håper det stemmer. 🙂 Kos deg videre på ferien! 😀

 13. Det virker virkelig som et paradis. Får veldig lyst til å vurdere en tur bort… Ikke bare pga de søte hundene hehe. Kommer det et detaljert innlegg om tips og sånn etter turen? 🙂

 14. Hanne Mjåseth

  Ser helt fantastisk ut! Skulle gjerne hatt en tur til varmere strøk selv kjenner jeg.. Heldigvis går vi mot vår og varmere tider i norge også 🙂 Selv om det er freezzin i bergen by i dag!

 15. Har du prøvd watermelonshake? Det er den beste!:-)

 16. Mangoshake er den beste… <3 Den må du prøve!

 17. Ida Wulff

  Anonym: det skal jeg gjøre! <3 klem

 18. Ida Wulff

  Tina: mange ganger!! Elsker den :-))

 19. Ida Wulff

  Hanne Mjåseth: håper våren kommer raskt i Norge nå!! 🙂

 20. Ida Wulff

  Hana: ja, det kan jeg lage! 🙂

 21. Ida Wulff

  Elisabeth: heeelt forferdelig med sol og varme, hehe 😉 Her i Khao Lak er det i hvertfall ikke noe mas i det hele tatt. Man må selv oppsøke massører og salgsboder, ingen som drar deg i håret for å få deg inn i sjappa si her. Det er faktisk ikke lov å drive virksomhet på stranda i Thailand lengre (dette er ganske nytt og jeg vet ikke hvorfor), så det er nok kun i regi av hotell. Elsker virkelig Khao Lak, og hvis du er ute etter et rolig sted i Thailand så er dette fulltreffer vil jeg tro. Stor klem!

 22. Ida Wulff

  Elise: London blir sikkert gøy det også!:-)

 23. Ida Wulff

  Silje: den har jeg kjøpt i en sjappe her i Khao Lak 🙂 klem

 24. Ida Wulff

  Maren: tusen takk, så hyggelig at du syns det. Jeg har det veldig bra <3

 25. Brillene dine er så kule! 🙂 Hvor er de fra?

 26. Ida Wulff

  guro: Céline 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.